Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar aklıma takıldı tamam netrution.com kredi kartına taksitlendirme yapıomu yada nasıl bi ödeme seçeneği sunuyolar bilgilendirirseniz sevinirim..

Arkadaşlar whey protein indirime girmiş ve 310tl ayrıca taksit imkanıda var.

netrition da 84 dolar bı o kadarda kargo tutar en az toplamda 160 170 doları bulur. ortalama

300tl civarı tutuyor.

Mantıklı olan riske girmeden whey siparişi vermemek

fakat diğer ürünler riske girmeye değer bence ( kiloda hafif maliyeti yüksek olanlar)

Değerli arkadaşlar... Öncelikle çok güzel bir sayfa olmuş... Bunun için hepinize çok teşekkür ederim.

Benim size sormak istediğim şey ise... www.netrition.com Adlı siteden bir adet Biotest Hot - Rox Extreme almayı planlıyorum. Sanırım kargo ücreti $26.80 olacak üründe $39.99 yani toplamda bana bu ürün $70.00 'a mal olacak... bunu arkadaşımla birlikte sipariş veriyoruz. Ürünü 55 Capsul olarak paylaşmayı planlıyoruz... Sizce tek bu ürün için bu site kullanılır mı yoksa gittigidiyor 'dan 153 YTL alsak daha mı mantıklı ? Öneri ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim ... İyi çalışmalar, hoşça kalın...

Değerli arkadaşlar... Öncelikle çok güzel bir sayfa olmuş... Bunun için hepinize çok teşekkür ederim.

Benim size sormak istediğim şey ise... www.netrition.com Adlı siteden bir adet Biotest Hot - Rox Extreme almayı planlıyorum. Sanırım kargo ücreti $26.80 olacak üründe $39.99 yani toplamda bana bu ürün $70.00 'a mal olacak... bunu arkadaşımla birlikte sipariş veriyoruz. Ürünü 55 Capsul olarak paylaşmayı planlıyoruz... Sizce tek bu ürün için bu site kullanılır mı yoksa gittigidiyor 'dan 153 YTL alsak daha mı mantıklı ? Öneri ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim ... İyi çalışmalar, hoşça kalın...

Birtek kutu için kurtarmaz bence,eğer şuan musait değilseniz, maddi durumu ayarlayıp en azından aynı üründen 2 yada 3 kutu getirmek lazım 1 kutu hem yetersiz olur ikinize hemde kargo 2-3 kutu ürüne bölününce hesaplı hale gelir.

değerli arkadaşlar... öncelikle çok güzel bir sayfa olmuş... Bunun için hepinize çok teşekkür ederim.

Benim size sormak istediğim şey ise... www.netrition.com adlı siteden bir adet biotest hot - rox extreme almayı planlıyorum. Sanırım kargo ücreti $26.80 olacak üründe $39.99 yani toplamda bana bu ürün $70.00 'a mal olacak... Bunu arkadaşımla birlikte sipariş veriyoruz. ürünü 55 capsul olarak paylaşmayı planlıyoruz... Sizce tek bu ürün için bu site kullanılır mı yoksa gittigidiyor 'dan 153 ytl alsak daha mı mantıklı ? öneri ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim ... Iyi çalışmalar, hoşça kalın...

alcağiniz ürünler 120 lira civari tutuyor.150 ile arasinda 30 lira fark varki bence riske girilcek bir miktar değil.bence ürün miktarini arttirarak karli bir sipariş vermiş olursunuz.yalniz ağirlik ve fiyat sinirlamalarina uyun(geçmiş sayflarda yaziyor)

.thums:

Teslim alınca yazarmısın benimde siparişim var yola çıkacak..

14 şubatta sipariş werdim 15 dk önce geldi

kutuda
2 adet l-carnitine
2 adet B complex + C vitamin
1 adet 5 lbs optimum whey
2 adet shaker vardı

tam nerde kaldı bu yha diye homurdanıyordum zil çaldı geldi :)

Son düzenleme:
CNR mail deki linkten girdiğinde sırayla neler yazıyo bi yaz bakalım.

my.php

14 şubatta sipariş werdim 15 dk önce geldi

kutuda
2 adet l-carnitine
2 adet B complex + C vitamin
1 adet 5 lbs optimum whey
2 adet shaker vardı

tam nerde kaldı bu yha diye homurdanıyordum zil çaldı geldi :)

Haydi gözün aydın..İyi sporlar..

Görevlinin sorması da işgüzarlık elbet..Birazda şaşırdığından olabilir ilk kez görüyorsa böyle bir kargo..Mersin'de görülmemiş bir kargo mu oldu acaba..

Son düzenleme:

:) hot-rox u ilk kullanan benimdir belkide türkiyede ve etkilerini forumda paylaştığımda kimse ilgilenmemişti ama sonradan popüler oldu üstüne üstelik adamlar extreme adı altında aynı ürüne 1-2 ilave yapıp piyasaya sundu ve neredeyse 2 misli para istiyolar :) , benim sana tavsiyem düz hot-rox al 2 kutu al hemde günde 4 kapsül kullan extreme ile aynı etkiyi görürsün %100 ama illa extreme diyosan onuda araştır elbet bulursun uygun fiyata malum memlekette ipini koparan supplement getiriyor satamayıncada elde kalır korkusuyla amerikadan aldığı fiyata satıyo , ayrıca madem durumun müsait değil 1 kutu extreme parasına 3-5 daha ekle 2 kutu normal hot-rox al , arkadaşın 1 kutuyu sende diğer kutuyu kullan

Airmail i bende kesinlikle tavsiye etmiyorum.tamam ucuz ama gelme olasılığı düşük.benim 2 ay önce verdiğim sipariş hala gelmedi.üstelik 2lbs lik wheydi.yani çok düşük fiyat ve ağırlığı olan bir sipariş..adresime herhangi bir yazıda gelmedi gümrükte takıldığına dair.akibeti nedir bilmiyorum ama insanı deli ediyor.siz siz olun ups ya da fedex ten vazgeçmeyin.ve kesinlikle ağırlık-fiyat sınırlamlarına uyun.bu aralar siparişi bende önermiyorum.2-3 hafta beklemekte fayda var.ayrıca dışarda(supplement satan dükkanlarda) ürünlerin fiyatları biraz düşmüş.dahada düşebilir dedi adam.bunda yurtdışından supplement getirenlerin bir etkisi var mı bilmiyorum ama hoşuma gitti açıkçası.

aynısı benim de başıma geldi..1.5 aydır siparişimden bir haber alamadım oys a bu siparişten sonra fedex le istediğim sipariş sadece 3 günde geldi..bundan sonra adi posta ile hayatta sipariş vermem..

Arkadaşlar siteye email attım. Ve cevap aynen şu;

<FONT face=Arial size=3><SPAN style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial">I’m sorry but we do not ship internationally.

Arkadaşlar siteye email attım. Ve cevap aynen şu;

<FONT face=Arial size=3><SPAN style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: Arial">I’m sorry but we do not ship internationally.

1 tane hotrox için yurtdışı siparişi verilmez en iyisi biraz daha araştır hatta google a yaz türkçe sitelerde arattır elbet bulursun uygun fiyata satan birini bulamazsan o 150 ye satanla pazarlık yapıp alırsın

arkadasşar bende netrition dan Cellmax,Volumizer,NOX ve Nitrix sipariş ettim.Paket 3.5 kilo ve 152 $ kargo dan geçermi ?*Fedexle yollattim.

aka1453 herkes basbas bağırmış 100$ + Gümrükte takılabilir diye soylemis ve orjinal sitesinde 140..$ + yi gümrükte sorun cıkartabilirler diye bi ibare var ürün satın alırken o yüzden riske atmak saçmalık bence ama yinede karar senin para senin :)

şansa kredi kartı geçmemiş.Çok sevindim :))

ESAsında sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum şimdi mecburen tr den dünya kadarpara vericem :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ettiğim bir konu var kargo ile ilgili... Gümrükten geçen ürün bize ulaşınca + olarak kargo ücreti veriyormuyuz..? BB.com'da zaten kargo ücreti alınıyor ama TR içi taşıma için ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı