Bureaucracy
Üye
ben 2 ay önce airmaille sipariş verdim hala gelmedi.gelmesin artık istemiyorum zaten.
sleeppy o saçma uslubunu değiştirsen iyi edersin ben henüz sipariş vermedim sadece fikir edinmek istedim![]()
Zaten sipariş verdiğin için yazmadım onları, üslüp böyle bir soruya gayet normal.
Sen mesajını baştan aşağı bir oku bakalım ne diyor!
"bende 1-2 güne alttaki ürünleri sipariş edicem altta 5 tane ürün var gecermi gecmezmi bilmem ama riske atıcam mecburen napalım az yüreğimiz hoplucak"
Senin tavsiye istediğin tek yer kargo seçimi!
Onun da en ucuzu airmail, onla bile 151 dolar! Dile kolay...
Siparişin hakkında kimseden "Geçer mi, geçmez mi" diye bir yorum veya tavsiye istememişsin.
Üslubuma laf etmeden önce kendini doğru ifade et.
Böyle bir sipariş versem geçer mi diye bir mesaj gelse, "ya sabır" çekip yine cevap yazarım. (127 sayfa olmuş, böyle bir soru bile akıllara zarar ama... Biraz okusanız... Acaba hiç airmailla 151 dolar tutan ve geçen bir sipariş var mı? Varsa kaç tane geçmiş? Daha 1-2 hafta önce bir arkadaşın paketi gümrükte kaldı...)
Forumda son zamanlarda fazla tartışır, off topiclere fazla girer oldum; fakat bundan sonra bana uyarı gelecekse önce bu tür mesajlara uyarı gelmesi gerekir!
ya ben ucakla burdan netrition comun bulundugu yere gitsem bu kadar para ödemem hehehkargo shipping fiyatları düştü falan deniliyo ama bence baya bi yüksek halen daha ama yinede türkiyeden daha karlı cıkıyoruz hemde ürünlerimizde sahtemi değilmi kaygısı olmuyor en azından bende 1-2 güne alttaki ürünleri sipariş edicem altta 5 tane ürün var gecermi gecmezmi bilmem ama riske atıcam mecburen napalım az yüreğimiz hoplucak
Your Netrition Shopping Cart
Quantity Item ID Brand Product Size Unit
Price Total
84-0613 Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard Protein, Strawberry Banana 5 lb. $42.99 $42.99
84-0552 Optimum Nutrition Opti Vites 60 capsules $5.99 $5.99
84-0424 Optimum Nutrition Superior Amino 2222 325 tablets $20.99 $20.99
52-0462 Universal Nutrition Amino 3001 85 tablets $14.95 $14.95
52-0474 Universal Nutrition Tribulus Pro 100 capsules $10.99 $10.99
$95.91
Ya ben kargoyu acaba hangisi seceyim sizce en alttakinimi yoksa 2. yimi 2. cok pahalı ya ürünlerle fite fit neredeyse
If You Choose This
Shipping Method Order Shipping Tax Total
Airmail (1 to 2 weeks) $151.26
UPS Worldwide Saver (2 to 3 days) $182.13
FedEx International Priority (2 to 3 days) $166.90
geçen gün optimum casein ve animal pak sipariş ettim.airmaille istediğim için türekiye de gümrüğe takıldı.gümrükten aradılar.gidip faturayı gösterdik v 100euronun altı diye hiç bir şey yapmadan teslim aldık ve kıbrısa göndermek için yutiçi karhoya verdik.kıbrısta mallara el konuldu ithalat izni istendi,numune istendi,türkiyeden kktc ye yazılı fatura istendi,sağlık bakanlığı testi istendi,tablet formunun sokulamayacağı söylendi ve ürünler bize tüm bu işlemler gerçekleşse bile yüzde 70 vergiylre verilecek dendi.geri iadesi türkiye ye yapılmadı.
böyle bir kepazelik başınıza gelsin istemiyorsanız kıbrısa kargoyla diş macunu bile sokmaya kalkmayın,yoksa sinir hastası olursunuz!
sorması ayıp hangi kargo şirketinde oldu bu olay ?ağırlık yaksa türkiye de yakardı.o ürün türkiye de tarafımızdan teslim alınıp kktc ye gönderildiği anda bizim şahsi malımız olarak kargoya verilmiştir.ithalatı yaplan bir ürün değildir.almanya da yaşayan akrabanız saatini türkiye de unutsa kargoyla giderken gümrükte fatura mı sorulur.ürünün takılma nedeni içeriği değil kktc adına bir faturası olmamasıdır.
Arkadaşlar 2 mart'ta Netirition'a vermiş olduğum 3 parça siparişim bugün öğlen elimde oldu.İlk siparişimdi sevindim darısı sizlerin siparişlerine..
Optimum Whey ve Amino 2222 yi zaten Tr'den tedarik edip kullanıyordum buna şimdi Animal Pump'ı kombine edip,Haziran da ise Cuts'a başlayacağım,yani Cuts şimdilik stok'ta bekleyecek..
Butterfly toplam masraf TL olarak ne kadara mal oldu sana fedexlemi getirttin Ups lemi ?
Toplamı 137 usd toplamı,kargosu 50 usd,tl olarak karttan 242 lira çekilmiş bugün baktım.137 karşılığı..resimlerin birinde siyah netrition.com yazılı t-shirt'ü (hediye geldi) ve fedex bantlı kutuyu görebilirsin..
peki ne türkiyede ne kadarki toplam bu 3 ürün onun analizini yaptınmı hic butterfly?