Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün yılbaşıydı wafflelar çikolatalar çerezler şekerler havada uçuştu şuanda midem agrıyor. Muhtemelen fazladan 1000 kalori falan aldım dahada fazla olabilir arkadaşlarla parti yaptıkta o ortamda yemesem olmazdı dünden önceki günde bir arkadaşın dogum günü idi 2000 kcalde ordan fazla aldım.(Alkol almadım arkadaşlar merak edenler olursa.Kullanmıyorum)Neyse bugün verdigim kararla clean bulk süresince yani 2 ay sürece hiç cheat meal yapmıycam.Flexible falan yapmayacagım adam gibi bro dieti yapacam.Tatlıdan ölsemde yemeyecegim.Günde sadece 1 muz şeker olarak tüketicem onuda yulafa koyuyorum sabahları.Biliyorum makrolarımı aşmadıgım sürece yaglanmam ama ben bro dieti yapacam bakalım minimum yaglanma nasıl oluyormuş.Benle beraber buna başlayacal arkadaş arıyorum gün gün yazıcaz yapıp yapmadıgımızı.Zinciri kırma videosu var barış özcanın tavsiye ediyorum.
Haydi BAŞLAYALIM.
Bu aralar tek isteğim kas kaybetmeden yağ yakmak. 2aydır evde spor yapıyorum(salonda değilim) 9kilo verdim olumlu sonuçlar aldım fakat göğsümde ve karnımda kalıplaşmış yağlar var onlar için sanırım hard bi diyet lazım. bu olayı bana anlatırsan sevinirim beraber yaparız BEN VARIM. (178cm-70kg-17yaş)
Bu aralar tek isteğim kas kaybetmeden yağ yakmak. 2aydır evde spor yapıyorum(salonda değilim) 9kilo verdim olumlu sonuçlar aldım fakat göğsümde ve karnımda kalıplaşmış yağlar var onlar için sanırım hard bi diyet lazım. bu olayı bana anlatırsan sevinirim beraber yaparız BEN VARIM. (178cm-70kg-17yaş)
Bana katılman beni mutlu etti dostum.neredeyse aynı yastayız zinciri kırma olayı şöyle mesela bi öğrenci kitap okuma alışkanlığı kazanamıyor(bize benzetmeye calistim)bir türlü hergün okuması gerek ama bahane buluyor.BU öğrenci bir kağıt kalem alıyor ve gün gün çarpı atıyor kağıda ne olursa olsun. Mesela o gün çok yorgun ve uykusu var uykuya dalmadan önce o kitabı okuyacak. Bizde böyle yapicaz ne olursa olsun diyeti bozmayacagiz hayatın tadını elbet çıkaracağız ama sonra.Start veriyor muyuz ?
Bana katılman beni mutlu etti dostum.neredeyse aynı yastayız zinciri kırma olayı şöyle mesela bi öğrenci kitap okuma alışkanlığı kazanamıyor(bize benzetmeye calistim)bir türlü hergün okuması gerek ama bahane buluyor.BU öğrenci bir kağıt kalem alıyor ve gün gün çarpı atıyor kağıda ne olursa olsun. Mesela o gün çok yorgun ve uykusu var uykuya dalmadan önce o kitabı okuyacak. Bizde böyle yapicaz ne olursa olsun diyeti bozmayacagiz hayatın tadını elbet çıkaracağız ama sonra.Start veriyor muyuz ?
Robot değiliz dostum biz. Anlıyorum ki sen sporu eziyet haline getiriyorsun. Nerede hayattan zevk almak ? yoksa dünya ya çile çekmeye mi geldin ? tatlı da ye yağlı yemekte canının istediği herşeyi ye.
(Tatlı derken çikolata değil bu sağlıksız abur cubur) Annen veya sen evde güzel bir süt tatlısı veya şerbetli tatlı yapabilirsin doğal bi şekilde kalorini aşmazsan hiç bir sorun olmaz!
Bu şekil yapman senin motivasyonunu düşürür zevk değil de çileye dönüştürür. Bir çok diyet ismi sunuyorlar piyasaya çıkaranlara saygı duyuyorum fakat ilgilenmiyorum çünkü en güzel diyet ne yediğini bilmek ve ne kadar yediğini bilmek en önemli nokta. Sporda başarılar umarım bu düşünceleri atarsın kafandan ve rahatca sporunu yaparsın.
aynen öyle. onu yemeliyim bunu yemeliyim şu kesinlikle olmasın diye kendini kasman seni piskolejik olarak etkiler. şahsen ben sağlıklı olan her yemeği evdekilere aşıladım. her yemekte besin değeri sağlam yemekler oluyor. pirinç bulgur pilavı olsun, tavuk balık et olsun, barbunya bezelya kuru fasülye olsun, ıspanak pırasa yumurtalı vb her yemeğin faydası var zaten. bol bol yiyin
Arkadaşlar dediklerinizi zaten biliyorum ev yemekleri yiyeceğim eziyet haline getirmeyecegim. Stilimi değiştireceğim şekerin ne işi var vücutta kanser hücrelerini beslemekten başka ne yapıyor ? Yorumlarınızı benı mutlu hissetiriyor ancak hayatin da tadını cikarcam bu 60 gün sadece tatlıya olan bağı kesmek için. Gece saat 3 lerde tatlı çekiyor bu ara ve kendimi dizginleyemessem sonucu biliyorsunuz.
Abi kasmadan olmuyor. göbekte 3parmak yağ var ben hala dambıl kaldırıyorum.. göğüsler 92cm.. bişeyleri azaltmak değil bitirmek lazım.[DOUBLEPOST=1483211352][/DOUBLEPOST]Meselâ yılbaşı ayağına hayvan gibi çerez yedim 2çatal da olsa tatlı yedim hamburger falan yedim.. vicdanım rahat değil sırf yediklerimden dolayı..
her şeyin bir kötü bir iyi şekli vardır. mesela ben arada 1 öğün yerine mayonezsiz tripple whoper yerim bazen 3 tane hayvan gibi köfte filan 70 gr protein mesela. çeker istiyorsan tertemiz leblebi yerim karbonhidrat ve protein içerir miss, kuruyemiş dersen mesela gidip kuru kayası veya kuru üzüm yiyerek karbonhidrat ihtiyacını giderebilirsin. kaliteli besinler yemek senin elinde. abur cubur ihtiyacını kaliteli besinlerle karşıla yani
Bu tarz diyetler mental acidan insanda stres yaratabilir. Stres esittir kortizol hormonu. Al sana aclik ve kas yikim. Sabit kalorili diyet yerine calorie cycling yapabilirsin.