Zayıf birisi için vücut geliştirme ne kadar faydalı olur?

21 yaşındatım boyun 169 kilom 55 özellikle kollarım ve vüvurum zayıf. Kilo almak istiyorum. Bunun için vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum ama bugün birisi eski bir sporcu vücut geliştirme tavsiye etmem vücuduna yazık edersin, onun yerine tavuk, makarna vs. ye dedi. Doğru mudur bu? Başlayayım mı vücut geliştirmeye? Eğer başka derenin sadece hafta sonu 2 gün yeterli olur mu? Çünkü hafta içi eve 8 de geliyorum yemek vs. çok geç oluyor. Teşekkürler.

O eski sporcu hangi kafadamerak ettim neyse sen kilo almana bak öncelikle spor yap vücut geliştirme en büyük avantajin olur kaslarin gelişir vr kütle artisi yasarsin bu sporu düzgün beslenerekte hacmini ve kutleni rahat bi bicimde arttirabilirsin tavsiyem gainera falan bulaşma git bimden yada â 101den fistik ezmesi al yada evde kendin yap günde yediklerinde ek olarak 1 kavanoz tuket yada cici bebe ye 1 ayda 5 kilo almassan gel suratima tukur

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi sana herkes gainer kullanma şunu ye bunu ye diyecek ama zaten yemek yeme sorunu olan biri olmasan zayıf olmazsın...
mass gainer kullan ve haftada en az 3 gün spora git kilo almaya başlarsın...

O eski sporcu hangi kafadamerak ettim neyse sen kilo almana bak öncelikle spor yap vücut geliştirme en büyük avantajin olur kaslarin gelişir vr kütle artisi yasarsin bu sporu düzgün beslenerekte hacmini ve kutleni rahat bi bicimde arttirabilirsin tavsiyem gainera falan bulaşma git bimden yada â 101den fistik ezmesi al yada evde kendin yap günde yediklerinde ek olarak 1 kavanoz tuket yada cici bebe ye 1 ayda 5 kilo almassan gel suratima tukur

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1497444867][/DOUBLEPOST]
şimdi sana herkes gainer kullanma şunu ye bunu ye diyecek ama zaten yemek yeme sorunu olan biri olmasan zayıf olmazsın...
mass gainer kullan ve haftada en az 3 gün spora git kilo almaya başlarsın...
Yemek yemeyle bir sorunum yemek yemeyi severim ama metabolizma hızlı galiba. Haftada 2 gün nasıl olur spor yapmak? Çünkü işe şehir dışından git gel yapıyorum uyku benim için sıkıntı. Teşekkürler cevabın için.

Back
Yukarı