Bence en önemli eksisi bu adamın boyu.. Pek uzun olmayan dorian'a göre bile kısa duruyor. Bu boyda bu doluluğa ulaşması çok çok büyük vukuat olmaz. Minyon suratlı bir adam Mr. Olympia title'ı için zayıf kalır. O karizmaya sahip değil bence.
http://www.thebiguniverse.com/zackkhan/biostats.html
Kendine ait web sayfası var, bu verdiğim linkte stats'ine ulaşılabilir.
Boyu 1.83 (Dorian 1.78'di, öne eğildiği ve çıplak ayaklı olduğu için daha kısa durmuş sanırım)
Sayfasında belirtilen ölçüleri:
115 kg. yarışma kilosu.
Göğüs: 145 cm.
Kol: 56 cm.
Bel: 91 cm.
Üst Bacak: 72 cm.
Kalf: 51 cm.
İngiltere Şampiyonasında 2006'da ikinci olmuş, yakında pro olur sanırım.
Yaşıda belirttiğim gibi 27, Temuz 1980 doğumlu.
Resimdeki Zack Khan değil Schwarzxxl, işte o Flex Lewis, boyu 1.65, iki haber aynı sayfada olduğu için zaten yaşla ilgili karışıklık meydana gelmiş.Boy bilgisi yanlış verilmiş bence karasan. Dorian'la ayakta tabelanın 2 yanında durdukları fotoda ikisi de normal duruyor ve adam bayağı kısa.
1.75'den kısa bu adam.
Resimdeki Zack Khan değil Schwarzxxl, işte o Flex Lewis, boyu 1.65, iki haber aynı sayfada olduğu için zaten yaşla ilgili karışıklık meydana gelmiş.
Flex Lewis, Lee Priest gibi bir şey (bence onun kadar yetenekli değil) önkol ve kafları süper, adamın o kadar adı geçti, bir parça üstüne konuşalım diye yazdım![]()
27 yaşındaysa bu şekilde olympia da 8.10. gibi bir yer edinir kendine en iyi ihtimalle . bu tip sporcu kaynıyor ortalık. gözle görülür bir üstünlüğü yok(belki kanat olarak biraz öne çıkıyor ama yaş itibariyle o da normal).konu başlığındaki yaş yanıltıcı oldu ilk yorumları yaparken.başlık açarken daha doğru bilgi verilseydi keşke.
tam ben diyektim karasan yazmis zaten dedigin resimdeki kisi o cocuk degil schwarzxxl.bu cocuk uzun belliBoy bilgisi yanlış verilmiş bence karasan. Dorian'la ayakta tabelanın 2 yanında durdukları fotoda ikisi de normal duruyor ve adam bayağı kısa.
1.75'den kısa bu adam.