Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende supplement firmaları hakkında aleyhinde daha doğrusu konuştum forumdan uzaklaştırdılar beni.bu sitenin yöneticileridemi supplement satıcılarıın admaı kafasına göre siteden banlanıyorum.işinize neden gelmiyo zaten bu sitedede supplement reklamlarını görüyoruz supplement şirketleri bu siteye para verip reklamını yapıyo eeeeeeee daha ben bu siteye bu forumun yöneticlerinin objektifliğine nasıl güvenicem.

şimdide banlarlar beni birazzdan
oncelikle sunu soyliyeyim en tarafsiz forumdasin 2.bu sitenin reklam almasi korukorune o siteye bagliyiz demek deildir ama bu site de bi serveda hayrina yayinlanmiyo bunuda bilmen gerekiyo..Kaldiki bu basligin onceki sayfalarini okumadigin cok belli..3-4 sayfa onceyi okusan zaten bu konusmayi yapmazsin bi modda aynen bizimle ayni gorusu sawunuyo oda yurt disindan getiriyo ha ama eger TR den mal alicaksan ewet biz bu siteyi oneriyoruz..Eger sen bu piyasadaysan o siteye git optimum 10 lbslik proteinin fiyatina bi bak ardindan bu msj a quote yap cwp yaz...

arkadaşım forumdaki yönetici hocalarımızda yurtdışından getiriryordu ürünlerini ve onlarınkide takıldı , sen nasıl böyle bişey düşünürsün bunu aklına getirmen bile büyük ayıptır yakıştıramadım

l30n66 sana gereken cevabi vermis,ya forumlari karistirdin ya da diger forumdan gelip bizi bu sekilde baltalamaya calisiyorsun.

senden tek ricam var forumda ultimate satiliyor,hangi yonetici hangi baslikta ultimate i on palana cikarmis bunu bana goster.

Bu arada beyler hep ithalatcılara laf attık ama alakası olmayan kuruluşların mallarıda gumrukte kalıyormus

Bu sınır otesi dedikoduları cıktıgından beri gümrük galiba biraz hareketlenmiş

Herşeyi didik didik arıyorlar artık bunuda goz ardı etmeyin bence

Arkadaşlar konuyla alakasız ama sormak istediğim birşey var bu gümrük mevzularıyla, benim aralık'ta bi arkadaşım Amerika'dan gelicek, ona ipod ve psp aldırıcam, ama kendisinin de var, yani 3-4 tane ipod 2 tane psp 2 tane laptop gümrükten geçirirken yanında olsa sorun çıkarırmı acaba ?

Arkadaşlar konuyla alakasız ama sormak istediğim birşey var bu gümrük mevzularıyla, benim aralık'ta bi arkadaşım Amerika'dan gelicek, ona ipod ve psp aldırıcam, ama kendisinin de var, yani 3-4 tane ipod 2 tane psp 2 tane laptop gümrükten geçirirken yanında olsa sorun çıkarırmı acaba ?

Sans meselesi mesala bazen durdurup bakıyorlarmış ama bana daha bakan olmadı rekorum 3 laptop 2 ipod 1SLR kamera bir cok elektronik ile girdim bişi olmadı ama ben geldiğimde OFF sezondu arkadaşına ne olur bilmiyorum thums:

01/11/2007 tarihinde
Optimum BCAA 1000 Caps, 400 Capsules
EAS L-Glutamine, 400 Grams
NOW Arginine & Ornithine, 250 Capsules
BSN Nitrix, 180 Tablets

Toplam:135$(shipping dahil) siparişim bugün takıldı.Bugün 6 paket geldi diğer arkadaşlarımında siparişleriydi.3'ü geçerken 3'ü takıldı.Kader ,kısmet işte bilgilerinize......

Geçen 3 Paket;

http://www.fedex.com/Tracking?submi..._code=us&language=english&clienttype=ivother&

http://www.fedex.com/Tracking?ascen...us&language=english&tracknumbers=948104779066

http://www.fedex.com/Tracking?ascen...us&language=english&tracknumbers=948104779217

Takılan 3 Paket:
http://www.fedex.com/Tracking?ascen...us&language=english&tracknumbers=948104777990

http://www.fedex.com/Tracking?ascen...us&language=english&tracknumbers=948104780287

http://www.fedex.com/Tracking?ascen...us&language=english&tracknumbers=948104781982

Ödemezsen ne oluyor peki?

Hiçbişey olmuyor 20 günlük alma süreniz var demiş.20 günde bu parayı ödeyip evrakları alıp gümrüğe gidip malı çıkarmak lazımmış.Ama forumda konuşulduğu gibi gümrüktekilerin sağlık bakanlığından felan yazı isteme olayı çok yüksekmiş.İhbarname üzerindeki Ordino servisini aradım.Çok konuşkan biri çıktı gayet güzel açıkladı.Gerçi burdaki sölenenlerden hiçbir farkı yok.Milyonlarca kutu geçiyor ve bunları açmak zorunda olan memurlar arada birkaç kutu gözden kaçırabiliyor dedi.Yani diğer gelenlerin bir özelliği yok sadece şans faktörü öne çıkıyor.Memurların bireysel kararları doğrultusunda geçmeyecekte kutu yok anlamınada geliyor.Birde Ankara'dan bir yazı geldiğini ve son dönemde internet siparişlerine biraz daha fazla dikkatli olduklarını söledi.

Kafam karıştı, şimdi senin siparişin senin eline geçti, ama 120 ytl kaşimento ödemen gerekiyor.
Yoksa siparişinin eline geçmesi için 120 ytl kaşimento mu ödemen gerekiyor?

Kafam karıştı, şimdi senin siparişin senin eline geçti, ama 120 ytl kaşimento ödemen gerekiyor.
Yoksa siparişinin eline geçmesi için 120 ytl kaşimento mu ödemen gerekiyor?

Hayır bak şimdi.Benim paketim takıldı.Bu paketi alabilmem için ilk önce Fedex'e(bağcılara )gidip kaşimento parası ödemem gerkiyorki evraklarımı alayım.Daha sonradan gümrüğe gidip ordan paketimi almam için bu evrakları teslim edip şanslıysamda adamın bana tamamdır al paketini demesi lazım.Ama adamın git sağlık bakanlığından yazı getir deme ihtimalide var.Olay bundan ibaret.

Wolfson sana sonsuz teşekkürler , bu 6 takip numarasını görenler artık tam olarak ne olduğunu gayet iyi anlamıştır , yanlız garibime giden birşey var memurlar 3 koliyi nasıl gözden kaçırdılar çünki bu kolilerin üzerindede bodybuilding.com yazıyor , aklıma küçük bir ihtimal memur bant üzerinde başka bir paketi gözüne kestirdi bu 3 tanesi aradan sıyrıldı veya acele oldu gözden kaçırdı , bu ihtimallerin dışında birşey olması söz konusu bile değil , he bu arada 8lbs lik paket 1 kutu optimum proteinle ile aynı büyüklüktedir arkadaşlar yani ufak paket getirsme gözden kaçarmı sorusuna cevap olarak yuakrdkai linkleri göstrrebiliriz , geçe bilirde geçmeyebilirde

Wolfson sana sonsuz teşekkürler , bu 6 takip numarasını görenler artık tam olarak ne olduğunu gayet iyi anlamıştır , yanlız garibime giden birşey var memurlar 3 koliyi nasıl gözden kaçırdılar çünki bu kolilerin üzerindede bodybuilding.com yazıyor , aklıma küçük bir ihtimal memur bant üzerinde başka bir paketi gözüne kestirdi bu 3 tanesi aradan sıyrıldı veya acele oldu gözden kaçırdı , bu ihtimallerin dışında birşey olması söz konusu bile değil , he bu arada 8lbs lik paket 1 kutu optimum proteinle ile aynı büyüklüktedir arkadaşlar yani ufak paket getirsme gözden kaçarmı sorusuna cevap olarak yuakrdkai linkleri göstrrebiliriz , geçe bilirde geçmeyebilirde

Firebird sana şöle söyleyeyim şu son 2 haftadır nerdeyse 15 paket geçti(Benim duyduklarım).Geçen hafta 5Lbs whey dahil geçti.Ama dediğin gibi gözünden kaçmış olabilir adamların.Adamlar inkar etmiyor açıkca söylüyor ''memurun elinde'' bunu söledikten sonra bişey denilemez sanırım.

peki ben oraya sporcu lisansıyla gitsem malı almada avantaj teşkil eder mi yoksa avcumu mu yalarım

Biz artık olayı direk akıl oyunlarındaki senaryoya çevirdik :) herkes çıkış aramaya başladı ama 1 kişi bulacak :D

evet elime geçti ama ihbarname geçti 120ytl kaşimento ödeyip evrakları alınız diyor:)

Ayni 120 ytl olayini banada soylediler. :mad: Ayrica ben fedexe yetki vedigim icin urunlerimi ankaraya getirttiler. Telefonda adamin bana soyleigi 120 ytl sadece eveaklar icinmis daha havaalanina ve ayrica kolinin tutuldugu Mng deposu gibi biyer varmis daha gidip bide orayla gorusucekmisim. Adamin soyledigi kadariyla daha bu gidicegim yerlerde ayrica para isteyebilirmis. Zaten hic olmassa malin % 20 si kadar zaten vergi odiyceksin dedi.duh Benim de sigortalar atti almiyorum urunleri. Bakalim napicaklar.:evil: Anladigim kadariyla urunu tuttuklari yer ozel bi depo yani eninde sonunda bi kac ay sonra bana ulasmak zorunda kalicaklar yada kaldirip cope aticaklar. Adamlarin sadece belge icin istedikleri ucret benim kargo dahil bb.com a verdigimden pahali. Gereksiz gumruk memurlariyla ugrasicagima Turkiyeden alirim daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı