Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar, istanbul-ankara gibi büyük şehirler dışında kalan yerlerden de sipariş vermek mümkün mü? sözgelimi ben şu an amasyadayım, fedex'le sipariş versem buraya da gelir mi?

müşteri hizmetlerini aradım ve öğrendim istanbula avrış tarihinden 3 iş günü sonra Türkiyenin heryerine teslimat yapılıyor

yalnız bu arada birşeye çok dikkat edin benim adresimi ve telefon numaramı eksik ve yanlış yazmıslardı. mutlaka şüpheci olun arayın sorun. siparişi verdikten hemen sonrada customer service e adresi tekrar tekrar onaylatın bazen dogru yazsan bile kendi kutucuklarında bir garip cıkıyor.

şehrime vardıgında bulamadıklarından istanbula telefon acmıslar bir akşam bana mail geldi adres bulunamadı diye amerikadan. ertesi sabah hemen işi hallettim ertesi gün akşamı geri göndereceklerdi. 3 günlük süre var bunun için.

aman dikkat!!!!

yalnız bu arada birşeye çok dikkat edin benim adresimi ve telefon numaramı eksik ve yanlış yazmıslardı. mutlaka şüpheci olun arayın sorun. siparişi verdikten hemen sonrada customer service e adresi tekrar tekrar onaylatın bazen dogru yazsan bile kendi kutucuklarında bir garip cıkıyor.

şehrime vardıgında bulamadıklarından istanbula telefon acmıslar bir akşam bana mail geldi adres bulunamadı diye amerikadan. ertesi sabah hemen işi hallettim ertesi gün akşamı geri göndereceklerdi. 3 günlük süre var bunun için.

aman dikkat!!!!

3 yıldır fedex ile amerikadan birçok şey gelir bana ve şimdiye kadar adresim sadece ilk alışverişimde yanlıştı bununda sebebi türkçe karakter kullanmak mesela

atatürk cad başak apt no 100 keçiören ankara yazarsan gelmez
ataturk cad basak apt no 100 kecioren ankara yaz %100 gelir
cunki etiketleri elde yazmiyorlar sistem otomatik yaziyor yani sen ne yazarsan yaz aynen etikete yaziyorlar

Son düzenleme:
walla hiç kullanmadım

bugun elime 2.si ulastı gene adres yanlışlıgı varmış tekrar gönderdiler. birde customer service te 50 kere kontrol ettirdim .

bizim adresi pek sevmiyorlar bence :D

gecen hafta carsamba aksamı odemesi onaylanan bb.com siparisim su an itibariyle elime ulastı.

siparisin;

yeri: bodybuilding.com
tasıyıcı: Fedex
odemenin onaylandıgı tarih: 29.08.2007 (carsamba)
paketin elime gectigi tarih: 05.09.2007 (carsamba)

siparis detayları:

tutar: 127.82 usd - 10 usd indirim kuponu + 67.99 usd shipping = 185.81 usd
agırlık: 17.6 lbs

urunler:
(1) Prolab Creatine, 300g + 300g FREE! Shipped From: FL
(1) Optimum 100% Whey Protein, 10 Lbs., Gold Standard Double Rich
Chocolate Shipped From: FL
(1) Prolab Glutamine Powder, 1000 Grams Shipped From: FL
(1) Bodybuilding.com Shaker Bottle, 20 oz. Shipped From: FL
(1) F.I.T. Mobile Mixer, 1-Mixer Shipped From: FL

Postları araştırdım ama bilgi sahibi olamadım pek..
BB.com da siparişin ağırlığı sorun teşkil ediyor mu gümrük açısından?

tam araştırmamışsın ozaman..
sadece ben bile bu başlıkta enaz 5 mesaj yazmışımdır..
28lb.ye kadar mal aldım yakın zamana kadar..sorun olmadı..

bende sonunda cesaret edıp ilk siparısımı verdım bb.com dan
Jak's Animal Stak Pak, One Animal Pak And One Animal Stak 2 $48.89
Optimum 100% Whey Protein, 10 Lbs., Double Rich Chocolate $71.99
MuscleTech Cell Tech, 6.7 Lbs., Fruit Punch - Buy One, Get One Free $57.49

Subtotal: $178.37 Shipping cost: $89.99

Total: $268.36

biraz buyuk bır sıparıs oldu yaklasık 18 lbs kadar ama neyyse insallah takılmaz takılırsada artık hatayımın en pahalı bır bardak suyunu ıcmıs olurumthums:

bende sonunda cesaret edıp ilk siparısımı verdım bb.com dan
Jak's Animal Stak Pak, One Animal Pak And One Animal Stak 2 $48.89
MuscleTech Cell Tech, 6.7 Lbs., Fruit Punch - Buy One, Get One Free $57.49

Subtotal: $178.37 Shipping cost: $89.99

Total: $268.36

biraz buyuk bır sıparıs oldu yaklasık 18 lbs kadar ama neyyse insallah takılmaz takılırsada artık hatayımın en pahalı bır bardak suyunu ıcmıs olurumthums:

10+6,7+6,7 = 23.4 lb. eder..sanırım 2.si bedava olan celltech'i ağırlığa katmayı unuttun..;)
güzel düşünmüşsün geçenlerde bende aldım bi alana bir bedava celltechten..2 ay kadar gider..yine aynen opt.whey almıştım..
güzel kombinasyon olmuş animal pak ile.. için rahat olsun..sorunsuz geçer diye düşünüyorum..

Diez sen maşallah şerbetlisin heralde, Saydam'ın takıldı, Blitz'in takıldı, bu tam loto gibi sanki, kimisinin takiliyor, kimisinin geçiyor, inanın ben anlamadım, anlasam on kere sipariş verirdim.
En kötüsü belirsizlik, bazen geçip bazen geçmemesi, tam bir risk olması, formülü olmaması beni bu işlerden uzak tutuyor dostlar.
Bilmem ne yapmalı :)

kendim yurt disinda kaliyorum ve yilrdir vucut gelistirme sporun icersindeyim ve son 3 yildir kendi dukanim var ve ayrica internetende satis yapiyorum

Diez sen maşallah şerbetlisin heralde, Saydam'ın takıldı, Blitz'in takıldı, bu tam loto gibi sanki, kimisinin takiliyor, kimisinin geçiyor, inanın ben anlamadım, anlasam on kere sipariş verirdim.
En kötüsü belirsizlik, bazen geçip bazen geçmemesi, tam bir risk olması, formülü olmaması beni bu işlerden uzak tutuyor dostlar.
Bilmem ne yapmalı :)

valla dediğin gibi benim hiç takılmadı..aman nazar değmesin..
bulunduğum şehirde de forumda da bana danışıp alanların da takılmadı..yok canım bende birşey var kesin :)

şaka bi tarafa bb.comdan fedexle alındığı takdirde takılma ihtimali çok zayıf geliyor bana..zaten bu yüzden netriton alışveriş rehberi değilde bb.com alışveriş rehberi yaptım..netrition özellikle ups bu konuda daha sabıkalı..

diez sana hazırladın rehber ıcın ne kadar tesekkur etsek azdır aynen yazdıgın sekılde her ıslemı gerceklestırdım parayı falan yatırdıkta bır sorun cııktı gerci mail de attım bb.com 'a ama bıde sıze danısmak ıstıyorum order statuse cell tech i koymamıslar bu gondermeyecekleri anlamına mı gelıyor,optımum wheyde benım ıstedıgımden kalmamıs die yazıyo sımdı ne yapsam yerıdır yardımcı olursanız sevınırım beklıımı sadece

live chat te derdinizi anlatın bence.

bende xtream Ultra Peptide istedim son siparisimde cikolatalı. stokta kalmadıgını gordum sitede bakınırken. live chatte durumu sordugumda sadece bu urun icin kutuyu beklettiklerini soyledi, bende cikolatalı ile vanilyalıyı degistirin dedim. ok hemen yapıp gonderiyoruz dedi ve halletti.

bu arada bir onceki siparisimde para western union ile 4 saatte onaylanırken, bu sefer 24 saati gecti. persembe ogleden sonra yatırmıstım. cuma aksamına kadar surekli sordum ve aksam saatine dogru onayı aldım. su anda yolda. paket detayı ise;

(1) adet Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Delicious Strawberry
(1) adet Optimum Vassive-EA8, 450 Grams, Berry Burst
(2) adet Optimum Opti-Men, 180 Tablets
(2) adet Xtreme Formulations Ultra Peptide, 1.75 Lbs., Vanilla

tutar: 156.54 usd
indirim kuponu: 20.00 usd
shipping: 76.99 usd
toplam: 213.53 usd
WU masraf: 15 usd

paket agırlıgı: 16 lbs.

diez sana hazırladın rehber ıcın ne kadar tesekkur etsek azdır aynen yazdıgın sekılde her ıslemı gerceklestırdım parayı falan yatırdıkta bır sorun cııktı gerci mail de attım bb.com 'a ama bıde sıze danısmak ıstıyorum order statuse cell tech i koymamıslar bu gondermeyecekleri anlamına mı gelıyor,optımum wheyde benım ıstedıgımden kalmamıs die yazıyo sımdı ne yapsam yerıdır yardımcı olursanız sevınırım beklıımı sadece

aslında rehberde de bahsettim bundan..order status sayfası hatalı olabiliyor..benimde başıma geldi..ürünler elime geldiği halde status sayfasında hala parayı bile almamış gözüküyorlardı..Eliasgr'nin dediği gibi live chat ile destek almanda fayda var...

arkadaslar oncelikle merhabalar, siteye yeni kayit oldum ve 34 sayfalık yurtdısından sipariş bolumunu elimden geldigince okumay calıstım. şimdi ilk sorum su.
amerikadaki bir arkadasıma western union ile para gondertip optimum 100% whey aldırıcam ve o normal posta yolu ile gonderecekmiş, cunku daha once buradan birine 28 lbslik bi alet takımı yollamıs ve sorun olmamıs... normal posta ile gondermelerde takılma sansı yuksek mi? takılmıs olan var mı? br de ben antalya'dayım, burdaki postanede mi takılır yoksa ne bilim istanbuldakinde mi? hani oradan dagıtılır falan filan cok anlamıyorum o işlerden ondan soruyoum... bir de forumda buna benzer bi konu var ara bul diyebilirsiniz haklı olarak ama hem vaktim kalmadı hem de bana direkt o linki yollarsanız daha kısa surede halledebiliriz diye dusunuyorum...
tesekkur ediyorum

arkadaslar oncelikle merhabalar, siteye yeni kayit oldum ve 34 sayfalık yurtdısından sipariş bolumunu elimden geldigince okumay calıstım. şimdi ilk sorum su.
amerikadaki bir arkadasıma western union ile para gondertip optimum 100% whey aldırıcam ve o normal posta yolu ile gonderecekmiş, cunku daha once buradan birine 28 lbslik bi alet takımı yollamıs ve sorun olmamıs... normal posta ile gondermelerde takılma sansı yuksek mi? takılmıs olan var mı? br de ben antalya'dayım, burdaki postanede mi takılır yoksa ne bilim istanbuldakinde mi? hani oradan dagıtılır falan filan cok anlamıyorum o işlerden ondan soruyoum... bir de forumda buna benzer bi konu var ara bul diyebilirsiniz haklı olarak ama hem vaktim kalmadı hem de bana direkt o linki yollarsanız daha kısa surede halledebiliriz diye dusunuyorum...
tesekkur ediyorum

supplement gönderimlerinde normal posta ile gönderimde takılma ihtimali yüksek..ayrıca takılırsa postanede değil gümrükte takılır..
not:fedex ile göndersin hiç riske girme bence..zaten fiyatları yakındır..

bb.com dan sipariş

MuscleTech Hydroxycut Hardcore, 210 Liquid Capsules $59.99
Bodybuilding.com Shaker Bottle, 20 Oz.

Ağırlık: 13.2 lbs.

Ürünler + Kargo ücreti + Banka Havalesi (15$) toplam 206$ ödedim.

Çarşamba günü sipariş verdim, Salı günü teslim aldı kapıcı sağolsun. İlginç bi şirket bu fedex.. Ben evimde paketi beklerken kapıcıya bırakıyo :)

my.php

Son düzenleme:
MuscleTech Hydroxycut Hardcore, 210 Liquid Capsules $59.99
Bodybuilding.com Shaker Bottle, 20 Oz.

Ağırlık: 13.2 lbs.

Ürünler + Kargo ücreti + Banka Havalesi (15$) toplam 206$ ödedim.

Çarşamba günü sipariş verdim, Salı günü teslim aldı kapıcı sağolsun. İlginç bi şirket bu fedex.. Ben evimde paketi beklerken kapıcıya bırakıyo :)

my.php

Hayırlı olsun güle güle kullan:)

bb.com teslimat

gecen hafta cuma aksamı odemesi onaylanan bb.com siparisim su an itibariyle elime ulastı.

siparisin;

yeri: bodybuilding.com
tasıyıcı: Fedex
odemenin onaylandıgı tarih: 14.08.2007 (cuma)
paketin elime gectigi tarih: 19.09.2007 (carsamba)

siparis detayları:

tutar: 156.54 usd - 20 usd indirim kuponu + 76.99 usd shipping = 213.53 usd
agırlık: 15.8 lbs

urunler:
(1) adet Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Delicious Strawberry
(1) adet Optimum Vassive-EA8, 450 Grams, Berry Burst
(2) adet Optimum Opti-Men, 180 Tablets
(2) adet Xtreme Formulations Ultra Peptide, 1.75 Lbs., Vanilla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı