Zayıf Değilim (Weight Gainer)

Protein tozu yerine elime Weight Gainer geçti. Fakat şişko olmasamda kalıplı biriyim. Sizce Weight Gainer ı hiç kullanmasam mı ? Protein tozu alacakken bir aksilikle elime bu geçti.

herhangi bir ücret ödemediysen elinden çıkartmaya bak, madem zayıf değilsin kullanmanada gerek yok

Ben alabilirim belki marka ve düşündüğün fiyatı belirtirsen özelden.

Merhabalar. Weight Gainer için mesaj atmıştım. 2 torba halinde var. Havalimanından sokmak için kutudan çıkarmışlar. Torbalardan birini açtım fakat sadece tek porsiyon kullandım. Diğer torba ise kapalı duruyor.
Yanlış hatırlamıyorsam ürün : mammut weight gainer crash 5000 olması gerekiyor. Eve gidince kontrol ederim. Elimden bu ürünü çıkarıp protein tozu alacağım.

Merhabalar. Weight Gainer için mesaj atmıştım. 2 torba halinde var. Havalimanından sokmak için kutudan çıkarmışlar. Torbalardan birini açtım fakat sadece tek porsiyon kullandım. Diğer torba ise kapalı duruyor.
Yanlış hatırlamıyorsam ürün : mammut weight gainer crash 5000 olması gerekiyor. Eve gidince kontrol ederim. Elimden bu ürünü çıkarıp protein tozu alacağım.
Hocam ürünün fotoğrafını ve besin değerlerini ve aklındaki fiyatı çekip atarsan özelden ona göre konuşuruz.

Back
Yukarı