Zayıflayamıyorum

Arkadaşlar ben bir türlü 110 dan düşemiyorum 2.5 aydır kickbox yapıyorum az yiyorum ama gene de opmuyor 113 gördum bir ara sonra tektar 116 falan diyorum ki lifalif in yulaf ezmeleri var yoğurtla karıştırıp onu yesem günde 2 öğün sabah öğle akşam yada sabah 2 yumurta beyazı öğle akşam yulaf yesem sabahları tabata var 4 dk lık kardiyo onu yapsam zaten 1 saat te kickboks yapiyorum pzt crs cuma etkili olur mu ? Yada diyet te neleri düzelteyim mesela yulaf yerine onereceginiz baska bir sey falan

Eğer günlük beslenmeni yazarsan yardımcı olunur.
Hormonal bir sorun var mı bilmiyorum ama görünen o ki sen diyet yaptığını sanıyorsun. Yani, alman gereken kalorinin üstünde alıyorsun.
24 saatlik kalori alımının takibini oluşturup kontrol altında tutmalısın.

Oraya yazdigimk uygulasam ise yarar mi?
arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor sen hala işe yarar mı diyorsun. dostum ne kadar yediğini bilemedikten sonra nasıl fikir verebiliriz sence? yaşın kaç boyun kaç? bu tür bilgilerini hesaba katarak kalori ihtiyacını çıkar ortaya ona göre beslen. ayrıca kilo veremiyorum diyip karbonhidratlardan medet umma. proteini arttır yulafı arttıracağına.

arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor sen hala işe yarar mı diyorsun. dostum ne kadar yediğini bilemedikten sonra nasıl fikir verebiliriz sence? yaşın kaç boyun kaç? bu tür bilgilerini hesaba katarak kalori ihtiyacını çıkar ortaya ona göre beslen. ayrıca kilo veremiyorum diyip karbonhidratlardan medet umma. proteini arttır yulafı arttıracağına.
Tesekkur ederim gunde kac yumurta yememi onerirsin 178cm 116.7kg yas 16

Back
Yukarı