Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar kur böyle kalırsa yurtiçi yurtdışı işimiz çok zor :(

Lor ve tavuğa devam bu gidişle sipariş veremedim.300e aldığım sepet 450 tutuyor şimdi vicdanım el vermiyor

******u aradım yalvar yakar 190 YTL son olur dedi optimum whey için yani fiyat resmen çıldırdı

Arkadaşlar sitye yeni üye oldum yalaşık 3-4 günlük incelemem içerisinde hiç ebay den getirten olmamış ya da yer almıyor . bu konuda fikirlerini nedir? ebay'i denediniz mi hiç?

Arkadaşlar sitye yeni üye oldum yalaşık 3-4 günlük incelemem içerisinde hiç ebay den getirten olmamış ya da yer almıyor . bu konuda fikirlerini nedir? ebay'i denediniz mi hiç?

Şu şekilde düşün ebay da bildigin gibi bizim gittigidiyor gibi bi açıkarttırma sitesi.Şipariş verdin diyelim ürün eline geldi .Geldi ama ne şekilde geldi ya başka bişey de yollayabilir bunun garantisi yok.En güvenilir en saglam ı B.b den sipariş vermek.Yanlız artık türkiyeden bu ürünleri almak daha mantıklı.Dolar son 1-2 haftada aşırı bir artışa geçti.B.b den almaya kalksan bi ürünü türkiye de ki fiyatı ile nerede ise aynı.******.sahibinden gitti gidiyor gibi sitelerde aynı fiyata satılıyor.Ne gümrük derdin var ne de paran çöpe gitti derdi var.Dolar düşene kadar ki bu biraz zor artık yurt dışı defteri kapandı nerde ise.Tekrardan ebay a gelicek olursak ebay daki fiyat ile B.b deki fiyatlar aynı hatta ebay da daha da pahalı.

ebay'dan iki kez 65$'lık sipariş verdim ve problemsiz bir şekilde elime ulaştı. gerçi 40 gün kadar sonra elime ulaştı ve bu sürenin neredeyse 25 günü gümrükte bekleme ile geçti. alextaylor arkadaşın da ifade ettği gibi satına alacağın kişi önemli. profilini iyice inceleyip güvenilir biri ise almakta fayda var. bir de Türkiye'ye ürün gönderen çok fazla satıcı yok.

Arkadaşlar Almanya'dan bir yakınım geliyor, ondan birşeyler isteyeceğim gelirken. Bb.com gibi bir site var mı bildiğiniz Almanya'da? Gelirken getirsin...

arkadaslar bb.com dan sipariş vermiştim arkadaşim canadadan gelicek 2 hafta sonra, onun adresine siparişi vermiştim dun gece. bugun ise bir mail aldım ve aynen soyle yaziyordu

' We have cancelled your order and reported your identifying information to the proper authorities for investigation.
Bodybuilding.com Security '

siparisimi iptal etmisler ama neden oldugun anlayamadim
unutmadan soyliyim canadaya siparis verdigim icin kredi karti ile odeme yapmayi sectim acaba ondan dolayi mi boyle oldu ?
kredi kart ekstremde bir supriz yasamam deil mi siparisler iptal oldu sonucta :)
yardimci olursaniz cok sevinirim
tesekkurler

arkadaslar bb.com dan sipariş vermiştim arkadaşim canadadan gelicek 2 hafta sonra, onun adresine siparişi vermiştim dun gece. bugun ise bir mail aldım ve aynen soyle yaziyordu

' We have cancelled your order and reported your identifying information to the proper authorities for investigation.

unutmadan soyliyim canadaya siparis verdigim icin kredi karti ile odeme yapmayi sectim acaba ondan dolayi mi boyle oldu ?
kredi kart ekstremde bir supriz yasamam deil mi siparisler iptal oldu sonucta :)
tesekkurler

Siparişini iptal ettiklerini ve kimlik bilgilerini soruşturma için yetkili makamlara rapor ettiklerini söylemişler.

Hiçbir şekilde Türkiyeden kredi kartı kabul etmiyorlar. Bilmiyor muydun?

arkadaslar aynen dediginiz gibi. az once yaklasik 20 dakika bi bayanla telefonda ingilizce konustuk ve resmen aci cektim.
Turkiyeden bir billing adress i oldugu icin guvenlikten dolayi kabul etmiyorlarmis, ama ben durumu anlattim onlari oradaki arkadasima yollicagimi soyledim ve sadece kredi karti ile odeme yapabilcegimi soyledim. calisan bayanda tamam olur dedi ve benden TR deki adresimi, bir adet fotografimi ve pasaport veya surucu lisansimin numarasini mail olarak atmami istedi :)
bende cok uzun sureceginden siparisimi iptal etmek istiyorum dedim.
netrition.com a kurban olayim ya :)

fireboy777´isimli üyeden Alıntı

tesekkurler​
Siparişini iptal ettiklerini ve kimlik bilgilerini soruşturma için yetkili makamlara rapor ettiklerini söylemişler.

Hiçbir şekilde Türkiyeden kredi kartı kabul etmiyorlar. Bilmiyor muydun?

ARKADAŞLAR SADECE ELEKTRONIC MESAJ, KORKACAK BISEY YOK, HIC BIRSEY OLMUYOR... AMA B.B. DEN KREDIKARTI ILE ALISVERIS ZOR...

BEN ALIYORUM AMA, ÇOK UĞRAŞTIM... GÖBEĞİM ÇATLADI... AMA SİZE BU MAİLLE İLGİLİ KORKACAK BİRŞEY OLMADIĞINI İLETMEK İSTEDİM...

edit : büyük harf kullanmak yasaktır!

Son düzenleyen: Moderatör:
ARKADAŞLAR SADECE ELEKTRONIC MESAJ, KORKACAK BISEY YOK, HIC BIRSEY OLMUYOR... AMA B.B. DEN KREDIKARTI ILE ALISVERIS ZOR...

BEN ALIYORUM AMA, ÇOK UĞRAŞTIM... GÖBEĞİM ÇATLADI... AMA SİZE BU MAİLLE İLGİLİ KORKACAK BİRŞEY OLMADIĞINI İLETMEK İSTEDİM...

Volkan, kredi kartını kabul ettirmeyi nasıl başardın?

sürücü belgesi no.su yada pasaport numarasi falan istediler benden
ugrasmamak için cancel dedim. bir de butun adres bilgilerini istiyorlar, aslinda kredi karti ile alinabilir ama iste telefonda derdinizi anlatmak bir omur goturuyor gercekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı