YURTTA KALIYORUM VE ÖĞRENCİYİM YARDIM

İyi günler arkadaşlar ben yurtta kalıyorum ve öğrenciyim , spora başladım jatomiye 1 ay oldu ama beslenme programım yok yardımcı olabilir misiniz mesela her gün pirinç pilavı yiyorum yurtta çıkıyor sabahları yumurta yiyorum bazen yurtta tavuk çıkıyor tavuk da yiyorum başka ne yemeyelim arkadaşlar para da sıkıntı protein tozları kullanamıyorum ne aşabilirim başka mesela akşamları yoğurt yiyorum açıkımca başka ne yemeliyim ? Yavuk çıkmadığı Zaman yağız ton balığı olur mu ? Veya böyle altarnerif ne yiyebilirim arkadaşlar ?
 
Yulaf , lor peyniri , kuruyemiş , bulgur , et , tavuk , hindi , balık , ciğer , nohut aklıma gelenler
İyi diyorsun da yurtta kaldığım için ne ocak var ne fırın bu tavuk ciğer balık anca yemekhane de çıktığı zaman giyebiliyorum -_- bulguru Nasıl tüketmem gerekiyor pilav şeklinde mi yoksa sporcuların tarifi var mı ?
 
Sabah yumurta yulaf ezmesi süt öğlen ton balık kuruyemiş akşam pilav tavuk veya ton balık gece ise acıktığınızda yoğurt olursa iyi olur mu başka eklemem gereken var mı ?
 
protein tozu günlük 3 tl'ye karşılık gelir 1 ölçek.ton balığıda hemen hemen aynı fiyat.ton balığı alacağına protein tozu almak daha mantikli.
 
Back
Yukarı