Zayıflama sonrası kas kaybı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxray

Üye
Arkadaşlar evimde biraz spor yapıyorum. Diyet + sporla 96 kilodan 85 e düştüm bende şöyle sıkıntı var yaklaşık 11 kilo vermeme rağmen şınav ve barfiks gibi hareketlerin tekrarında fazla gelişme olmadı aynı gibi kas kaybından şüpheleniyorum ne gibi besinler yemeliyim ki fazla kilo almadan kas kaybım önlensin.

yorum için şimdiden teşekkürler.

Ben de 33 kilo verdim 8 ayda, aynı dert bende de var. Boyum 170 cm 111 den 78 e indim bariz göbek var. Acaba kas kaybı var mı diye düşünüyorum.

Ben de 33 kilo verdim 8 ayda, aynı dert bende de var. Boyum 170 cm 111 den 78 e indim bariz göbek var. Acaba kas kaybı var mı diye düşünüyorum.
Şınav, barfiks ve dumbel hareket tekrarında değişme olmuşmu diye bakabilirsin

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende 105 kilodan 85 kiloya düştüm kas kaybım oldu ve vücudumda yumuşama oldu. Diyetisyene ölçtürdüm 60 kilo kas, 20.7 kilo yağ çıktı. Sende de yumuşama oldu mu?

Bende 105 kilodan 85 kiloya düştüm kas kaybım oldu ve vücudumda yumuşama oldu. Diyetisyene ölçtürdüm 60 kilo kas, 20.7 kilo yağ çıktı. Sende de yumuşama oldu mu?
Arkadaşlar evimde biraz spor yapıyorum. Diyet + sporla 96 kilodan 85 e düştüm bende şöyle sıkıntı var yaklaşık 11 kilo vermeme rağmen şınav ve barfiks gibi hareketlerin tekrarında fazla gelişme olmadı aynı gibi kas kaybından şüpheleniyorum ne gibi besinler yemeliyim ki fazla kilo almadan kas kaybım önlensin.

yorum için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar gerçekten üzülerek söylüyorum. %80 ihtimalle çok büyük bir oranda protein ve besin yetersizliğinden dolayı kas kaybı yaşamışsınız. yani sağlıklı bir kilo verme değil bu.

Maalesef öyle bundan sonra ne yapabiliriz var mı bi tavsiyeniz
Yani benim size tavsiyem gerçekten oldukça iyi bir oranda proteinle beslenmeniz. Ağırlık idmanına girmeniz gerekli. Çok mecbur kalmadıkça kardiyo yapmamanız. Muhtemelen çok kardiyo yaptınız veya sadece kardiyo yaptınız. Ben kardiyo olayına karşıyım. Gün içerisinde açık havada yarım saat yürü zaten spor salonunda kardiyoya gerek kalmaz. Diyete gireceksen biraz kompleks karbonhidratları araştır ve protein ağırlıklı beslen.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Çok tekrar az kilo yapmamı tavsiye edenler var sence bu mantıklı mı yoksa az tekrar fazla ağırlık mı yapmalıyım

Back
Yukarı