Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
suplemente odaklanmışız suplementle yatıp suplementle kalkıyorum 1 haftadır sipariş veriyimmi vermiyim mal gümrükde takılırmı takılmazmı.
eminim forumda benim gibi kafasına takılan birçok arkadaş vardır.
herkesin kafasında şu soru var yurt dışından suplement nasıl getirirz bende dahil ama bu videoyu izledikden sonra dedimki acaba gerçekten getirmelimiyiz.

amaç vücut geliştirmek değilmi.eeee bu lastik jantlarınını ağırlık diye bara takıp benchpress çalışan adamların yurt dışından suplement getirip kullanmadıkları çok açık.
izlediysen görmüşsündür adamların fiziğini.vurgulamak istedediğim suplement almak zorunda değiliz arkadaşlar, suplement olmadan bu spor yapılır.
suplemente karşı değilim olsa daha iyi olur ama ne yapalım bende getirtmek istiyorum ama çok zor smyrna gümrük müdrüyle konuşmuş her koliyi açıyolarmış site adına göre demekki el koymuyolar adamlar tanıyo neyin suplement ilaç olduğunu biliyolar.
artık zorlamanın anlamı kalmadı.doğal yollarla videodaki afrikalılar gibi gidebildiğimiz yere kadar gidicez.

Kolay gelsin o zaman, zaten buradaki kimsenin supplemente bel bağlayıp ondan mucizevi sonuçlar beklediğini sanmıyorum. Ayrıca bu videodaki adamların supplement ya da steroid kullanmadığını nereden anladın. Eğer orası gerçekten afrikada bi yerse oralarda yönetim çoğunlukla silahlı çetelerin elinde, e oradaki halkı sömüren, terör estiren çete elemanlarının da en azından steroid bulması pekte zor olmamalı.

Bunları tartışarak konudan uzaklaşıyoruz sadece. Bizim örnek alacağımız ülkeler 3. dünya ülkeleri olmamalı.

zuzu haklı konu yurtdışından supplement siparişleri..
konuya dönerek devam edelim lütfen..

arkadaşlar gümrüge takılan 100 dolarlık ürünü almak için
hangi resmi işlemler yapılıyo birde masrafı nekadar olur

Kolay gelsin o zaman, zaten buradaki kimsenin supplemente bel bağlayıp ondan mucizevi sonuçlar beklediğini sanmıyorum. Ayrıca bu videodaki adamların supplement ya da steroid kullanmadığını nereden anladın. Eğer orası gerçekten afrikada bi yerse oralarda yönetim çoğunlukla silahlı çetelerin elinde, e oradaki halkı sömüren, terör estiren çete elemanlarının da en azından steroid bulması pekte zor olmamalı.

Bunları tartışarak konudan uzaklaşıyoruz sadece. Bizim örnek alacağımız ülkeler 3. dünya ülkeleri olmamalı.

sağol,nitrotech hardcore un reklamı 2 haftada 3.8 kilo kütlesinde artış mucize değil gerçek.pardon özür dilerim o videodaki adamlarda supplement kullanıyo amerikadan getirdikleri siparişi uçakdan paraşütle atıyolar hava alanı olmadığı için.orasıda afrikda değilmiş bidaha izledim çinde çekilmiş video.mantıken çeteler vücut geliştirme gibi daha çok göze hitap eden bir spor yerine eğitimlerinde yakın dövüş silah kullanma atış tailimi gibi eğitimleri vermeleri gerekmezmi ama burdaki çeteler işi dahada ilerletmiş kız falan tavlıycaklar heralde.

çetenin siteside bu natural bodybuilding diye bişe yazıyo çetyle alkalı bi slogan heralde
http://www.ntpowerhouse.com/index.php?PHPSESSID=c62d0a05cd8320c09a5a73a0dc630854;www

Şimdi iyice konuyla alakasız olacak ama, evet üstünde de yazıyor nitrotech'in, 2 haftada 3.8 kilo kütle artışı, ben içimden hadi uleyn atma ziyaaaaaa dedim, onu kullanmıyorum şu an gerçi optimum whey ile takılıyorum ancak, cidden varmı öyle bişi?

sağol,nitrotech hardcore un reklamı 2 haftada 3.8 kilo kütlesinde artış mucize değil gerçek.pardon özür dilerim o videodaki adamlarda supplement kullanıyo amerikadan getirdikleri siparişi uçakdan paraşütle atıyolar hava alanı olmadığı için.orasıda afrikda değilmiş bidaha izledim çinde çekilmiş video.mantıken çeteler vücut geliştirme gibi daha çok göze hitap eden bir spor yerine eğitimlerinde yakın dövüş silah kullanma atış tailimi gibi eğitimleri vermeleri gerekmezmi ama burdaki çeteler işi dahada ilerletmiş kız falan tavlıycaklar heralde.

çetenin siteside bu natural bodybuilding diye bişe yazıyo çetyle alkalı bi slogan heralde
http://www.ntpowerhouse.com/index.php?PHPSESSID=c62d0a05cd8320c09a5a73a0dc630854;www

06320017 neyi kanıtlamaya çalışıyorsun hala onu anlamadım ben. İsteyen istediği gibi çalışır. Gereksiz yere konuyu dağıtıyoruz sadece. 2 haftada 3.8 kilo artışı iddia eden firmalara inanıp inanmamakta senin elinde, diikat et kas kütlesi demiyorlar zaten.

Uzatmak istemiyorum ama dayanamıcam

Gym-1.jpg

adamları ezdik 3. dünya ülkesi ama eminim supplement konusunda bizim kadar zorluk çekmiyolardır, arkadaki DHL arabasına dikkat :)

Şimdi iyice konuyla alakasız olacak ama, evet üstünde de yazıyor nitrotech'in, 2 haftada 3.8 kilo kütle artışı, ben içimden hadi uleyn atma ziyaaaaaa dedim, onu kullanmıyorum şu an gerçi optimum whey ile takılıyorum ancak, cidden varmı öyle bişi?

ben yeditepe üniverstesi kimya mühendisliği bölümünü 2. sınıftan bıraktım şu anbilg. müh de yatay geçişle okluyorum.kimyasal tepkimelerde bir kural vardır reaksiyona giren maddelerin kütleleri toplamı reaksiyondan çıkanlara eşittir.
kaslarda amino asitlerin enzimler yardımıyla kimyalasal reaksiyonlar sonucu vücut proteinlerine dönüşmesiyle elde edilir.
2 haftadada bir kutu nitrotechi bitirdiğini varsayıyorum.
bu iki hafta boyunca senin nitrotechden gelen bütün amino asitleri kasa çevirdiğini varsayıyıorum.(ki imkansız mutlaka kayıp olur)
o zaman bile denklem birbirini tutmuyor

nitrotechden gelen 1.8 klio amino asit+enzimler+ATP(enerji)---->3.8 kilo kas(veya yağ fark etmez)+enzimler
böle bi denklem imkansız 1.8 kilo aminodan en fazla 1.8 kilo kas çıkar.

zuzu demişki zaten reklamda kas dememiş kütle artışı demiş,kardeşim yağ veya kas farketmez 1.8 kilodan nasıl olurda 3.8 kilo kas veya yağ oluşur.
ayrıca reklamda 3.8 kilo lean muscle mass yazıyodu yani yağsız kas kütlesi
amerikadaki bir supplement şirketi sahibi şöle demiş istersek mısır ununu bile supplement diye satarız bir çok baidicide bunu alır kullanır.

gümrükte takılan ürünü almak için negibi resmi
işlemler yapılıyo masrafı nekadar oluyo
bilen varmı arkadaşlar
dentcurl kardesım mesajı yazmadan once sadece bır kac sayfa gerısınde yazanları okumus olsan gumruge takılan urununu almaklan ugrasma fıkrını unuturdun cunku aynı urunlerı tr den almak gumrukten cııkarmaktan neredeyse daha ucuza gelıyo!!!

dentcurl kardesım mesajı yazmadan once sadece bır kac sayfa gerısınde yazanları okumus olsan gumruge takılan urununu almaklan ugrasma fıkrını unuturdun cunku aynı urunlerı tr den almak gumrukten cııkarmaktan neredeyse daha ucuza gelıyo!!!

türkiyedeki ürünlerin % 60 ı sahtedir.bence tr deki fiyatının üstüne bil gelse hiç yoktan için rahat eder orjinal mal aldığını bilirsin.
arada eğer 30 40 milyon fark varsa tr den almak yerine bence git gümrükten çıkar malını.

türkiyedeki ürünlerin % 60 ı sahtedir.bence tr deki fiyatının üstüne bil gelse hiç yoktan için rahat eder orjinal mal aldığını bilirsin.
arada eğer 30 40 milyon fark varsa tr den almak yerine bence git gümrükten çıkar malını.

Neye dayanarak Türkiye'deki ürünlerin %60'ı sahtedir diyorsun acaba?

dayanağım kendi yaptığım araiştırmalar özellikle tahtakale, kocaeli adana bu kalpazanların merkezi.adamlar bu sahte ilaç için bulgaristanda fabrika bile kurmuşlar seri üretime geçmişler.özellikle protein tozlarına dikkat edin amino asitlerin taklit edilmesi daha zor hap şeklinde olduğu için.

dayanağım kendi yaptığım araiştırmalar özellikle tahtakale, kocaeli adana bu kalpazanların merkezi.adamlar bu sahte ilaç için bulgaristanda fabrika bile kurmuşlar seri üretime geçmişler.özellikle protein tozlarına dikkat edin amino asitlerin taklit edilmesi daha zor hap şeklinde olduğu için.

bahsettiğin yerler supplement piyasasının %60 değildir eminim..
bu pazarların bile yarısı %40'ı gerçek olsa bahsettiğin yüzde çok çok aşağı düşer..
Çok farklı pazarlar var türkiyede malum..

sen hele bir iste satılan yerlerden yurt dışından getirildiğine dair belge kaçta kaçı vericek o belgeyi.benb eczaneden alıcaktım admdan belge istedim yurt duışlından geldiğine dair adam diyo kaçak geldide kem küm ediyo belgesi yokmuş.eczanlere bile güvenemiyceksek
neyse siz boş verin konuyu kapatalım isteyen istediği yerden alsın

gümrük müsteşarlığına attığım email cevap yazısı:
bugün ulaştı elime..

İLGİ : 03.10.2007 tarihli e-mailiniz.

İlgide kayıtlı e-mailinizde belirtilen hususların bağlantımız AHL Gümrük Müdürlüğünden araştırılması neticesinde alınan cevabi yazıda;
Konuya ilişkin olarak kayıtları üzerinde yapılan incelemede; Müdürlüklerinde adınıza herhangi bir işlem kaydına rastlanılamamış olmakla birlikte, söz konusu e-mail mesajınızdan anlaşıldığı kadarı ile eşyanın internet kanalı ile sipariş edildiğinin tespit edildiği;
Ancak, Müsteşarlığımız Gümrükler Genel Müdürlüğünün 31584 sayılı 19.11.2004 tarihli yazılarında, internet sitelerinden sipariş verilen eşyanın 2000/53 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında değerlendirilmesinin mümkün bulunmadığı, internet sitelerinden satın alınıp posta yolu ile gönderilen ve ticari miktar ve mahiyet arz etmeyen toplam değeri 100 ila 1500 EURO arasında olan eşyanın ithalinde İthalat Rejimi Kararı hükümlerinin uygulanacağı belirtildiğinden mezkur eşyaların yurda girişinde insan ve hayvan sağlığı yönünden uygun olup olmadığının belirlenmesi gerektiği bildirilmiştir.
Bilindiği üzere, 13.01.2000 tarihli ve 2000/53 sayılı Kararnamenin eki Gümrük Vergilerinden Muafiyet ve İstisna Tanınacak Haller Hakkında Kararın 4 üncü maddesi;

(1) Yurt dışından Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye mektupla veya posta paketi ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gönderilen ve gerçek kıymeti gönderim başına toplam 100 AVRO’yu geçmeyen ve ticari miktar ve mahiyette olmayan alkol ve alkollü ürünler ile tütün ve tütün ürünleri hariç her türlü eşya gümrük vergilerinden muaftır…”hükmüne amir bulunmaktadır.
Bu itibarla, bahse konu e-mailinize konu eşyanın yukarıda belirtilen Karar gereğince 100 EURO kıymetini aşmaması durumunda muafen ithal edilebileceğinin, bu kıymeti aşması durumunda İthalat Rejimine tabi olduğunun,
Diğer taraftan söz konusu eşyaya ilişkin belgelerin (konşimento ve faturanın) gönderilmesi halinde konunun daha detaylı araştırılacağının bilinmesini rica ederim.

Orhan ERDURCAN
Başmüdürü a.
Başmüdür Yardımcısı

malın gerçek fiyatının 100 avroyu aşmaması kaydıyla ithalat vergilerinden muaf olacağından
ayrıca 100-1500 avro arasında ise
mezkur eşyaların yurda girişinde insan ve hayvan sağlığı yönünden uygun olup olmadığının belirlenmesi gerektiği bildirilmiştir.
maddesine tabi tutulacağından bahsetmiş..

sonuç olarak benim çıkardığım mana;
malınız protein yada vitamin olsada 100 avronun altındaysa geçişi tamamen serbesttir..

not :daha detaylı bilgi için buyara tekrar email atacam buarada

Edit : Karasan ; şahsım adına konuşursam konşimento ve fatura da yok..zaten konşimento 120 ytl alınabiliyor sanırım..buarada benim toplam 270$ dı..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı