Zayıfim Ama Kalçam büyük nabcam :( ?

Selam dostlarım boyum 187 kilom 70. Ama kalcam çok büyük 64e falan inince küçülüyor ama kilo verip kas kaybetmek istemiyorum. Arada kaldım :( nabcam sizce diyete giriyim mi kas kaybini önemsemeden. Yoksa devam mi edeyim ? Pantalonlarin hepsi buyuk gosteriyo cildircam. Okullar acilana kadar sürem var nabcam :( kas kaybini onemsemiyim mi :(

Ya kardeş ne kasın var ki kaybolmasından korkuyorsun. Abartmayın bu konuyu bu kadar. Senin kilo alman lazım verirsen iyice çöp adam olursun. Önce var olan hacmi doldur, üstüne biraz daha ekle sonra kilo vermeyi düşün

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya kardeş ne kasın var ki kaybolmasından korkuyorsun. Abartmayın bu konuyu bu kadar. Senin kilo alman lazım verirsen iyice çöp adam olursun. Önce var olan hacmi doldur, üstüne biraz daha ekle sonra kilo vermeyi düşün

Cevabin için cok teşekkür ederim dostum. Kalcam dedigim gibi büyük. Bu işi 3 5 ay yapip birakmicam. Yani simdilik güzel bir diyetle 4 5 kilo verip kalçayı inceltsem sonraki 7 ayda kalçayı fazla yaglandirmadan gelistirebilirim diye dusunuyorum. Zaten amacım oyle cokca hacim almak değil plaj vucudu dedigimiz bedenden biraz daha fazlası. Ki dogru beslenmeyle 1 senede yapabilirim diye düşünüyorum. Gerekli aminoasitleri supplementler ve beslenmeyle yapabilirim gibi geliyor. Sen bu konuda ne dusunuyosun ?[DOUBLEPOST=1502574956][/DOUBLEPOST]Kesinlikle dostum. Isin garip tarafi da burası zaten. Kalçam 98 santimetre belim 73 santimetre. Ve haliyle jean giydiğimde bi hayli buyuk duruyo.
Vücudun hakkında bir bilgim yok yorum yapamam bu konu için ama 187 boya 70 kilo az

O vereceğin 4-5 kilonun kalçadan gideceğine dair bir garanti yok. Anca o bölgeyi çalıştırıp sıkılaştırabilirsin o da daha küçük görünmesini sağlar. Beslenme kısmına yorum yapamayacağım. Ama dediğim gibi olmayan vücuduna kilo verip daha da küçüleceğine önce büyü sonra sıkılaşmaya bak derim
Fazla hacim istemiyorum diyorsun ama o hacmin keyfini alınca daha da büyümek isteyeceksin. Sana tavsiyem dönemlik hedefler yerine vücudu bir yaşam tarzı haline getirmen.

O vereceğin 4-5 kilonun kalçadan gideceğine dair bir garanti yok. Anca o bölgeyi çalıştırıp sıkılaştırabilirsin o da daha küçük görünmesini sağlar. Beslenme kısmına yorum yapamayacağım. Ama dediğim gibi olmayan vücuduna kilo verip daha da küçüleceğine önce büyü sonra sıkılaşmaya bak derim
Fazla hacim istemiyorum diyorsun ama o hacmin keyfini alınca daha da büyümek isteyeceksin. Sana tavsiyem dönemlik hedefler yerine vücudu bir yaşam tarzı haline getirmen.
Çok saolun. Zaten 2. Ay programim degiscek ayri bir bacak gunum olacak. Ayrica evet cidden bağımlılık yapan bir aktivite bu spor :)

Back
Yukarı