Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FEdex le dün gece 11 den beri PAriste Taşıma Halinde Gösteriyor :S Sorun Mu Var Acaba ?

Bi iyi haber daha hadi hayırlısı..

11 lbs lık kargoydu hatta.. anladım ki o an ki gumruk memurunun ruh haline bağlı bu takılma işi başka hiçbirsey değil

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:00 ----------

FEdex le dün gece 11 den beri PAriste Taşıma Halinde Gösteriyor :S Sorun Mu Var Acaba ?

haftasonu diye duruyordur.. yarına gözükür hareketler.. merak edecek bişey yok..

beyler netritionda dhl var mı yada dhl hangi sitede var ptt ile gelen her kargoyu 10 tl ye kurtarabiliyor muyuz izni aldıktan sonra

tek parça ürün değil.. 2 tane superpump 250, 2 tane 2 lbs lik whey, 2 parça daha ürün vardı..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:43 ----------

fedex le sipariş vermiştim.. türkiye ye girince mng bakıyor fedex kargolarına..

Kardeşim sende bu superpump ın nasıl etki ettiğini öğrenmek istiyorum daha evvelde konuşmuştuk hatırlarsan. olmazsa bakalım bende alırım hem o zmn a kadar da iherb e gelmiş olur superpump

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:27 ----------

nitro tech iherbe geldi sonunda ama fiyat sorunu var

Arkadaşım mass tech ile karıştıryor olmayasn

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:38 ----------

DHL express evine getiriyor 2-3 day delivery yazar seçenekte.. DHL gloal post ise normal posta gibi ptt ye gelir.. gümrüğe takılırsa ankarada tarım bakanlığına gidip izin yazısı alman gerekiyor..izni alırsan 10 tl filan bekleme ücreti ödeyip paketini alıyorsun..

durum bu.

ee ben antalyadayım alabiliyor muyum izin yazısını acaba

Kardeşim sende bu superpump ın nasıl etki ettiğini öğrenmek istiyorum daha evvelde konuşmuştuk hatırlarsan. olmazsa bakalım bende alırım hem o zmn a kadar da iherb e gelmiş olur superpump

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:27 ----------

Arkadaşım mass tech ile karıştıryor olmayasn

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:38 ----------

ee ben antalyadayım alabiliyor muyum izin yazısını acaba

superpump çok etkili.. o başlıkta yazmıştım bunu.. dağıtmayalım buranın konusunu thums:

Şimdi yalanmı çıktı açılan konu :D
Bana pek inandırıcı gelmedi, bende ilk mesajı "bu ürünler gümrükten geçmeyecekmiş " olan birine güvenemedim
Ama yinede kesin sonucu öğrenmemiz lazım yılbaşı kargo indirimi olur yine büyük ihtimal iherb de
İnşallah yalandır haber

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:18 ----------

Bu arada yeni gördüm müjdeyi vereyim dedim belki biliyorsunuzdur iherb e 60 gün içinde optimum nutrition ürünleride gelecekmiş
http://www.iherb.com/Optimum-Nutrition
Artık gümrükte değişiklik falan olursa kafayı yerim 1 yıldır mail attım sürekli ne zaman optimum gelecek diye :D Kendilerini aşıyolar artık epey ürün eklenmiş girmeyeli

Universal Nutritions,USPlabs,VPX sports,Muscle Pharm ve Nutrex de satılmaya başlıcakmış artık bodybuilding.com'un pahalı kargolarına kalmadık gibi.

Arkadaşlar bi yardımcı olun.Netrition dan ürün siparişi verdim dün akşam 4 te ve şu anda track buttonuna bastığımda ''Not Found
No information for the following shipments has been received by our system yet. Please try again later or contact Customer Service.'' demekte fedex.Olay benim anladığım gibimi yoksa bi sorunmu var.Netrition dan verdiğim sipariş henüz fedex e ulaşmamış ondanmıdır böle bişey demekte.

dhl global post lazım bana hangi site gönderiyo ordan

BodyBuilding.com gönderiyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:54 ----------

11 lbs lık kargoydu hatta.. anladım ki o an ki gumruk memurunun ruh haline bağlı bu takılma işi başka hiçbirsey değil

Anladımki 11 Lbs kargonunda geçme durumu varmış.
Peki vermiş olduğun ürünlerin fiyatı kaç dolardı ve kargo kaç dolardı.Birde siparişlerini iherbden mi vermiştin.
Az önce bodybuilding. com dan Gaspari myofusion 5lbs 2 adet ve yanındada superpump 280 gr hediye olarak sipariş vereyim dedim ama global fedex express 3-7 günde kargo gönderim ücreti 65,73 dolar istedi...

Sana mantıklı bi alışveriş olarak geliyor mu bu ?

Karasız kaldım.

kenan81]BodyBuilding.com gönderiyor[COLOR="Silver dedi:
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:54 ----------

[/COLOR]

Anladımki 11 Lbs kargonunda geçme durumu varmış.
Peki vermiş olduğun ürünlerin fiyatı kaç dolardı ve kargo kaç dolardı.Birde siparişlerini iherbden mi vermiştin.
Az önce bodybuilding. com dan Gaspari myofusion 5lbs 2 adet ve yanındada superpump 280 gr hediye olarak sipariş vereyim dedim ama global fedex express 3-7 günde kargo gönderim ücreti 65,73 dolar istedi...

Sana mantıklı bi alışveriş olarak geliyor mu bu ?

Karasız kaldım.

kargoyla beraber 146 dolardı(kargo 19 dolara düştü kampanya vardı).. 9 parça üründü (2 arkadaş ortak aldık). az önce teslim aldım :) iherb.com alışverişi.. twinlab ürünü hepsi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:28 ----------

Arkadaşlar Benim Ürünlerimde Gümrükten Geçmiş (:

hayırlı olsun.. hepsi kas olsun dumbelllls

Son düzenleme:
kenan81 dedi:
BodyBuilding.com gönderiyor

kargoyla beraber 146 dolardı(kargo 19 dolara düştü kampanya vardı).. 9 parça üründü (2 arkadaş ortak aldık). az önce teslim aldım :) iherb.com alışverişi.. twinlab ürünü hepsi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:28 ----------

hayırlı olsun.. hepsi kas olsun dumbelllls

İherb bahsettiğine göre kargo ücreti açısından oldukça tatmin edici bir site demek ki. Bodybuilding. com daki ürün çeşitliliğide çok çok fazla.istediğin herşeyi bulabiliyorsun ama 65,73 dolar kargo parası çok fazla alıyor bu sitede.ayrıca birde gümrükten geçecekmi acaba kaygısıda var tabi.

Son düzenleme:
İherb bahsettiğine göre kargo ücreti açısından oldukça tatmin edici bir site demek ki. Bodybuilding. com daki ürün çeşitliliğide çok çok fazla.istediğin herşeyi bulabiliyorsun ama 65,73 dolar kargo parası çok fazla alıyor bu sitede.ayrıca birde gümrükten geçecekmi acaba kaygısıda var tabi.

evet iherb uygun.. seçeneğin az sadece.. ben twinlab tan oldum olası memnunum o yüzden sorun yaşamıyorum ordan alışveriş yapmakta..

Arkadaşlar ürünü ptt de kalan arkadaşlar bir yazı ile ürünlerini geri alabildiklerini söylediler. Şu anda acil olarak böyle birşeye ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz nerden nasıl alıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı