Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
netiritionda kargo fedex ile 50 doların altına çıkmaz lütfen bb.com ile karıştırmayalım !!!!

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Hydroxycut Hardcore[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 liquid caps[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$34.95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nutrex[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Lipo-6 Liqui-caps[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 liqui-caps[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$24.99[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Cuts[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]42 pk can[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$29.95[/SIZE][/FONT]

total $89.89

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Available Shipping Methods[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Cost[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Airmail (1 to 2 weeks) This shipping method is NOT trackable.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] *[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$15.77[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]UPS Worldwide Saver (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] *[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$77.01[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] *[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$60.66[/SIZE][/FONT]

TOTAL 150.55 $

Son düzenleme:
netiritionda kargo fedex ile 50 doların altına çıkmaz lütfen bb.com ile karıştırmayalım !!!!

Ne demek çıkmaz?
Ürünler elime ulaştı diyorum kaç para verdiğimi bilmiyor muyum?

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nutrex[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Lipo-6 X[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 caps [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$34.95[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Netrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product Catalog[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]1 catalog [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Universal Nutrition[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Animal Cuts[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]42 pk can [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$29.95[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Hydroxycut Hardcore[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]120 liquid caps [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$34.95[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Syntrax[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Syntrax/Netrition Shaker Bottle[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]25 oz [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$0.00[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Subtotal after discount [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$99.85[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Shipping - FedEx International Priority (2 to 3 days)[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1] $44.84[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total [/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$144.69[/SIZE][/FONT]

Son düzenleme:
arkadaşlar selam. bn bodybuilding.com a üyelik yaptım sipariş vercekken (hydroxycut hardcore 210 tablet) kargo ücreti 7 dolar dedi :S sorun nerde sizce? saaat ayarlama olayında yanlış yaptım mı acaba ? üle olarak turkiye seçtim ama neden böle oldu ? yoksa çaktırmayıp 7dolara getirtiyim mi :)

arkadaşlar selam. bn bodybuilding.com a üyelik yaptım sipariş vercekken (hydroxycut hardcore 210 tablet) kargo ücreti 7 dolar dedi :S sorun nerde sizce? saaat ayarlama olayında yanlış yaptım mı acaba ? üle olarak turkiye seçtim ama neden böle oldu ? yoksa çaktırmayıp 7dolara getirtiyim mi :)
Yanlışın kargo seçiminde.İnternational courier expressi seçmen gerekli

ragip kredi kartı ile alamazsınki malı neyi seçersen seç :) bb.com sadece wester union ile sipariş kabul ediyo

ürün yerine mail gelcek birazdan iptal ettik diye :)

Bende buna benzer bir sipariş vereceğim, bayramda versem daha mı iyi?

Bu arada amma çok yağ yakıcı aklmışsın:D

Evet Mestano hepsi fat burner :D
En çok tavsiye edilenler bu üçü ve birde Biotest Hot-Rox Extreme idi. Hepsini test edip bende hangisi en çok etkili olacak bilmek istiyorum.

Bayram dönemi, siparişlerin daha rahat geçtiğini duymuştum ama bir bilgim yok. Benimki tamamen tesadüf.

Toplamda 100 doları (kargo bedeli hariç) ve 4 lbs.'i geçmezse ve hiçbir üründen iki veya daha fazla sipariş etmezsen takılmaz diye umuyorum. Ama risk her zaman var.

Birde tavsiyem hafta başı ver siparişini yoksa haybeden 2 gün bekliyor gümrükte.

4 eylül de netrition dan, 5 lbs (2.1 kg) protein whey aldım.
19 gün geçti hala gelmedi.sizce gecikti mi? yoksa bu aralar gelme zamanı mıdır?

airmail ile istedim

altec hangi şehirde yaşıyorsun ? ankara istanbul izmir gibi büyükşehirler değilse teslim süresi 25 günü bulabilir

netrition.com dan verdıgım sipariş dün saat 12:30 da elime ulaştı.
Optimum 100% Whey Gold Double Rich Chocolate
Amino 3001X2
Animal Nitro
Ultimate Kre-Alkalyn

Kutu Açılmamış Bile...

bu 3 şehir dışındayım sayın firebird,

sayın big master, kaç günde elinize ulaştı.airmail ile mi geldi?
optimum whey kaç lbs aldınız?

5lbs aldım cuma gunu sıparıs verdım pazatesi elimdeydı ups ile sıparıs verdım air mail degıl bu haftasonu air mail ile sıparıs verıcem elimdekıler bıtene kadar gelir diye umuyorum bench_O

140 ytl ye geliyor yaklaşık olark siparişiniz ups kargo ile
türkiyeden 166 a alınıyor. taksit avantajı da var. takılma riski de yok
airmail dışındakiler bence pek avantajlı değil
10 lbs getirebilirse ups o zaman avantajlı oluyor ancak

Altec 10 lbs protein ups veya fedex ile takıldığında 1 bardak su yerine damacana içmek gerekiyor :)

Arkadaşlar bu aralar gördüğüm kadarıyla paketler geçiyor.. Bu aslında iyi bir şey ve paketlerine kavuşanlara hayırlı olsun diyorum ama dikkat edilmesi gereken bir nokta daha var.. Hatırlarsınız geçen sene de bu zamanlar paketler tıkır tıkır geçmekteydi.. Sonra aniden onlarca arkadaşımızın paketleri takıldı.. Yine de çok sık sipariş vermemek ve olabildiğince küçük, dikkat çekmeyecek siparişler vermek faydalı olacaktır bence.. Geçen sene Ekim ayında 300 küsur liralık bir paketimiz gümrükte kalmıştı ordan aklıma geldi.. Nasıl olsa bütün paketler geçiyor diye sipariş vermiştik ;)

140 ytl ye geliyor yaklaşık olark siparişiniz ups kargo ile
türkiyeden 166 a alınıyor. taksit avantajı da var. takılma riski de yok
airmail dışındakiler bence pek avantajlı değil
10 lbs getirebilirse ups o zaman avantajlı oluyor ancak

Toplu alımlarda çok daha avantajlı oluyorsun. burda 30 luk animal nitronun fiyatı 105 ytl iken netritiondan 44lük paketini 37$ a aldım. ve ilk takılan paketimde kargoyu başka bir ülkeye gönderticem ordan valizle getirtecegım.

%90 eline bir yazı gelir ve bu yazı ile posta gümrüğüne gidersin , paket yanında açılır ve anlat der memur :) küçük kardeşimde kemik erimesi var ve protein kullanması şart burdan almaya gücümüz yetmediği için bir tanıdık vasıtasıyla amerikadan yolattık dersin birazda paçoz bi kıyafetle gittinmi tamamdır :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı