Az önce netritiondan siparişimi verdim vapor halo ve nitrotech bakalım ne zaman elime ulaşacak.
baya yüklü bi sipariş olmuş. hem maddi hemde hacim ve kütle olarak inş eline ulaşır bi sorunla karşılaşmazsın dostum
Az önce netritiondan siparişimi verdim vapor halo ve nitrotech bakalım ne zaman elime ulaşacak.
baya yüklü bi sipariş olmuş. hem maddi hemde hacim ve kütle olarak inş eline ulaşır bi sorunla karşılaşmazsın dostum[/quot
bir şey olmaz ben koskoca whey getirttim bir sorunla karşılaşmadım
Aramızda kalması için buraya da yazmamak gerekiyor kanımcaSorun çikmiyo arkadaşlar bu aralar.inşallah nazar değmez.yalniz bu supplement satanlari fazla killatmamak lazim.çok baski yapiyolarmiş gümrükte..aramizda kalsin yani bu siparişler![]()
Evet biraz yüklü oldu ben amacıma ulaşayımda önemli değilbaya yüklü bi sipariş olmuş. hem maddi hemde hacim ve kütle olarak inş eline ulaşır bi sorunla karşılaşmazsın dostum
Aramızda kalması için buraya da yazmamak gerekiyor kanımca![]()
Feb 5, 2009 1:44 PM
Shipment information sent to FedEx
Feb 5, 2009 4:36 PM
Picked up
MENANDS, NY
Feb 5, 2009 8:39 PM
Left FedEx origin facility
MENANDS, NY
Feb 6, 2009 12:31 AM
Arrived at FedEx location
NEWARK, NJ
Feb 6, 2009 1:44 AM
Departed FedEx location
NEWARK, NJ
Feb 6, 2009 5:28 AM
Departed FedEx location
NEWARK, NJ
Feb 6, 2009 9:37 PM
Arrived at FedEx location
PARIS FR
Feb 6, 2009 10:31 PM
Departed FedEx location
PARIS FR
maşallah ne çok yere gitti ya
Int'l shipment release diyo bende şuan en son bi sorun varmı ki
önceden görmüş olanlar bi şey söyleyebilir mi? bi sıkıntısı yok sanırım şu an
Uluslararası gönderi serbest bırakması demek, yani ürünleriniz gümrükten geçmiş ve yarın muhtemelen sabah saatlerinde elinizde olur.
okudğum kadarıyla neredeyse herkezin ürünü eline ulaşıyor mallarını gümrüğe kaptıranlarda yüksek meblalarda sipariş verenler olmuş
kargo fiyatları yüzünden arada çok büyük bir kar farkı olmuyor ama yinede kar kardırbende düşünüyorum sipariş vermeyi ama hala kararsızım
son zamandan gümrükte sıkıntı çeken oldumu? varmı bir sıkı kontrol hali?
edit: optimum nut. whey gold standart 5lb nin kargo bendeli nekdar tutar?