Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeş nasıl yaptın söylesende bizde bu havale masrafından kurtulsak BB com kredi kartı kabul etmiyor bizzat mail atıp sormuştum.

bu arada bazı arkadaşlar türkiye ile yurtdışı fiyatlar aynı oldu diyor
sanırım kendisi başka ülkede yaşıyor olsa gerek
10 lbs optimuma 400 ytl fiyat cekiyorlar
bir ölçek toza 3 ytl gibi bir fiyat ödüyorsunuz
yakında altın ile aynı fiyattan satacaklar
bu arada çalıştığım salonda sürekli bb den ürün geliyor gümrükle sorun yaşadıklarını görmedim daha o kadar büyük koliler olmasına rağmen sorunsuz geliyor

peki en güvenli siparişi şuan için hangi ülkeden siparaiş verebiliriz??? özelden mesaj atarsanız sevinirim..

acemiz stokta malı olan firmalar hala 175 den veriyor 2.2 lbs optimumu

bu arada bazı arkadaşlar türkiye ile yurtdışı fiyatlar aynı oldu diyor
sanırım kendisi başka ülkede yaşıyor olsa gerek
10 lbs optimuma 400 ytl fiyat cekiyorlar
bir ölçek toza 3 ytl gibi bir fiyat ödüyorsunuz
yakında altın ile aynı fiyattan satacaklar
bu arada çalıştığım salonda sürekli bb den ürün geliyor gümrükle sorun yaşadıklarını görmedim daha o kadar büyük koliler olmasına rağmen sorunsuz geliyor

o mallar gümrükten gecmiyor çünkü..belli adamlar var bb.com da ürün getirten..onlara sipariş veriyorlar, onlarda getirtiyorlar Amerika'dan

dolar bu aralar pahalı :) ama yinede yurtdışı sahiden çok mantıklıymış 12 lb optimum serious masss gainer 32 dolar ;)

türkiyedeki fiyatıda 230 ytl civarı yanılmıyorsam ;) ve bir kaç ürünle birlikte aldığında daha hesaplı oluyor en azından kargo ve havale ücretini birlikte ödemiş oluyoruz öle değilmi ?

türkiyedeki fiyatıda 230 ytl civarı yanılmıyorsam ;) ve bir kaç ürünle birlikte aldığında daha hesaplı oluyor en azından kargo ve havale ücretini birlikte ödemiş oluyoruz öle değilmi ?

Tabi tek ürün alımında pek faydası görülmez.Fakat her ne kadar koliyi doldurmaya çalışırsanız da paketin takılma riskide büyüyebilir diye düşünüyorum.

Tabi tek ürün alımında pek faydası görülmez.Fakat her ne kadar koliyi doldurmaya çalışırsanız da paketin takılma riskide büyüyebilir diye düşünüyorum.

okadarda abartmamak lazım...birer tane olup güzel bir kür paketi hazırlayabiliriz...hesap yaptın aynı kür paketini türkiyede 500 ytl ye yapıyorum yurtdışında 250 ytl ye mal oluyor bana..4 parça suplement..

okadarda abartmamak lazım...birer tane olup güzel bir kür paketi hazırlayabiliriz...hesap yaptın aynı kür paketini türkiyede 500 ytl ye yapıyorum yurtdışında 250 ytl ye mal oluyor bana..4 parça suplement..

Ama siz daha 6 kilo Serious mass ile zaten 200 ytl yi bulmuştunuz. Nasıl 250 ytl ye 4 adet supplement alabliyorsunuz.

bugun gelen urunlerim
universal nutrition amino 3001 85 tablet(sunun niye 160 tabletini koymazlar anlamıyorum:()

universal nutrition animal pak 44 pack

universal nutrition gh max 180 tablet

optimum nutrition glutamine caps 1000 mg 240 caps

bide beleş bes para etmez tank top body anneme verimde yerleri silsin:D
toplam:78.80
shipping:57.77
total:136.57

dolar basını alıp gitmektense sanırım türkiyeden almaktan iyidir

bugun gelen urunlerim
universal nutrition amino 3001 85 tablet(sunun niye 160 tabletini koymazlar anlamıyorum:()

universal nutrition animal pak 44 pack

universal nutrition gh max 180 tablet

optimum nutrition glutamine caps 1000 mg 240 caps

bide beleş bes para etmez tank top body anneme verimde yerleri silsin:D
toplam:78.80
shipping:57.77
total:136.57

dolar basını alıp gitmektense sanırım türkiyeden almaktan iyidir

Gh max 70 ytl
animal pak 100 ytl
amino 3001 45 ytl
glutamine 100 ytl

Toplamda 315 ytl gibi bi rakamı buluyo.Arada 90 ytl gibi bi fiyat farkı var.Açıkcası gümrük riskini alabilecek bir rakam.

Bende animal pak siparişi verdim 88 lik 150 ytl herşey dahil.

Türkiyede bu ürünün 44 lügünü 140 ytl söyleyen vardı.

Son düzenleme:
Gh max 70 ytl
animal pak 100 ytl
amino 3001 45 ytl
glutamine 100 ytl

Toplamda 315 ytl gibi bi rakamı buluyo.Arada 90 ytl gibi bi fiyat farkı var.Açıkcası gümrük riskini alabilecek bir rakam.

Bende animal pak siparişi verdim 88 lik 150 ytl herşey dahil.

Türkiyede bu ürünün 44 lügünü 140 ytl söyleyen vardı.

ben aynı fiyata bile gelse tabiri caizse yurtdısından getirirdim heralde en azından orjinalligi konusunda soru işareti kalmıyo insanın aklında bu soyledigin fiyatlar gittigidiyor tarzı sitelerde sanırsam (gh max 70 ytl) onlarında guvenilirligi beni hiç tatmin etmiyo acıkcası

kutsall resmi satıcılardan bakanlık onaylı bu ürünleri aynı fiyata dediğin siteden alabilirsin , sitemizin sponsoru supplementler.com dan alabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı