Zayıfım ve göğüs problemim var

enter33

Üye
Evet baslıktaki gibi 180 boyunda 60 kg civarıyım. Göğüsüm çok aşırı olmasada biraz deforme durdumda ( göğüs kafesi biraz dışarı çıkık ve meme uçlarının altı biraz içe çökük). Bu durumdan çok rahatsızdım ve bu yüzden 5 aydır fitness yapıyorum su anda eskisine göre neredeyse göze çarpan bi bozukluk yok ufak seyler dısında. Ama yinede istediğim kıvama gelmedi göğüsler. Yani şu anda normal bir kişinin yağsız göğüsü gibi diyebilirim sıkınca kas belli oluyor fakat çok yetersiz. Antrenmanlardan sonrada pek ağrı hissetmiyorum yapabildiğim en ağır kiloyu deniyorum yinede olmuyor bana ne önerirsiniz göğüs proğramım :

Bench Press 4x8

Dumbell Fly 3x8

İncline Dumbell Press 4x8

Kelebek 3x8 Şimdiden teşekkürler yardımlar için :)

sadece antremanla olmaz bu iş beslenmen çok önemli günde 120-130 gr protein alıormusun?ayrıca haftalık antreman programın nasıl

Pazartesi Göğüs Biceps
Çarsamba Sırt Triceps
Cuma Omuz Bacak

ara günlerde barfiks sınav mekik gibi çalısmalarım oluyor. Yememe dikkat etmeye çalışıyorum fakat ne kadar oluyor bilemem. açıkcası bi yeme programım düzenim yok fakat her zaman her seyden yemeye dikkat ediyorum

gögüs kaslarım yetersız diosun 5 ayda anca okadar etkı olur 5 ayda ne beklıyosun kı bırazdaha calısmalısn gögüs proğramın l5 aydır aynı proğramımı yapıyosun kelebeği cıkar puloverı koy

yok tabiki 3. proğramım bu galiba. Peki pulloveri tam olarak nasıl yapmalıyım. sırtım bostamı olsun ? ve dirsekleri kırarakmı yapayım

kalça boşta ve dirsekleri kırmadan dirseği kırarsan kanata etki eder

Back
Yukarı