Kesin birşey yazmak için siparişimin ulaşmasını bekliyordum ve dün elime geçti.
Bodybuilding.com' dan kredi kartı ile rahatça alışveriş yapabilirsiniz.
Yanlız ilk alışverişinizde siparişiniz iptal edildi diye bir mesaj alacaksınız.
Bu mesajı alınca bb.com' a girin, live chatten operatöre bunu belirtin.
İptal olmasının nedeni sizin cvv2 numaranıza sahip olmamaları ve parayı çekememeleri.
Operatör sizden gerekli bilgileri isteyecek ve ödemeyi tahsil edecek.
Bu sadece ilk alışverişte geçerli.
İlk siparişinizi bu şekilde atlattıktan sonra yolunuza devam edebilirsiniz.
İlk siparişim olmasına rağmen baya bir sorun yaşadım aslında. Bunlardan kısaca bahsedeyim ki başınıza gelince ne olacak diye merak etmeyin.
Bu adamların Amerika genelinde 4 tane deposu varmış. Benim sipariş ettiğim ürünlerden birisi başka bir eyaletteydi. (Böyle olan ürünlerde BACKORDER ibaresi var.) Toplam 29 dolar kargo ödedim 85 dolarlık siparişe.
Neyse ürünler farklı depolardan çıktığı için 2 farklı kolide gelecek dendi. 26'sında ilk paketi yolladılar, 29'unda da 2. paketi.
Güzel yanı hem paket ufaldı, hem de ekstra bir kargo ücreti almadılar.
5 günde elime ulaştı ilk paket, yarın da diğerini bekliyorum.
75 dolar ve üstüne verdikleri hediyeler var ve bunların bazıları gerçekten işe yarar şeyler. Bir cep mikseri var, tavsiye ederim. Shaker'a gerek kalmıyor.
Üyeler 3.5 vermişler, çabuk bozuluyor demişler; ama nasıl kullandılar kim bilir.
Ayrıca arkadaşlar dikkat etmeniz gereken en önemli nokta fatura.
Adamlar faturayı kargo ücreti dahil kesiyorlar ve faturanın hiçbir yerinde kargonun adı geçmiyor.
Mesela bana gelen kargoda sanki malların ederi 115 dolarmış gibi gözüküyor.
O yüzden yaptığınız alışverişin kargo dahil tutarını göz önünde bulundurun.
3 senedir aralıklarla yurtdışından sipariş veriyorum ve birçok yerde de gümrükte sorun yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini yazdım.
Kapıya gelen mng çalışanıyla da konuştum. Kendisi 100 euro sınırı olmasına rağmen 100 dolar sınırını geçme dedi ve her zaman belirttiğim gibi paketin boyutunu ufak tutmamı söyledi.
Bir baştan bir sondan okuyan arkadaşlar için de tekrar belirtelim, bb.com'dan kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor.
İyi sporlar.
Bodybuilding.com' dan kredi kartı ile rahatça alışveriş yapabilirsiniz.
Yanlız ilk alışverişinizde siparişiniz iptal edildi diye bir mesaj alacaksınız.
Bu mesajı alınca bb.com' a girin, live chatten operatöre bunu belirtin.
İptal olmasının nedeni sizin cvv2 numaranıza sahip olmamaları ve parayı çekememeleri.
Operatör sizden gerekli bilgileri isteyecek ve ödemeyi tahsil edecek.
Bu sadece ilk alışverişte geçerli.
İlk siparişinizi bu şekilde atlattıktan sonra yolunuza devam edebilirsiniz.
İlk siparişim olmasına rağmen baya bir sorun yaşadım aslında. Bunlardan kısaca bahsedeyim ki başınıza gelince ne olacak diye merak etmeyin.
Bu adamların Amerika genelinde 4 tane deposu varmış. Benim sipariş ettiğim ürünlerden birisi başka bir eyaletteydi. (Böyle olan ürünlerde BACKORDER ibaresi var.) Toplam 29 dolar kargo ödedim 85 dolarlık siparişe.
Neyse ürünler farklı depolardan çıktığı için 2 farklı kolide gelecek dendi. 26'sında ilk paketi yolladılar, 29'unda da 2. paketi.
Güzel yanı hem paket ufaldı, hem de ekstra bir kargo ücreti almadılar.
5 günde elime ulaştı ilk paket, yarın da diğerini bekliyorum.
75 dolar ve üstüne verdikleri hediyeler var ve bunların bazıları gerçekten işe yarar şeyler. Bir cep mikseri var, tavsiye ederim. Shaker'a gerek kalmıyor.
Üyeler 3.5 vermişler, çabuk bozuluyor demişler; ama nasıl kullandılar kim bilir.
Ayrıca arkadaşlar dikkat etmeniz gereken en önemli nokta fatura.
Adamlar faturayı kargo ücreti dahil kesiyorlar ve faturanın hiçbir yerinde kargonun adı geçmiyor.
Mesela bana gelen kargoda sanki malların ederi 115 dolarmış gibi gözüküyor.
O yüzden yaptığınız alışverişin kargo dahil tutarını göz önünde bulundurun.
3 senedir aralıklarla yurtdışından sipariş veriyorum ve birçok yerde de gümrükte sorun yaşamamanız için neler yapmanız gerektiğini yazdım.
Kapıya gelen mng çalışanıyla da konuştum. Kendisi 100 euro sınırı olmasına rağmen 100 dolar sınırını geçme dedi ve her zaman belirttiğim gibi paketin boyutunu ufak tutmamı söyledi.
Bir baştan bir sondan okuyan arkadaşlar için de tekrar belirtelim, bb.com'dan kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor.
İyi sporlar.
Son düzenleme: