• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Zayiflasam bu tipten adam olur mu ( SS li )

136 kgydim 1 ayda 125 kg oldum sizce bu tipten adam olur mu

ldkOYQ.jpg

69ZJ69.png

136 kgydim 1 ayda 125 kg oldum sizce bu tipten adam olur mu

ldkOYQ.jpg

69ZJ69.png
Azim + iradenin sonucunda istediğin sonucu elde edeceksin.Belki çok estetik bir vücudun var ama yağ dokusu yüzünden gözükmüyor.
Tavsiyem şu anda buraya bu konuyu açarak ilk adımı attın buradan sonra spora başlarsan hayatın çok değişecek bırakma derim.

"Bu tipten adam olur mu" diye soru soracak kadar özgüvensiz olmamalısın bence, ne tipsizler var dünyada haberin yok. :)

Tipin normal bence.

olur bence özgüvenini kaybetme hiçbir zaman. Bu arada unutma dünya geçici :) bu tarz şeyleri kafaya takma. Hayatını yaşamaya bak.

Guzel kardesim sen sporunu yap duzenli saglikli beslen zaten elinyuzu duzgun bir adamsin vucududa yaptinmi tamamdir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tabiki olur motivasyon videoları var onları izleyerek sporun insanı ne kadar değiştirdiğine geliştirdiğine bakabilirsin. Emin ol özgüvenin yerine gelecek ve şuanki halinden çok daha mutlu olacaksın. İlk adımı at kesin karar al ve spora başla güzel kardeşim.

olur bence özgüvenini kaybetme hiçbir zaman. Bu arada unutma dünya geçici :) bu tarz şeyleri kafaya takma. Hayatını yaşamaya bak.
kardeşim hayatını yaşamaya bak demesi kolay adam belliki yaşayamıyo bu şekil.Belki kilonun verdiği güvensizlikle kızlarla konuşamıyor bilemezsin.
Kardeşim zamanında 110 kilo idim(1 80cm) bi kızdan hoşlanıyodum kendimi beğendirmek için 20 kilo verdim 2 2.5 ayda ve gerçekten kızlar benle muhabbet etmeye çalışınca özgüvenim çok arttı.Sen en iyiyi iste en mükemmeli yap emin ol her türlü güzel şeyler olacak.
Sen hiç fit ve çirkin birini gördünmü?Yapacağın şey fiziğini düzeltmen ve giyim tarzını değiştirmen.

Kardesim ilk tavsiyeyi ben veriyim gayet yakisiklisin boyle ozguvensiz olma ve suan kilolu oldugun icin yuz yapin yuvarlak ve kisa sac bunu belli ediyo yanlari kisa ustu uzun sac bunu orter sac stilini degistir ve spor yap duzenli beslen kilo verdigin zaman kas kutlen arttikca ozguvenin articak ve vay be ben neymisim diyceksin bana güven sadece sabret calis ve basar

bu tipten adam olur mu ne demek be kardeşim ağzın yüzün düzgün yakışıklı adamsın bak kendine tabiki kurtul o kilolardan hem ilerde oluşacak sağlık sorunlarında ortadan kalkmış olur

Back
Yukarı