İlk önce şunu söyleyeyim z bar ile düz bar farkını sormuyacağım...Arkadaşlar eve bar almak istiyorum forumdaki bütün z ve düz bar farklarını okudum.Düz bar ın kullanım alanı daha fazla z bara göre fakat benim bileklerimde ince,zayıf ; düz barı fazla sevmiyorum bileklerimi filanda zorluyor.Ama evde sehpada var bench press vb. hareketleride yapabilirim.Siz biceps çalışırken düz bardan mı yoksa z bardan mı daha verim alıyorsunuz hangisinde bicepsleriniz daha fazla şişiyor etkisini hissettiyor??Önerilerinizi bekliyorum...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:02 ----------
Bu konuyu sizin deneyimlerinizi sormak için açtım farkını sormak için değil sonra sorun olmasın....
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:02 ----------
Bu konuyu sizin deneyimlerinizi sormak için açtım farkını sormak için değil sonra sorun olmasın....