Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ne getirdiğimi belirtmeden insanlara nasıl bilgi verebilirim? Yapabileceğim tek şey 2 mesaj yerine, sonucu tek mesajda yazmak olabilirdi. 1 mesaj tasarruf ederdik ve tarih ve süreç bildirmem gerektiği için mesaj uzun ve okuması daha sıkıcı olurdu. Silinen mesajımda her safhayı ayrı ayrı yazmanın gereksizliğinden bahsettim zaten. Bu arada sende kendi mesajlarını bir arat bu konuda bakalım son kaç mesajın veya yazdğın mesajlarının yüzde kaçı "öğretici" nitelikte.? Ben bu yuzdeyi çok düsük buldum... Laga luga yapmışsın sürekli sataşarak millete.

Hiç düşünemiyor musun ki kimse senden her süreci yazmanı istemiyor....Senden bilgi isteyen oldu mu? Senden her siparişini her ayrıntısını buraya yazmaanı isteyen oldu mu? Bu alemden bir tek sen mi yurtdışından sipariş veriyorsun? Göremiyor musun senden böyle bir şey isteyen YOK!!..Herkes buraya her siparişini yazsa neler olur GÖREMİYOR MUSUN?

benim mesajlarımı kontrol edeceğine sen dön aynaya bak, kendi mesajlarına bak...bu foruma yazdığım tüm mesajlar sadece ve sadece bu topiğe yazılan mesajlardan oluşuyor...bak bakalım neler yazmışsın...her siparişinin her ayrıntısı var, sanki millet senin sipariş sürecini merak ediyomuş gibi...girdileri anlatmışsın da çıktıların analizlerini eklememişsin ona şaşırdım:

8 aralık: Arkadaslar yine biraradayız. iherbden dhl ile şu an verdim. Toplam 10.53 lbs= 4.78 kg ve kargo haric 102 dolar. Dualarınız benimle olsun... Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi....

3 eylül: Arkadaslar salı günü verdigim sipariş (135$+28$ kargo ve 12lbs=5.5kg) an itibariyle gumrukten

1 eylül : Arkadaslar, iherb.com 'dan yeni bir gönderim olmuştur 31 ağustos itibariyle.Dualarınız benimle olsun:)

2 ağustos: Arkadaslar ne diyim. Super.. Bugun saat 10:00 da gümrükten geçen ürünler saat 12:00 da elime geçti.

31 temmuz: Bende iherb.com 'dan dhl ile mrm 5lb protein ve mrm glutamine gonderttim.Cuma aksamı yola çıktı.Bakalım ne zaman elimde olacak yada elime geçebilecek

Bu spora akıl, mantık çerçevesine yaklaşmayan, foruma bir katkısı olmayan, aksine zararı olan herkesi ifşa ederim, ben...vitaminin zararlarını sorgulayanı da ifşa ederim, BBnin penise zararlarını sorgulayanı da...sen dahil bu tipler bu spora zarar veriyorlar çünkü...

ortada bir lagaluga varsa, senin gibiler yüzünden...

bu son yazım, artık bunu da anlamazsan, diicem ki ne yapsak boş böyle tiplere....

Son düzenleme:
Dostum ben sizi bilgilendirmek için buraya üşenmedim mesaj yazdım senin yaptığın muameleye bak.1,5 yıl için de toplam 5 sipariş verdim.5 ciside gümrüğe takıldı malesef.Ve son şunu söylemek isterim bu başlık altında daha önce yazdıklarımı bulup okuyabilseydin böyle ithamlarda bulunmazdın.

evet bi yanlış anlaşılma olmuş fakat yurtdışından suplement getirp satan ve bundan kar etmek isteyenlerin ....................kim olursa olsun.onlar yüzünden günrükler sıkıntıya giriyo zaten

KENAN81 BENIM KI AYNI SENIN KI GIBI BODYBUİLDİNG.COM DAN DHL SİPARİŞİ VERDİM TAKIP NO OLMADIGINI BILIYORUM ZATEN FEDEXTE OLSA AYNI KAPIYA CIKACAKTI YINE TAKILABILIRDI. DHL I DE ARYORUM BNA 10 NUMARA WERDILER HEPSINI ARADIM BIRBIRLERINE PASLIYORLAR EN SON UCUM PTT DE CIKTI. MAILIME CEVAP GELDI GELEN MAILDE BU

Müsteşarlığımızca kargo ve posta takibi yapılmamaktadır.Ancak 07.12.2010 tarihinde rutin e-posta başvurunuzu da İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğüne yönlendirmiş olup kargonuzu da ilgili gümrükten takip etmeniz gerekmektedir.

Bilgi edinilmesini rica ederim.

BENDE MAIL ATTIM BURAYA TEKRAR CEWAP GELMEDI YARIN TLFONLA ARAMA YAPCAM..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:49 ----------

Bu arada ürünümün durumunu bilmiyorum kasim 12 de gumrukte olmasi planlaniyordu . Bodybuilding.com yetkilileriyle görüştüğümde söylediler 40 günden fazla zaman geçti . Kimseden bilgi de alamiyorum ...

Arkadaşım sana daha evvel de ne yapman gerektiğini anlattım bir nevi diğer arkadaşa anlatırken sende okumuşsundur dedim bak avpim topkapıyı ara barcod numarası veriyorlar. ondan sonra kolay nerdeyse öğrenirsin ama ondan sonra alabilir misin gümrük memurundan onu bilemem

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:13 ----------

iherb e bsn ve musletech felan gelmiş bilmiom paylaşıldımı ama ben yenı gordum süper oldu :D:D:D

günaydın arkadaşım :) 2 haftadır felan biz burda konuşuyoruz durumu zaten :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:16 ----------

Arkadaşlar muschletech 4 lbs normalde kaç dolardır bb de falan? Ne kadarlık fazlalıgı var iherbde?

nitro tech ten bahsediyorsun sanırım bunun da cevabını daha evvel vermiştim arkadaşlar bb de 50 iherb 58 ama iherb kargo avantajı ile daha seçilebilir olduğu için herkes iherbden alacak

Evet. 3 tane farklı gonderim için sadece 5 mesaj harcamışım insanları bilgilendirmek için. Ama senin yazdığın bir ton mesaj var ama hiçbirinde en ufak bir "öğreticilik" veya bilgilendiricilik yok.Zaten son yazdığım mesajımın cevabı olarak bir cevap vermemişsin beni eleştirmek dışında.Bagıra bagıra her safhanın bilgilendirilmesinin gereksizliğinden senden once bahsettim zaten. Tartışılacak birşey yok.Artık ne dersen de bu konu hakkında baska bir mesaj yazıp senin gibi konuda parazit oluşturmak istemiyorum.

Hiç düşünemiyor musun ki kimse senden her süreci yazmanı istemiyor....Senden bilgi isteyen oldu mu? Senden her siparişini her ayrıntısını buraya yazmaanı isteyen oldu mu? Bu alemden bir tek sen mi yurtdışından sipariş veriyorsun? Göremiyor musun senden böyle bir şey isteyen YOK!!..Herkes buraya her siparişini yazsa neler olur GÖREMİYOR MUSUN?

benim mesajlarımı kontrol edeceğine sen dön aynaya bak, kendi mesajlarına bak...bu foruma yazdığım tüm mesajlar sadece ve sadece bu topiğe yazılan mesajlardan oluşuyor...bak bakalım neler yazmışsın...her siparişinin her ayrıntısı var, sanki millet senin sipariş sürecini merak ediyomuş gibi...girdileri anlatmışsın da çıktıların analizlerini eklememişsin ona şaşırdım:

8 aralık: Arkadaslar yine biraradayız. iherbden dhl ile şu an verdim. Toplam 10.53 lbs= 4.78 kg ve kargo haric 102 dolar. Dualarınız benimle olsun... Gelişmelerden haberdar edeceğim sizi....

3 eylül: Arkadaslar salı günü verdigim sipariş (135$+28$ kargo ve 12lbs=5.5kg) an itibariyle gumrukten

1 eylül : Arkadaslar, iherb.com 'dan yeni bir gönderim olmuştur 31 ağustos itibariyle.Dualarınız benimle olsun:)

2 ağustos: Arkadaslar ne diyim. Super.. Bugun saat 10:00 da gümrükten geçen ürünler saat 12:00 da elime geçti.

31 temmuz: Bende iherb.com 'dan dhl ile mrm 5lb protein ve mrm glutamine gonderttim.Cuma aksamı yola çıktı.Bakalım ne zaman elimde olacak yada elime geçebilecek

Bu spora akıl, mantık çerçevesine yaklaşmayan, foruma bir katkısı olmayan, aksine zararı olan herkesi ifşa ederim, ben...vitaminin zararlarını sorgulayanı da ifşa ederim, BBnin penise zararlarını sorgulayanı da...sen dahil bu tipler bu spora zarar veriyorlar çünkü...

ortada bir lagaluga varsa, senin gibiler yüzünden...

bu son yazım, artık bunu da anlamazsan, diicem ki ne yapsak boş böyle tiplere....

bodybuilding.com veya iherbe girmek bu kadar zormuda burda bunlari soruyorsun kendin niye bakmiyorsun?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:55 ----------

bu sitelere girmek bu kdar zormuda bunları soruyorsun neden kendin girip bakmiyorsun?

Konuyu değiştiriyorum fiyat sormak için izin mi almam lazımdı pardon. Rahatsız oluyorsan mesajlarımdan şikayet et ayrıca sohbet bölümü istediğimi de sorarım. Esas bu bölümde böyle şeyler konuşulmalı alışveriş yaptıgımız yerlerdeki ürünlerle ilgili bilgiler verilmeli.

Bu forum toplumsal bir kurumdur. Şu bencilliği bir atın artık ya kendinizi düşünmeyin her konu için diyorum. Haksız yere milleti yargılamakla kimsenin eline birşey geçmez.

Binyamın teşekkürler çok da fark yokmuş aynı hesap ama ben bu kadar para vermem açıkçası herkesin tercihidir tabi twinlab da iş görüyorken :)

Son düzenleme:
Evet. 3 tane farklı gonderim için sadece 5 mesaj harcamışım insanları bilgilendirmek için. Ama senin yazdığın bir ton mesaj var ama hiçbirinde en ufak bir "öğreticilik" veya bilgilendiricilik yok.Zaten son yazdığım mesajımın cevabı olarak bir cevap vermemişsin beni eleştirmek dışında.Bagıra bagıra her safhanın bilgilendirilmesinin gereksizliğinden senden once bahsettim zaten. Tartışılacak birşey yok.Artık ne dersen de bu konu hakkında baska bir mesaj yazıp senin gibi konuda parazit oluşturmak istemiyorum.

scandsucker

Sana Özelden mesaj attım bi zahmet bakarmısın

Teşekkürler.

gereksiz atışma yapıyprsunuz beyler bence

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:25 ----------

galiba yurt dışından suplement getirme devri kapan dı mı neeeee!!!!!!!!!!

neden öyle birşey dedin arkadaşım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:28 ----------

arkadaşlar ürünüm gümrüge takıldı hangi gümrükten ve kaç para vermem gerekiyor

hangi siteden ne kadarlık ürün hangi kargo ile takıldı detaylı anlat bakayım şu işi

Son düzenleme:
arkadaşlar takılmamış gümrüge iherbden sipariş vermiştim gainer muscletechtin aklıma gelmedi adı şimdi almayada hava kötü oldugu için gönderiyi doldurmuşlar in hold yazıor

merhaba.bayadır takıp edıyorum bu baslıgı. az once iherb den 2.3kg twinlab proteın sıparıs ettım. bakalım ne olacak.bu surec ıcınde buraya bılgı amacıyla yazarım.

binyamim yarın dediğin teri arycam şimdi aradım açan olmadı mesai bitmiş galiba . bence ptt yle bunun ilgisi yok ama denemekte fayda var..

Lütfen kişişel sorunlarınızı özel mesajla halledin. 20 dakikadır bu başlıkta son mesajları okumaya çalışıyorum.
Bu forumda dileyen dilediği mesajı atar (Yeter ki forum kurallarına aykırı olmasın)

Lütfen kendimiz kural oluşturamaya çalışmayalım. Kurallarla ilgili önerileriniz varsa bunu forum hakkında bölümünde paylaşın, konuyu tartışalım. Bu başlık Yurtdışından siparişlerle ilgili mesajlar içermeli.

Saygılarımla

Netrition dan vermiş olduğum siparişim fedex aracılığıyla bugün 16:45 itibariyle elime geçmiştir.

Ship date Dec 6, 2010
Estimated delivery Dec 9, 2010 by 20:00

ınanamıyorumm bb den hayatımda 2 defa muscletech getırdımm , en son da 5 lbs optımum ve creatıne getırmıstım bunu bılen arkadaslar 20 sayfa once geldıgınde fotolarımı paylastıgımı gormusturr , ama ne yazıkkı bu sefer bb den verdıgım gaspasrı myo fusıon ve optımen ıle eldıven gumruge takıldı. fedex le ırtıbata gecıcem yakın bır zamanda , sanırım verılen uyarı dogru bu kadar basıt bır paketımı taktılar

bir tane urun siparisi verip ( 5 lbs ve altı) takılan oldu mu?

ben tek tek veriyorum siparislerimi sıkıntı yasamadım bugun twinlab 2 lbs siparisi verdim 4 5 gune gelir diye dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı