destinasyondan dolayı farklılık gösterebilir diyo , demekki ümraniye istanbuldan ayrılmış ülke olmuş benim haberim yok

hehehehehehe
Firebird içeyle bir alakası olduğunu sanmıyorum.
Çünkü üye olmadan da fedexle kargo ücretlerine bakabiliyorsun.
Önemli olan geldiği ülke.
...ve zamandan şüphesi olan arkadaşlara hemen söyleyeyim.
Çarşamba akşam verdiğim sipariş, şu an evime geldi.
Yılbaşı dolayısıyla adana'da olacağımdan siparişi oraya vermiştim.
Fedex sayfasında varış tarihini 22.12.2008 olarak göstermesine rağmen 10 dakika önce kargom geldi
Aldıklarımın kargo boyutları ve ücret olarak fikir vermesi açısından yazayım:
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Gaspari Nutrition[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]SuperPump 250, Fruit Punch Blast[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1](.616 lb) 280g[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$18.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$18.99[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]40-0036[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]T-Shirt, Grey[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Small[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]
40-0017[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product Catalog[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1 catalog[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]52-0480[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Beta Ala9[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]210 capsules[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$22.95[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$22.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]2[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]84-0608[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Optimum Nutrition[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Threshold, Fruit Fusion[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]262.5 grams[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$20.99[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$41.98
43.66$ lık Fedex ile birlikte 127.58 $ tuttu hepsi.
Fedex sayfasında kutumu 4 lbs olarak gösteriyordu. Kutu boyutu hakkında da biraz bilgi vereyim.
En*boy*yükseklik = 20*35*20 civarındaydı ölçüler.
Kutu yanımda olmadığından ölçemedim.
Paketimi kardeşim Webcam'den gösterdi. Henüz Türkiye' ye dönmedim.
En acı olanı da bugüne kadar verdiğim hiçbir Netrition siparişi ben teslim almadım. Hep ev arkadaşım aldı koliyi. Bu sefer de kardeşim
Gümrükte bir sorun çıkmaması ve paketimin gelmiş olması yeter de artar
Herkese iyi çalışmalar.
[/SIZE][/FONT]