Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Quantity Item ID Brand Product Size Unit
Price Total
1 52-0201 Universal Nutrition Animal Pak 44 packs $28.95 $28.95
1 52-0536 Universal Nutrition Amino 2700 350 tablets $23.49 $23.49
1 71-0346 MuscleTech Hydroxycut Hardcore X 120 liquid caps $34.95 $34.95
Itemized Subtotal $87.39
Shipping - Airmail (1 to 2 weeks) $35.10
Your total is $122.49
arkadaşlar bu sipariş takılırmı ne dersiniz birde kargo firmasının airmail olması bir sorun yaratır mı sizce ne düşünüyorsunuz? bu arada netritiondan alacam ürünleri

bende bugüne kadar 5 sipariş verdim hemen hemen sizinkiler kadardı hepsi elime ulaştı ama son 2 siparişimi kontrol etmişlerdi, ups veya fedexle arasında cok fazla fark yoksa bence onlardan birini secin derim biri 15 günde biri 3 günde geliyo hem takip etme şansınızda olur.

bende bb.com dan bir tane dhl siparişi verdim ama 120 tl kadar eden düşük bir miktar
2 kutu hap almıştım, 1 hafta hiç de acelesi yok, isterse gelmesin,
asıl siparişlerim fedex ile oluyor ama dhl gerekirse dhl ile de alırım, aralarında elime gelmeleriyle ilgili sadece zaman farkı olur, gümrükte farklı bir muamele olacağını yada dhlnin kargoyu kaybedeceğini falan hiç sanmam:)
bence sizde benim gibi yapın, kısa sürede gerekenleri fedex ile, ne zaman gelse olur acelesi yok dediklerinizi dhl ile alın

şuana kadar bilmem kaçtane 5blslik whey ve birkaç hap içeren sipariş yaptım hiç birisi sorun olmadı
en son 10bls whey ile 180 tane hap içeren bir gh max aldım oda sorunsuz geçti, insanlar ilk siparişlerinde çok korkuyorlar ben elli kere internetten takip etmiştim, 5. 6. siparişten sonra artık saldım çayıra mevlam kayıra interten bakmaz oluyorlar(tabi hiç bir postaları tkaılmadıysda :) )

Herkese selam arkadaşlar . Body building com da DHL seçince neden geç geliyo herkes öle yazmış ben İHERB den 10 kereden fazla sipariş verdim hep DHL ile 2 günde maksimum 3 günde kapıma geldi . Body building com da ne farkediyo onu anlamadım . Verilicekse bence netrition dan verilmeli az daha pahalı olsun sağlam olsun body building com dan herkes sorunla bahsediyo anlamadım .Herkese iyi günler :)

ekim 2009 da yurt dışı alışveriş sınırı 150 dolardan 150 avroya çıktı. bu da yaklaşık olarak 200 dolara denk geliyor. ekim 2009dan bu yana 150-200 dolar arası sipariş verip, siparişi gümrükte kontrol edilerek geçen var mı?

ekim 2009 da yurt dışı alışveriş sınırı 150 dolardan 150 avroya çıktı. bu da yaklaşık olarak 200 dolara denk geliyor. ekim 2009dan bu yana 150-200 dolar arası sipariş verip, siparişi gümrükte kontrol edilerek geçen var mı?

ben bu ay gelen siparişim ve gecen ay gelen siparişim acılmıstı pasteliyorum siparişlerimi umarım yardımcı olur size.

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Qty[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item[/SIZE][/FONT]
[SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica]Subtotal[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]200-0004[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BSN[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitrix w/AVPT[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]180 tabs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$37.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$37.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]200-0043[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]BSN[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Cell-Mass w/AVPT, Fruit Punch[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1.76 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$36.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$36.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]504-0009[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]USP Labs[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Jack3d, Tropical Fruit Punch[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]250 grams[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$23.95[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Qty[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item[/SIZE][/FONT]
[SIZE=-1][FONT=Arial, Helvetica]Subtotal[/FONT][/SIZE][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]14-0460[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]VPX[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NO Shotgun V.3, Watermelon[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]588g (1.3lb.)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$38.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$38.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]14-0468[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]VPX[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NO SyntheSize, Grape Bubblegum[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]560g (1.24 lb.)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$38.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$38.99[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]210-0008[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Scivation[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Xtend, Refreshing Grape[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]390 grams[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$19.99[/SIZE][/FONT]

sırayısla şubat 2010 mart 2010 ve ikisde kontrol edilmişti.Toplamda kargo dahil 160 dolardı ortalama ikiside

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:19 ----------

benim kargo dahil 142$ , 2 gündür gümrükte ve inş geçecek.

siparişinizi bb.comdan bi yapmıştınız aceba? bende ordan yaptım fedexle ama ortlama kac gün gümrük işlemleri suruyor?

netritiondan yapınca anında geciodu ama bodybuilding.comu denemek istedim bu sefer inşalah sorun olmaz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:42 ----------

Herkese selam arkadaşlar . Body building com da DHL seçince neden geç geliyo herkes öle yazmış ben İHERB den 10 kereden fazla sipariş verdim hep DHL ile 2 günde maksimum 3 günde kapıma geldi . Body building com da ne farkediyo onu anlamadım . Verilicekse bence netrition dan verilmeli az daha pahalı olsun sağlam olsun body building com dan herkes sorunla bahsediyo anlamadım .Herkese iyi günler :)

iherbdekinden farklı ordaki dhl bende anlamadım takip edemiosun evineden posta ptt getiriyomuş ve 15 gün kadar sürüyo.

Evet bb.com'dan sipariş verdim. Pazartesi günü sipariş verdim, Cuma günü Öğlen 12'de İstanbul gümrük'e geldi. Bekliyorum sonucu...

benim geçen ay titlemma' dan spor malzemesi siparişim vardı. 142$ + 84$ kargo toplam 226$. yaklaşık 170avru'ya denk geliyor. gümrükte açıldı ve geçti. bu da kargo hariç 150avru limit olduğunu gösteriyor.

ancak kimi satıcılar makbuzda handling, shipping notu düşüp posta ücretini ve ürünlerin ücretini ayrı ayrı göstermezlerse takılabiliyormuş. bodybuilding, iherb ya da netritiondan sipariş verip böyle bir olumsuzluk yaşayan ya da yaşamayan var mı onu merak ediyorum.

Son düzenleme:
Product Qty Unit Price Discount SubTotal Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Mass, Strawberry Smash, 2 lbs (907 g) (TWL-03131) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $17.99 $17.99 Twinlab, Super Gainers Fuel Pro, Vanilla, 10.3 lbs (4.7 kg) (TWL-03158) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $50.40 $50.40 Twinlab, Amino Fuel, Anabolic Liquid, Mass, 32 fl oz (948 ml) (TWL-01604) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $20.30 $20.30
money.gif
Extra Discounts:
  • Extra 5% discount for orders over $60.00 (10% if $120.00, 12% if $240.00, 14% if $480.00)
5.0% ($4.43)

Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Mass, Strawberry Smash, 2 lbs (907 g) $17.99
Twinlab, Super Gainers Fuel Pro, Vanilla, 10.3 lbs (4.7 kg) $50.40
Twinlab, Amino Fuel, Anabolic Liquid, Mass, 32 fl oz (948 ml) $20.30

Discount : $14.43

Shipping : $50.45

GRAND TOTAL : $124.71

Az önce verdim siparişi iherbten, toplam 18.5 lbs yaptı.. artık hayırlısı.:)

muratd27''

290 sayfayı okumamanı anlıyorum. madem sipariş vericeksin 20 sayfa geriden oku öğren. böyle sipariş veren varmı sizden başka, geciceğine bekliyormusun bu siparişin !!!
defalarca yazıldı uyradık yüklü koliler gümrüğe takılıyor ..

dominic bu forumdaki birçok konuyu okudum ve 20 lbs geçiren arkadaşlar var ben sadece siparişlerimin fiyatının düşük olmasından dolayı ve parça sayısının sadece 3 tane olmasından dolayı böyle birşey yaptım ve geçmesini bekliyorumki böyle bir sipariş verdim. Tabi yorumları duymak için buraya bu siparişimi yazdım bakalım geçmezse vergisini öderim alırım en fazla yapıcak bişi yok.. Bu hafta içinde belli olur sonucu tekrardan yazarım..

benim geçen ay titlemma' dan spor malzemesi siparişim vardı. 142$ + 84$ kargo toplam 226$. yaklaşık 170avru'ya denk geliyor. gümrükte açıldı ve geçti. bu da kargo hariç 150avru limit olduğunu gösteriyor.

ancak kimi satıcılar makbuzda handling, shipping notu düşüp posta ücretini ve ürünlerin ücretini ayrı ayrı göstermezlerse takılabiliyormuş. bodybuilding, iherb ya da netritiondan sipariş verip böyle bir olumsuzluk yaşayan ya da yaşamayan var mı onu merak ediyorum.

BB'de son zamanlarda paketin dışında sadece aldığınız ürünün fiyatı yazıyor kargo parası yazmıyor.sadece kolinin içindeki faturada yazıyor kargo ücreti.

bişey soracağım, ebayde güvenilir satıcılardan atıyorum 3 tane animal pump istesek ama kutularıyla yollama desek 90 tane torbayı zarfın içine koyup yollasa fatura olmadan sorun çıkma olasılığı var mı

bişey soracağım, ebayde güvenilir satıcılardan atıyorum 3 tane animal pump istesek ama kutularıyla yollama desek 90 tane torbayı zarfın içine koyup yollasa fatura olmadan sorun çıkma olasılığı var mı

bu çok daha tehlikeli bir durum ytartacaktır. sonuçta bir zarfta ne idüğü belirsiz onlarca hap. ne bir açıklama var ne bir etiket :)

En son Netrition.com'da Animal Cuts sipariş etmek istediğimde Türkiye Cumhuriyeti'ne bu ürünü göndermediklerini, eğer devam etmek istediğim takdirde bazı risklerden söz edildi, yazılı bir uyarıda. Bu göstermelik ''bizden söylemesi'' gibisinden bir uyarımı yoksa güncel bir durummu mevcut ?

bb den 5lbs ürün almıştım 2 parça dhl kargoyu seçmiştim ama internationla postal service diyo kargoyu. 6 martta siparişi verdim. livechatten sordum pazartesi türkiyede gümrükte dediler. nasıl öğrencem gümrükten geçip geçmediğini diye sorduğumda ise bize de daha bildirmediler dediler sana sölerler dediler ama bana da bi posta falan gelmedi 1 hafta oldu bunu nerden öğrenebilirim yardımcı olur musunuz

dominic bu forumdaki birçok konuyu okudum ve 20 lbs geçiren arkadaşlar var ben sadece siparişlerimin fiyatının düşük olmasından dolayı ve parça sayısının sadece 3 tane olmasından dolayı böyle birşey yaptım ve geçmesini bekliyorumki böyle bir sipariş verdim. Tabi yorumları duymak için buraya bu siparişimi yazdım bakalım geçmezse vergisini öderim alırım en fazla yapıcak bişi yok.. Bu hafta içinde belli olur sonucu tekrardan yazarım..

Gerçekten ağırlık olarak biraz fazla geldi bana. Adet olarak az olması; evet geçme olasılığı var. Umarım geçer, gönlüne göre olsun.

Product Qty Unit Price Discount SubTotal Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Mass, Strawberry Smash, 2 lbs (907 g) (TWL-03131) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $17.99 $17.99 Twinlab, Super Gainers Fuel Pro, Vanilla, 10.3 lbs (4.7 kg) (TWL-03158) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $50.40 $50.40 Twinlab, Amino Fuel, Anabolic Liquid, Mass, 32 fl oz (948 ml) (TWL-01604) Status: Pending Reason: Waiting for processing
1 X $20.30 $20.30
money.gif
Extra Discounts:
  • Extra 5% discount for orders over $60.00 (10% if $120.00, 12% if $240.00, 14% if $480.00)
5.0% ($4.43)

Twinlab, 100% Whey Protein Fuel, Mass, Strawberry Smash, 2 lbs (907 g) $17.99
Twinlab, Super Gainers Fuel Pro, Vanilla, 10.3 lbs (4.7 kg) $50.40
Twinlab, Amino Fuel, Anabolic Liquid, Mass, 32 fl oz (948 ml) $20.30

Discount : $14.43

Shipping : $50.45

GRAND TOTAL : $124.71

Az önce verdim siparişi iherbten, toplam 18.5 lbs yaptı.. artık hayırlısı.:)

aslında bu hepimiz için güzel bir deneme olmuş. bu kadar büyük kutu gümrükte mutlaka açılacaktır ve geçip geçmediğini hepimiz göreceğiz.
ben şahsen geçmesi gerektiği kanaatindeyim.

muratd27 lütfen şu veya bu şekilde kargoyu aldıktan sonra bizi unutma ve sonucu bizimle de paylaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı