zayıfım ama yağlıyım

Daha önceden de buna benzer bir konu açmıştım ancak tam olarak istediğim cevabı alamadım.Benim boyum 1.84 kilom 65.Zayıf olmama rağmen yağlıyım yani yağ oranımı bilmiyorum ama yağlı olduğum anlaşılıyor.Benim önce kilo almam mı gerekir yoksa yağ yakmam mı? Direk kilo almaya başlarsam bu seferde çok yağlı olacağımdan korkuyorum.

Skiny fatleri ikiye ayırıyorlar genelde
1-zayıf skinny fat
2-sisman skiny fat
(bununla ilgili ekşi sozlukte guzel bir anlatım var resimlerle falan ordan aklimda kalanları kendi yorumlarımla aktaracagim bakıp bulmanızı oneririm )

1 , 2ye göre daha şanslı siz 1. Guruptasiniz yani zayif guruptasiniz (ekşi sözlük)
Zayif skiny lere definasyon(zayiflama) önermiyorlar(ekşi sözlük) sadece kas kazanmaya odaklanmalısınız kas kazandıkca vucudunuz buyuyecek yag oraniniz vucut birim basina dusen miktar azalacak(kendi yorumum) ve kaslar metabolizmanizi hizlandirir . kas kazanmaya odaklanıp bunuda tüm vucut hareketleriyle yapmalısınız (eksi sozluk) deathlift gibi
.kas kutlenizi arttirdikdan sonra küçük bir diyetle ve saglam antremanlarla yağınızı verirsiniz ... Bu surecte tabiki en onemli sey beslenme beslenme kinusunda asla ve asla taviz vermeyin(ekşi) ... Kas yaparken yağ yakımıda olacaktır bir miktar antreman sonrası kardio ile (antremanda vucutta boşalan glikoz depoları sayesinde ) yağ yakabilirsiniz kardioyu abartmayacak sekilde...(kendi yorumum)[DOUBLEPOST=1504560082][/DOUBLEPOST]Kas yaparken Cok yagli olamamak icin once bir kac ay ihtiayaciniz kadar kalori alin guclenmeye calisin sonra zamanla 100 200 kadar kalori fazlaligi yaratın aşırıya kacmayın derim... (buda benim yorumum)

Back
Yukarı