Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar ayrı ayrı 5 lbs optımum whey getırsem takılır mı ?
Yanı 1 kutuda 2 tane 5 lbs ? Tek parca 10 lbs degıl.
Bırsey farkeder mı ?

kutu çok büyük olur riskli. Ben olsam 2parça getiririm.
1 optimum 5lbs yanında amino acid bcaa glutamine.
1 optimum 5lbs yanında fat burnerlar...

dün gece sipariş verdim bugün öğlen 3 gibi kredi kartı hesabımı kontrol ettim bişey çekilmemiş
sizce bu normal mi??

Biraz önce sipairiş verdim inş gümrüğe takılmaz

dua edin bana thums:

sipairişin geldiği zamanıda yazacam bakalım ne zaman gelecek

tarımın hayvancılığın göbeğinde yaşıyoruz bunları biz yapıp ithal edeceğimize elalemden alıyoruz üzülüyorum walla

Biraz off topic olacak ama şu an dediğinle alakalı birşey söylemek istiyorum.

Öğrenimin dolayısıyla Almanya'da bulunuyorum ve ister istemez kendi vatanımla karşılaştırmalar yapıyorum.

Bizi avrupa pahalı diye kandırıyorlarmış.

3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde 160 gr lık 2 ton balığını 7-8 milyona alıyoruz.
Ki süzünce 102 gr et kalıyor.

Burda 190 gr'lık kutularda satılıyor. (Süzülmüşü 140 gr.)

Kıyma değil parça et ve fiyatı 79 cent. (1,6 TL civarı)

Anlamak mümkün değil.

İnanın şimdiden dönünce ne yapacağım telaşı sardı.

İyi sporlar.

arkadaşlar iyi akşamlar konunun başından beri okudum ve sizin de önerdiğiniz gibi netrition.com dan sipraişvermeyi planlıyorum şu an için seçtiklerim
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Hydroxycut Hardcore[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 liquid caps[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$34.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$34.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100% Whey Gold Standard Protein, Banana Cream[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2 lb[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$20.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$20.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]CLA[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]180 softgels[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$26.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$26.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Superior Amino 2222 Softgels[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]300 softgels[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$19.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$19.49[/SIZE][/FONT]
toplam $102.38 tutuyor ve kargo olarak fedex i kullanırsam 50.71 dolar tutuyor, bunların gümrükte takılırmı acaba diye sizden önerilerinizi almak istedim, yardımcı olursanız çok sevinirim

Bunun geçme ihtimali malesef hepsi gibi gümrük memurunun o anki durumuna bağlı. Extra göze batıcak bişey yok. Ver siparişini korkma... Risk hepsinde olduğu kadar var...

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0097[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]L-Glutamine, 1000mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$8.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$8.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0098[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Taurine, 500mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$3.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$3.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0117[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]L-Arginine 500mg/L-Ornithine 250 mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]250 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0206[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Branched Chain Amino Acids[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$10.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$10.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0008[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro-Tech Hardcore, Strawberry[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]4 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0306[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]naNOx9 Hardcore[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]180 caplets[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$51.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$51.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$148.94[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$59.44[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$208.38[/SIZE][/FONT]
arkadaşları bunları vercem takılırmı sizce

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0097[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]L-Glutamine, 1000mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$8.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$8.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0098[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Taurine, 500mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]100 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$3.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$3.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0117[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]L-Arginine 500mg/L-Ornithine 250 mg[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]250 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0206[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Branched Chain Amino Acids[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$10.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$10.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0008[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro-Tech Hardcore, Strawberry[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]4 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0306[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]naNOx9 Hardcore[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]180 caplets[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$51.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$51.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Itemized Subtotal[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$148.94[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$59.44[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Your total is[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$208.38[/SIZE][/FONT]
arkadaşları bunları vercem takılırmı sizce

daha ağırlarını getirttim zamanında ama daha düşük fiyatlılarının ve hafiflerinin takıldığını da gördük..kimse garanti veremez..

Bence takılabilir. Çünkü Çok parça Ve 210$ . 2ye bölüp öyle sipariş vermeni tavsiye ederim...

Ardaşlar mail adresime bu mail geldi sipariim yoldamı yoksa bişeyler daha yapmam gerekiyor mu
çaresiz merak içinde bekliyorum bişey desin lütfen:(
my.php
my.php

Shipment Dates

Ship date
helpIcon.gif

Feb 16, 2009

Estimated delivery
helpIcon.gif

Feb 23, 2009 by 8:00 PM

Arkadaşlar bu fedex 3 günde getiriodu neden 1 hafta süre vermiş?siz bugünlerde sipariş verdiniz mi ne kadar süre verdi size?

ben hesapladım Optimum Nutrition
100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate 83 dolar suanki kurla hesapladım 142 TL üstüne 100 ytl kargo koydum 242 ürün türkiyede 300 ytl sizce siparis islemlerini baslatayımmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı