Zayıf kalan bölgeler için antreman

kardeşlerim zayıf kalan bölgeleriniz için ekstra bi yöntem uyguluyormusunuz , mesela kollarım zayıftı şöyle bi yöntem uyguladım örnek veriyorum büyüdü gibi yorumlarınızı bekliyorum, benim mesela sırtım aşırı zayıf sırt pozu bile veremiyorum napmam lazım, şimdiden teşekkür ederim herkese yorumlarınız için

kardeşlerim zayıf kalan bölgeleriniz için ekstra bi yöntem uyguluyormusunuz , mesela kollarım zayıftı şöyle bi yöntem uyguladım örnek veriyorum büyüdü gibi yorumlarınızı bekliyorum, benim mesela sırtım aşırı zayıf sırt pozu bile veremiyorum napmam lazım, şimdiden teşekkür ederim herkese yorumlarınız için
Antrenman programını bilmiyoruz ama şu örnek sorununu çözecektir her bölgeni haftada 1 çalıştırıyorsan haftada 2 çalıştırdığın bölge daha fazla gelişecektir... Haftada en az 2 gün dinlenme günün olsun ve yapabiliyorsan bu dinlenme günlerini büyümesini çok istediğin bölgeden sonraki güne denk getir.Ben bu şekilde kol gelişimi sağladım.

Antrenman programını bilmiyoruz ama şu örnek sorununu çözecektir her bölgeni haftada 1 çalıştırıyorsan haftada 2 çalıştırdığın bölge daha fazla gelişecektir... Haftada en az 2 gün dinlenme günün olsun ve yapabiliyorsan bu dinlenme günlerini büyümesini çok istediğin bölgeden sonraki güne denk getir.Ben bu şekilde kol gelişimi sağladım.
yorumun için teşekkürler antreman programım şöyle

salı- göğüs-triceps
perşembe-sırt- biceps
cuma- omuz (duruma göre triceps vede karın)
cumartesi-göğüs-triceps
pazartesi-sırt biceps

bu şekilde antreman yapıyorum bazen gün gün kaydığı oluyor ama garanti haftada 5 gün gidiyorum
gerekli ise antereman programımıda yazabilirim

ama standart hareketler var yani lat pull down- bent over row- skull crusher-triceps pushdown- dumbell press-dumbell fly gibi gibi...

Son düzenleme:
yorumun için teşekkürler antreman programım şöyle

salı- göğüs-triceps
perşembe-sırt- biceps
cuma- omuz (duruma göre triceps vede karın)
cumartesi-göğüs-triceps
pazartesi-sırt biceps

bu şekilde antreman yapıyorum bazen gün gün kaydığı oluyor ama garanti haftada 5 gün gidiyorum
gerekli ise antereman programımıda yazabilirim

ama standart hareketler var yani lat pull down- bent over row- skull crusher-triceps pushdown- dumbell press-dumbell fly gibi gibi...
8 hafta programına devam et eğer hala gelişim alamıyorsan dinlenme günlerini artırmanı öneririm çünkü programın biraz ağır görünüyor.Haftada 3-4 gün verimli çalışmak çok etkili oluyor gözlemlerime göre.

8 hafta programına devam et eğer hala gelişim alamıyorsan dinlenme günlerini artırmanı öneririm çünkü programın biraz ağır görünüyor.Haftada 3-4 gün verimli çalışmak çok etkili oluyor gözlemlerime göre.
1.5 yıldır düzenli aksatmadan salona gidiyorum beslenmem fena sayılmaz çok yerim yani ,ama tabi çok derken pizza, burger demiyorum , ama müsabık bir sporcu olmadığım için tam bir diyetde uygulamıyorum,gün içinde şekerli şeyler yediğim oluyor ama çokda abartmıyorum şuan bulktayım , spora her gittiğimde genelde enerjik oluyorum yani burdan yeterli dinlendiğimde varsayabilirim, programı haftada 4 güne çekersem 2 bölgeyi haftada 1 kere çalıştırmış oluyorum,, ama 8 hafta sonra verim alamazsam sırt ve biceps gününden eksilteceğim dediğiniz gibi 4 gün gideceğim, vede izole kol eklemelimiyim ? zaten kolun 2 bölgesinide haftada 2 kere çalışıyorum

Son düzenleme:
1.5 yıldır düzenli aksatmadan salona gidiyorum beslenmem fena sayılmaz çok yerim yani ,ama tabi çok derken pizza, burger demiyorum , ama müsabık bir sporcu olmadığım için tam bir diyetde uygulamıyorum,gün içinde şekerli şeyler yediğim oluyor ama çokda abartmıyorum şuan bulktayım , spora her gittiğimde genelde enerjik oluyorum yani burdan yeterli dinlendiğimde varsayabilirim, programı haftada 4 güne çekersem 2 bölgeyi haftada 1 kere çalıştırmış oluyorum,, ama 8 hafta sonra verim alamazsam sırt ve biceps gününden eksilteceğim dediğiniz gibi 4 gün gideceğim, vede izole kol eklemelimiyim ? zaten kolun 2 bölgesinide haftada 2 kere çalışıyorum
Yok fazla kol eklemene gerek yok yeterli, ama vücuttta en çok işini görecek kas grupları sırt ve triceps bunlara önem göster.Sırttan çalmanı önermem.Diyet sana kalmış tabi,rahat beslenirsen spor daha devamlı oluyor ki zaten 1.5 yıldır yapıyormuşsun burdan da belli...

ayda 2 veya 3 kere giriyorum

Vücut bir bütün ve bu bütünün belki de en büyük kısmını es geçiyorsun. Üst vücut hareketlerinin büyük bir kısmı için alt vücudun stabil kalması, bunun için de çalışması lazım. Görsel dışında işlevi olmayan kollara haftada 4 gün ver, tüm gün seni taşıyan, yere sağlam basmanı ve stabil kalmanı sağlayan gruplara ayda 2-3 gün... Mantık koşarak uzaklaştı... Keşke yeni element bulmak için harcadığınız enerjiyi çalıştığı bilinen sistemlere harcasanız...

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bacaklarım ve kalçam gerçekten çok büyük (özellikle kalçam) dahada büyümesin diye girmiyorum

hocam bacaklarım ve kalçam gerçekten çok büyük (özellikle kalçam) dahada büyümesin diye girmiyorum
Çalışınca hemen büyümüyor, sıkılaşır şekil alır. Olmazsa sadece stabilite hareketleri yaparsın güçlenir, dengeli hale gelir. Bizim millet kalçayı sadece görüntü olarak biliyor da, kesinlikle üzerine düşülmesi gereken bir kas grubu. Bir çok şeyi daha rahat yapmanı sağlıyor.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam haftada iki gun bacak gir guzel programlayarak o zaman nasil rahat kutle koyuluyor ve vucudun gucleniyor gorursun hadi olmadi en az bir gun gir saglam. Ben ppl veya upper- lower bodyden yanayim ama 4 kez gidecek olsam soyle girerdim ki daha once 4 gun giderken boyle calisiyordum.
pzt: Gogus-sirt
Sali:bacak
Cars: omuz ve kollar
Pers: off
Cuma: gogus-sirt(sirt-gogus sana kalmis)
4 gun icin en idealinin ikili split olarak boyle oldugunu dusunuyorum hem buyuk kas gruplari olan gogus ve haftada iki kez calisiyorsun hem ayri bacak gunu var hem de omuzun ayri gunu disinda 2 gogus gununde de presslerden nasibini aliyor. Surekli kol girecegine buyuk hareketlerdeki liftlerini arttirmaya bak kolu da cila niyetine zevkine gir derim ben olsam

şuan bulkta olduğum için en çok önem verdiğim kas grubunu çalışmak istiyorum bu yüzden kola ağırlık veriyorum benim kollarım zaten kiloma göre bence küçükler, güçlüler ama hacim olarak çok büyük değiller ve aktif kalmayınca da direk ölçü kaybediyorlar en azından 40 ı geçene kadar kola ağırlık vermek istiyorum ne kadar çok çalışıp o kadar yemek yersemde büyüyor kollarım (38-38.5 civarı kollarım )

Back
Yukarı