Zayıflamak istiyorum kahvltıda aşırıya mı kaçıyorum

Artık kahvaltının zayıflattığı ve en önemli besin olduğunu sağır sultan bile biliyor.Bende kilo vermek istiyorum ama sabah kahvaltısında 800 kaloriye yakın besin tüketiyorum.Sizce azaltmam gerekir mi yoksa spor yapan biri için yeterlimi ve kahvaltı listem de bu:

4 adet yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
30 gr pınar labne peynir
kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peyni
Bal
2 adet az pişmiş yumurta
1 adet salatalık
4 tane çeri domates
yarım litre süt
1 kase mısır gevreği
ve kahvaltıdan 20 dk önce yediğim 1 adet yeşil elma
bench_O

Zayıflamak istiyorsan mısır gevreği ve ekmek yerine yulaf tüketmelissin ayrıca balı çıkartman kanaatindeyim zaten elma yiyorsun :)

Arkadalar ben bunun yarısını yıorum kahvaltıda 1 tabak çorba ve yemek akşamda 1 tabak yemek pıalv ve ya makarna yanında da 1 porsıyon salata ve yoğurt yıyorum ama göbeğim hala yağ ve ben erıtemıyorum neden acaba...ben kılo kaybettıgım zaman önce yuzumden gıdıyor sebebı az yememden mı kaynaklı.

Arkadalar ben bunun yarısını yıorum kahvaltıda 1 tabak çorba ve yemek akşamda 1 tabak yemek pıalv ve ya makarna yanında da 1 porsıyon salata ve yoğurt yıyorum ama göbeğim hala yağ ve ben erıtemıyorum neden acaba...ben kılo kaybettıgım zaman önce yuzumden gıdıyor sebebı az yememden mı kaynaklı.

Sebebi tabiki az ve yanlış beslenmeden kaynaklı göbek halen duruo ve yüzün çöküyosa vücudun su kaybediyodur ve diyetinde proteini çok az gördüm kas ve su kaybı kaçınılmaz yağ yakmak istiyosan pilav ve makarnayı unut derim ben sana
Elzem protein ve yağları arttır karbonhdrat ihtiyacınıda sebzelerden karşılamaya bak

kilo durumun ve spor geçmişin nedir bilemiyorum. ama zayıf bir kahvaltı. ben daha cok yerim :D saka bir yana. ayna sana ne soyluyor bi bak. kilo fazlan varsa sayet. ya bu yediklerini bozmadan aktiviteni iki katına cıkar. veyaa aktiviten sabit kalacaksa bu yediklerini azalt. bir şekilde kalori açıgı yaratmalısın.

Back
Yukarı