Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım bir ya herru ya merru denemesi,forumda yurtdışından siparişler için rakam ve ağırlığa abanmamak hususunda uyarıları duymayan görmeyen kalmamıştır..

Bu olay herkese ders olmalı.bu forumda belki 1000 defa söylendi.kurallar konuşuldu.gümrükte malların takılmaması için her şey söylendi.hemde çok basit=100 dolar-5lbs kuralı.sonuç olarak biz bu işi kişisel olarak yapıyoruz ve herhangi bir ticari amaç gütmüyoruz.o yüzden abartılı siparişlere hiç gerek yok.ticaret yapcak olsak gideriz dükkan açarız.bu türlü abartılı siparişler hem siparişi verenin hemde biz gibi dışardan supplement getirenlerin çok ama çok zararına.yapanın parası yanıyor bizim içinde gelecek siparişler için tehtid oluşturuyor.ben kendi adıma herkesten rica ediyorum.lütfen abartıya kaçmayalım ve kurallara uyalım.unutmayalımki hepimiz aynı gemideyiz...kendi kendimizi 3 katı fiyat vermeye mahkum etmeyelim..

Geçmiş olsun. Tabiki verip alıcaksın ama en geç yarın al çünkü depoda kapladığı yer için, kira alınıyo bildiğim kadarı ile oda katlanmasın. Erkenden gidip halletmeye çalış.

evet ardiye parası alınıyormuş ama ürünleri almam için fedexe gidip ordinoyu almam gerekiyor buda 140 tl sonrası muamma gümrükçü sağlık bakanlığında yazı falan isteyecekmiş,galiba almicam ürünleri depoda kalacak.

Arkadaşlarr fedexin sitesinde ''Feb 18, 2009 15:23 - Taşınma durumunda - ISTANBUL TR - Paket gümrük işlemleri için hazır'' diye yazıyor 2 gün olmuş başka bişey yazmamışlar paket elimede geçmedi acaba gümrüğe mi takıldı nedersiniz???

yola çıkınca bir mail daha alacaksın. ben de animal cuts 88lik ve optimum caein 4lbs söyledim yanında shaker ve t-shirt verdiler tek hatam air maille istemek oldu snaırım kargo dahil 150 dolara geldi gümrüğe takıldı.gidip görüştük 100 eurodan aşağı diye bıraktılar.

Arkadaşlarr fedexin sitesinde ''Feb 18, 2009 15:23 - Taşınma durumunda - ISTANBUL TR - Paket gümrük işlemleri için hazır'' diye yazıyor 2 gün olmuş başka bişey yazmamışlar paket elimede geçmedi acaba gümrüğe mi takıldı nedersiniz???

Belgeler,harici gümrük komisyoncusu için hazır.

Böyle bir yazı olursa takipte takılmış demek oluyor senin paket henüz gümrük kontrolüne girmemiş sanırım.

Evet arkadaşlar bu bana ders oldu artık yurtdışı siparişi vermeyeceğim.
Gümrükte tanıdık birini araya koymama rağmen ürünleri alamayacağım söylendi,suplementlerden örnekler alınıp tarım ve köyişlerine gönderilmesi gerekiyormuş vs vs.

Öncelikle dogetmana 2 çift lafım var hepinizin huzurunda !!!

Benden yardım istedi ve ettim ama ona airmail ile 2-3 parça ürünün sorunsuz geleceğini söylememe rağmen 17 lbs lik bir paketi hemde mevuzatın tam 2 katı tutara sahip bir paketi getirmeye kalkmış !!!

O paket ordan çıkar bu çok basit peki nası çıkar ?

ordino dediği şey konşimentosu o evrağı alıp doldurcak sonra ilgili gümrüğe gidip bunalrın peynir altı suyu olduğunu ve şahsi kullanım adedinde olduğunu belirtecek ve bu paketin gümrük pulu ile %18 kdv sini ödicek paketini alıcak ama yaklaşık 250 dolarlık malın kdv si + pulu + gümrüğe gittisi geldisi 150 milyonu geçer buna bide 140 milyon konşimentoyu ekledinizmi paketin parasını tekrar ödemiş gibi birşey olursunuz .

Şimdi ne oldu ? hemen onu anlatayım

Fedex netritiondan gelecek kolilere bu aralar fazla elleyecek çünki büyük balık yakaladılar önümüzdeki 2-3 hafta size tavsiyem netritiona ellemeyin , airmail ile 2-3 parça (1 lbs den ağır tek parçalar hariç) güvenle getirebilirsiniz

sipariş vermeden önce sorusu olan varsa başlığın en az 10 sayfasını okuduktan sonra bana özel mesaj atsın cevaplayayım .

Doggetman içinde üzgünüm keşke olmasaydı takılmasaydı ama az kargo ödicem diye paketi yakmışsın be dostum

yola çıkınca bir mail daha alacaksın. ben de animal cuts 88lik ve optimum caein 4lbs söyledim yanında shaker ve t-shirt verdiler tek hatam air maille istemek oldu snaırım kargo dahil 150 dolara geldi gümrüğe takıldı.gidip görüştük 100 eurodan aşağı diye bıraktılar.

airmail ile protein tozu istemeyin yoksa paketiniz bağırır ben burdayım aç içimi bak neler var diye !!! sonrada açarlar evinize pusula gelir gel bakalım ne var paketinde açalım bakalım diye

Airmail i bende kesinlikle tavsiye etmiyorum.tamam ucuz ama gelme olasılığı düşük.benim 2 ay önce verdiğim sipariş hala gelmedi.üstelik 2lbs lik wheydi.yani çok düşük fiyat ve ağırlığı olan bir sipariş..adresime herhangi bir yazıda gelmedi gümrükte takıldığına dair.akibeti nedir bilmiyorum ama insanı deli ediyor.siz siz olun ups ya da fedex ten vazgeçmeyin.ve kesinlikle ağırlık-fiyat sınırlamlarına uyun.bu aralar siparişi bende önermiyorum.2-3 hafta beklemekte fayda var.ayrıca dışarda(supplement satan dükkanlarda) ürünlerin fiyatları biraz düşmüş.dahada düşebilir dedi adam.bunda yurtdışından supplement getirenlerin bir etkisi var mı bilmiyorum ama hoşuma gitti açıkçası.

doggetman çok geçmiş olsun..geçen sene benimde bu fiyatta malım takılmıştı..firebird airmail konusunda ve küçük miktarlar konusunda haklı..

daha öncede dediğim gibi küçük,pahalı ve Türkiyede olmayan ürünleri tercih etmekte fayda var..şahsen kilolarca protein almak artık çok mantıklı gelmiyor...

airmail ile küçük şeyler geliyor denedim,ama firebird in dediği gibi tr de olmayan ürünlerden ufak ürünlerden alın ben 2 ürün sipariş verdim ve geldim kutu zaten ufacık,işin suyunu çıkaranlar var oldukça hele ki artık gg de açık açık amerikadan kapınıza ürün getiritiyoruz yazıyor bazıları demek ki anlaştıkları kişiler var... bu da demektir ki birileri içerde diğer kutuları kesecek bu akdar basit...o yüzden ben fedex ve ups daha az güveniyorum.

FEDEX le verdiğimiz siparişler adresimize gelmiyor mu biz mi gidip alacağız ben mi yanlış biliyorum
istanbula geleli 3 gün oldu ''Paket gümrük işlemleri için hazır'' diye yazıyor başka bişey yazmıyor adresim mersinde , mersine gelir mi yoksa gidip mersinde gümrükten filan mı alcam

FEDEX le verdiğimiz siparişler adresimize gelmiyor mu biz mi gidip alacağız ben mi yanlış biliyorum
istanbula geleli 3 gün oldu ''Paket gümrük işlemleri için hazır'' diye yazıyor başka bişey yazmıyor adresim mersinde , mersine gelir mi yoksa gidip mersinde gümrükten filan mı alcam

Yukarıda doggetman cevaplamış,anladığım kadarı ile senin paketin gümrükte ve kontrol için bekliyor,kontrolden geçecek ve Mersin'e doğru yola çıkacak.Tabiki kontrolde sorun olmazsa adresine teslim edilecek.thums:

Teslim alınca yazarmısın benimde siparişim var yola çıkacak..

firebird haklı saolsun banada cok yardımcı oldu getirme metotlarında hatta gecen hafta ıkı adet urun sıparısım vardı 20 gün beledim takıldı dedım ıkısı bırbırıne baglı gedi galıba sansa gectı bu aralar dıkkat derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı