Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul'da isen ve şu an kargo Ohio'da ise yarın öğleden sonra elinde olur.

genellikle öğlen vakitlerinde getiriyorlar değilmi? ben iş yerinin adresini verdim hertürlü elime geçsin diye, birde eğer geldiklerinde ben yoksam teslim edilemedi diye bir uyarı veya bırakmış olduğum numaradan arıyorlarmı yoksa benim kendimmi takip etmem lazım?

zaten kuryeye verildiğinde seni arıycaklar ordamısın diye :) yada ulaşamayınca ararlar :)

Pazartesi akşamı iherb'den verdiğim sipariş sabah saat 9 itibariyle gümrükten geçmiş. 40 saatte amerika'dan gümrüğe geldi ve geçti, gerçekten inanılmaz.thums:
Bugun yarın ankara'ya gelir heralde.

rsxer, Cincinnati'den gümrüğe yaklaşık 30saatte gitmiş. Yarın elinde olur büyük ihtimal :) resmi eklicem de imageshack.us'da upload edilmiyo anlamadım.

Son düzenleme:
Pazartesi akşamı iherb'den verdiğim sipariş sabah saat 9 itibariyle gümrükten geçmiş. 40 saatte amerika'dan gümrüğe geldi ve geçti, gerçekten inanılmaz.
Bugun yarın ankara'ya gelir heralde.

rsxer, Cincinnati'den gümrüğe yaklaşık 30saatte gitmiş. Yarın elinde olur büyük ihtimal :) resmi eklicem de imageshack.us'da upload edilmiyo anlamadım.

sen pzt akşamı söledim bu sabah varmış evet bende dün akşam söledim yarın öğlene kadar gelmiş olur
pardon siparişin neydi acaba paylaşırmısın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:35 ----------

arkadaşlar birde protein bar siparişi olan var ise bana bir kaç tavsiyede bulunabilirmi? çok şekerli birşey olmasın yanlız. işte öğlen ve akşam 7 arası hiçbirşey yiyemiyorum bundan dolayı protein bar alıcam. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

msiherbp
iherbm.png

Siparişim twinlab amino fuel 948ml ve twinlab whey 2lbs.
Protein bar olarak, türkiye'deki distribütörlerden birinden yaptıgım alışverişte hediye olarak gelmişti, Multipower markası, tadı da güzeldi.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürün vejeteryan ürünümü

Now Foods adam superrior mens multi 90 vcaps

bu siparişim geldiğinde farkına vardım sanırım vejeteryan ürünü normal multi vitaminle arasında ne fark vardır acaba

Tesadüf, ben de Adam Superior'u Pazartesi sipariş etmiştim, bugün geldi. Açıkçası veggie mi hatırlamıyorum, ofiste kaldı ama şu bir gerçek ki içeriği çok sağlam. Solgar'ın tüm ürünlerinin vejeteryan olduğu ve başarılı olduğu düşünülürse bunun da böyle olması bence bir dezavantaj değil.

bence abd den istanbula gelinceye kadar geçen süreden daha fazla zaman alır ankaraya gelmesi :D

Bence olmaz, zten son 2 saat yani düşünmeye pek vakit yok :)

Bu arada DHL ile istanbul'dan ankara'ya uçakla gelmiyo di mi kargo? :)
Cincinnati'den istanbul'a geldi, istanbul'dan ankara'ya gelemedi 8 saatte :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:41 ----------

bu arada iherb ün bulunduğu kaliforniya ile türkiye arasındaki saat farkı -10 :) yani sabah 10'a kadar şansımız olacağını düşünüyorum ben :)

@DeliKase

hiçbi risk olmaz rahat ol :)

@residente_calle

benim kargomda sinop a gelicek o yüzden aradım dhl yi aras kargoya vermişler o getircek ankaraya direk getiriyodur ama heralde getirmiyosa aras la gelir..

@ultimaniac bunu neye dayanarak söylüyorsun :D daha önce böyle bi siparişin oldu mu yani yoksa sen de benim gibi içgüdülerine göremi hareket ediyorsun :D

çünkü burda 10lbs mrm getirten oldu bisorun çıkmadı ayrıca 150lbs ağırlık üst sınır var ve ayrıca türkiye için aynı üründen 3 tane den fazla getirtmeyin gibisinden bi yazı vardı iherb.com da..

bugun avpime gittim ve kargomun orda oldugunu bir iki gun içinde muayeneden geçip bana ulaştırılacağını öğrendim ve mutlu oldum :D hatta kargomun barcode numarasını bile verdi kız saolsun..bu arada iade edilecek ürünler parti parti gidiyormuş ve iki haftalık paketlerin büyük ihtimalle gittiğini soylediler..

bu gümrük memurları beni paranoyak yaptı :(

sorma bende çok tırsıyorum napıcakları belli değil Türk sonuçta :) kargo takibimde clearance yazısını görünce kalbim küt küt atıyo ama allaha şükür 3.kez sağsalim geçtim gümrükten :) fazla bişi getirtmiyorum ama ne biliyim ülkeye giremeyen maddeler var adam kafasına göre el koyarsa diye tırsıyorum her seferinde. :)

bu arada arkadaşlar hakkaten Türkiye'de elden supplement almayalım ya dışarda ne kadar ucuz verelim kargo parasını ne kadarsa bekleme süremiz bekleyelim kargo gelene kadar yoksa bu adamlar iyce kazık yapıcak ben optimum 5lbs protein tozuna 145TL verdim iki kez içim yanıo şuan 300 liraya 20lbs getirtirdim yada çeşit çeşit supplement alırdım o paraya :S (ki optimum şuan türkiyedeki en uygun protein tozlarından birisi weider 5lbs 260 lira civarı)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürün vejeteryan ürünümü

Now Foods adam superrior mens multi 90 vcaps

bu siparişim geldiğinde farkına vardım sanırım vejeteryan ürünü normal multi vitaminle arasında ne fark vardır acaba
adams multivitamin sporcularin cok tuttugu bir multivitamin amerikada .icerigi hemen hemen optiman le ayni bende 120 tablet soyledim icerigi baya saglam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı