zma ve triblus aldım ama hiç kullanamicam galiba

çünkü ikiside plastik kapsul içinde, ben 2-3 yıldır bu plastik anti depresanlardan bıktım, iğrenç onu yutmayı düşünmek bile iğrenç geliyor şuan, halbuki hiç bir şey yok yutuyorsun gidiyor ama işte o düşünce bitiriyor, istemiyorum yanii ne yapıcaz?
kapsülleri açıp içindekini yemekle falan karıştırmakda olmaz sanırım?

O kaplamalar etkin maddelerin belirli yerlerde açığa çıkması için kullanılıyor. Doğrudan yemekle karıştırmak sakıncalı olabilir..

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tribulus zaten hiç bir işe yaramıyor magnezyumunda efervesan tabletleri var fiyatıda oldukça ucuz
zma magnezyum mu oluyor?
olsun işe yaramadığı söylensede kullanmak istiyordum
O kaplamalar etkin maddelerin belirli yerlerde açığa çıkması için kullanılıyor. Doğrudan yemekle karıştırmak sakıncalı olabilir..
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet

pr_01_58.jpg

evet eczaneden alabilirsin suda eritiliyor 15 20 lira arası

pr_01_58.jpg

evet eczaneden alabilirsin suda eritiliyor 15 20 lira arası
zınco var bide o da hap ama onunda fiyatı ucuz bana göre bu supplementlerin alayı yalan dümen çok sağlam bir kaynaktan duyduğuma göre mr olympialar supplement kullanmıormuş sindirimi hızlandıran ilaçlar alıp yemek yiyorlarmış sen ne düşünürsün bu konuda

onlar zaten ilacın babasını kullandıkları için supplement olayının aslını en iyi onlar biliyordur
ellerine alıp poz vermeleride reklamlardan ötürü
piyasada 100 lerce supplement var en fazla 3 tanesi işe yarıyor diyebilirim bunlarda protein tozu multi vitaminler vs ve kreatindir bunlarıda yerine göre kullanırsan işe yarar yerine göre kullanmazsan bunlarda bir işe yaramaz

Back
Yukarı