chosen
Üye
Chosen alıntı yaptığın adam mesajı ne zaman atmış gördün mü?
Ayrıca mesajlarını art arda 2 kere atıp flood yapıyorsun.
Kuralları oku.
yalnışlıkla oldu

Chosen alıntı yaptığın adam mesajı ne zaman atmış gördün mü?
Ayrıca mesajlarını art arda 2 kere atıp flood yapıyorsun.
Kuralları oku.
yalnışlıkla olduzama önemli mi dolar konuşuyoruz
![]()
berbes prohormonlarin yan etkisi var sac dokulmesinden tut gyno ya kadar o yuzden riskin oldugunu herzaman gozonunde bulundur spor gecmisin varmi altyapi varmi kullanmak icin bunlar cok onemli iyice arastir bilmedigin urunleri kullanma cok pisman olabilirsin benim gibi ilk kurun h-drol olsun cok az yan etkisi var ve ilk kur icin cok etkili eger h-drol bulamiyorsan anabolic extreme markasinin 3ad urunu var baslangic icin h-drol tadinda birsey az yan etkisi var onu kullan lg nin urunlerine bulasma suanda 3ad yaninda kendi urunleri olan advanced pct var onu kullanmani tavsiye ederim tabi cycle support urunlerin mutlaka olsun karacigerini iflas ettirme
14/04/2009 da netrition.com dan sipariş verdim.18/04/2009 da ürünlerin türkiyeye girişi oldugunu söylüyorlar(mailde)..ptt yi arıyorum böyle bir ürün yok diyorlar..acaba gümrügemi takıldı..kimse beni aramadı...ptt kargodaki bayan gümrüge bile takılsa paket sahibini arıyoruz diyorlar..acill yardımmm..
BB.com'da alışveriş tutarına 15 dolar da parayı yollamak için verdiğin masrafı eklersen arada çok bir fark kalmıyor zaten.
Bunca insanın netrition'ı tercih etmesinin nedeni kredi kartıyla rahatça alışveriş yapılabilmesi.
merhaba, netrition.com'dan sipariş vermek istiyorum. Ancak istediğim ürünlerin 3 tanesi Muscle Tech'in ürünleri, diğer biri de nutrex'in ürünü. Türkiye'ye getirilmesinde sorun cıkabileceğine dair bir uyarı mesajı cıkıyor. toplam, shipping hariç, 166 dolarlık bir alışveriş bu. Sizce gümrükte sorun cıkma sansı ne kadardır? Daha önce Muscle Tech ürünleri sipariş edeniniz oldu mu? Acaba sitedeki uyarıyı dikkate almalı mıyım?
süt kaçınca bozuldu bendeki işe yaramaz bişey o mikser çakması alet![]()
Arkadaşlar ingiltere'den bir arkadaşım geliyor.Bildiğiniz veya kullandığınız iyi bir ingiliz supplement sitesi var mı?
En ucuzu www.sshealthfoods.com
Diğerleri:
www.cheapuksupplements.com var burada çeşit daha geniş, ama pahalı.
Bulk ürün almak istersen www.myprotein.co.uk ve www.bulkpowders.co.uk var.
Buralardan ucuza whey protein alabilirsin veya diğer bulk ürünleri.
İyi alışverişler.
gerçi konuyla pek alakalı değil ama.hollandaya gidiyorum.gelirken yanımda istediğim kadar supplement getirebilir miyim acaba? protein tozu,kreatin ve animal pak getirmeyi düşünüyorum.gümrükte herhangi bi sorunla karşılaşır mıyım?