Fakat yılbasında sistem değişiyor gümrüklerde. Dolayısı ile daha rahat mal getırmemız mumkun olacaktır. Az daha sabır gösterin
iherbden verdiğim sipariş 2 günde DHL ile elime ulaştı cok hızlı bir servisti !!!
![]()
![]()
Nasıl bir sistem değişikliği olacak gümrüklerde?
BB sitesinden yaptığım alışveriş, tam 1 ayını doldurdu...hala sipariş yok
işin komiği, adamlar kullandığınız ürünle ilgil yorum yazın diye mesaj attılar
ben de siparişiniz hala elime geçmedi, sizden takip numarası istedim onu bile vermediniz neyin yorumunu yapayım, elime geçerse detaylı yorum yazacam merak etmeyin gibisinden mesaj yazdımözür dilediler
![]()
şu an yurtdışında Şükran Günü nedeni ile firmalar tatil olabilir.netrition .com da bu konu ile ilgili bir uyarı var zaten .
bu arada yeni sipariş verecek arkadaşlara duyuru ;
i herb de sadece kasım ayına özel 120$ ve üzeri siparişlere DHL ile kargo sadece 21 $
bu arada i herb BSN ürünlerini de satmaya başlamış bugün gördüm . ( ya da daha önce de vardı da ben yeni gördüm)
ben 2 adet aynı üründen alınca gümrüğe takılacagını duydum.. Live Chat bölümünden iherb yetkilileriyle görüştüm.. Bana 1 tane Sade Twinlab Amino Liquid 1 Tanede Portakall Twinlab Amin liquid vermemi söylediler....toplam 62 $ ödedim.. Takılma riski var mı ? Dha önce 2 adet aynı üründen getirten oldu m u ?
iherbden sipariş vereli 1 gün oldu Waiting for Approval yazıyor.
live chatte kapalı 1 gündür. sanırım şükran günü falan kutluyorlar xD
muscletech'in sadece mass techi iherbte şu an satışta. sanırım fiyat güncellenmemiş daha.
Evet söylediğin için sağol bende yeni gördüm ama fiyatın düşeceğini sanmıyorum bence böyle kalır
iherb de 5lbs Mass-Tech 60$
bodybuilding de 40$
iherb de fiyat düşer daha önceki sayfalarda yazmıştım yeni gelen ürünlerin fiyatı hemen güncellenmiyor ve indirim fiyatı durmuyor altı cızık normal satış fiyatı ama farkındaysanı 2 side aynı fiyat buda güncelleme yapılmadıgından sisteme gec girdiklerinden böle birkac güne düzelir