Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar daha doğrusu abilerim 15 yaşındayım yüzücüyüm omuzlarım kollarım falan oldukça güçlü yaşıtlarımdan bu konuda oldukça üstünüm . Fakat baklavaları , adonis kaslarını çıkarmak istiyorum . Birde göğüs tabiki. Baklavalrım zaten çıkıyor ama biraz daha üstüne gitmek istiyorum . Şimdilik evde çalışmayı düşünüyorum.
Elimde terabant var şınav mekik tarzında diğer hareketlerde olabilir tavsiyeleri bekliyorum antreman ağır olabilir oldukça dayanıklıyım
Slm bende 16yaşındayım Yüzücü değilim ama karadenizliyim iyi yüzerim
Yüzme cardiovascular sistem üzerinde etkilidir ağırlık çalışmak ise daha farklıdır.
Diğer hareketler olarak sormuşsun ama forumda çok araştırma yapmadan konu açmışsın gibime geldi Ben sana desem günde 100 şınav 150mekik çok bir şey değiştirmez tam Derecelendirmeni yağ yüzdeni dayanıklılığını ve esnekliğini baz alarak kendi programını kendi oluşturman yerinde olur ben öyle yaptım yavaş yavaş artan bir program olabilir örnek wermek gerekirse Ağırlık çalışacağım diyorsan Kaslarımda iyi diosun Sen bilirsin Yerinde olsam 2kg ile başlardım Yani bunlar maliyeti çok yüksek şeyler değil 5-10tl maliyti war Öncelik verdiğin kas gurubu hangisi o da önemli ben mesela ağırlıklı olarak göğüs ve Bacaklara öncelik veriyorum.Bunlar için farklı programlar mevcut kaç kilosun boyun kaç?
Dha fazla ek bilgi söylemen ve Antreman bölümüne bir gözatmanı öneririm...
adonis için benim icin en önemli haraket karna diz çekme hareketi bu hareketle adonisini kolayca cıkarabilirsin ama karın kaslarını şınavla çıkmaz gögüsleri çalıştırır ama kendi agırlıgın arttımaıyacagın için sadece sıkılasır hacim yaratmaz mekikte crunch hareketini yap ellerini kundak seklinde arasına agırlık al daha fazla zorlarsın.
aslında yüzücülerde pek adonis olmaz çünkü kalçaları dardır. Ama alt karın çalışır ve yağ oranını düşürürsen neden olmasın alt karın için tavsiyem : sırtüstü yere yat ve ayakların hiç yere değmeden sırtüstü yüzer gibi ayak çırp yaklaşık 30 saniye sonra inanılmaz bi acı duyacaksın ama çok etkilidir
Sağolun arkadaşlar . 4x15 ellerimi goğüsüme vurarak şınav çekiyorum sonra 4x50 mekik çalışıyorum kollarımı falan gerdiriyorum karın kası ve adonis gerekli yanlız bana. Adonis özellikle çünkü kule atlama yapıyorum karın kaslarımın güçlü olması lazım