Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M-çanta

Merhaba arkadaşalar bir sorum var size netritiondan 2 lb ON 2 lb Nitrotech siparişi vermiştim elime bugün geçti ama pttdeki memur çok kızdı bana çünkü sipariş m-çantada gönderilmiş ve bunu yapabilmek için yurtdışından yeni gelmiş olmak lazımmış yani kendin yurtdışındayken yurda dönüş yapınca kitap vb. resmi evrakı kendine gönderebilirmişsin faturada da billing adresi ile shipping adresi aynı adres yazıyo acaba ben bir hata mı yaptım aynı adres yazmakla bana memur şirketin böyle gönderemiyecegini söyledi gümrüktekileri uyarmak gerek falan dedi ama verdi kargoyu arkadaşı olan memurda sanane gümrükten geçmişse bizi ilgilendirmez dedi. Shippingle billing aynı adresse sorun mu yoksa adam kendi eşyasını kendine göndermiş diyerek bakmıyolar mı?

keşke bütün konuyu okusaydın da benimde netrition dan ups ile gelen malımın takıldığını görseydin ,burada tekrar yazıyorum
netriton/ups =paranız çöpe

arkadaşlar bende geçenlerde netritiondan 8 kg mal ısmarladım aynı üründen birden fazla olmamasına rağmen gümrüğe takıldı siz siz olun netrition ve UPS firmasından uzak durun memurları akıllanmışlar malın toplam değeri 137 dolar.
Daha önceleride Netritiondan bir çok kez sipariş verdim evime kadar gelmişti.

Ben iki sefer satın aldım netritiondan geldi... benim sorunum pttnin böyle bir tepki vermesi ben ürünlerimi aldım yoksa....

M-çanta yı problem ediyolar shipping adresiyle billing adresi aynı olamazmış sen kendine göndermişsin bu kargoyu şirket bunu böyle yapamaz diyolar M-çanta ile kitap vb... şahsa özel şeyler taşınırmış

Son düzenleyen: Moderatör:
boldenon detaylı bilgi verir misin

bb.com dan elinde patlaması cok kotu olmuş. zaten sitede rehber yayınlandıgından beri tahminime gore alımlar baya artmıstır yavas yavas uyuzlanırlar gibime geliyor.

icinde sorun cıkarabilecek madde var mıydı?
acele cevabını bekliyoruz

22 lbs 110 dolar West union ve yol dahil 210 dolar b.b com dan fedexle elimde patladı bugün itibariyle.

şu takılan paketin takip numarasını bi verirmisin lütfen yoksa sana inanmama imkan yok

aslında bende oyle dusunmuyorum değil firebird
ama insanın aklına -dogruysa- kotu seyler geliyor.

yalnız arkadas oyle bir yazmıs ki sanki gelmiş diyor. benim malım takılsa her detayına kadar yazarım

arkadaslar bb.comdan ürün almaya karar verdim ama 100 doları azda olsa geciyo kargoyu fedexle yapmayı düsünüyorum sizce takılma yaparmı ürünler bunlar
Universal Animal Nitro, 44 Packs $34.98
Universal Animal Cuts, 42 Paks $29.79 $29.79
Optimum 100% Whey Protein, 5 Lbs., Extreme Milk Chocolate $39.99
toplamda 104.76 yapıo

İndirim kuponları var onları araştır biraz 100 doların altına düşersin. Google'dan bodybuilding.com coupons diye arat kesin çıkar. Bide sanırsam forumdaki bodybuilding.com dan alışveriş rehberinde vardı bu kuponların bulunduğu bir adres, orayıda araştırabilirsin.

Massive weiggt gainer 9,4 lbs
optimum serious 12 lbs
Birde o bedava creatine ürünü varya ondan var.3 gündür fedex merkeze gönderilmedi.İngilizcem iyi değil.Kontrolde diye bişey yazıyor.12 gün oldu daha önce hiç olmamıştı.Hayırlısı.Ama vazgeçmem.

takip numarasını bi ver yada mesajla yolla bana bide ben bakayım

arkadaşlar netritiondan yaptıgım sparişimin son durumu bu acaba gümrüğü
geçmişmidir
spacer.gif

Details

Sep 26, 2007 12:57 PM

In transit

ISTANBUL TR

11:53 AM

At local FedEx facility

ISTANBUL TR

11:53 AM

Int'l shipment release

ISTANBUL TR

Sep 25, 2007 10:47 PM

In transit

PARIS FR

10:23 PM

Departed FedEx location

PARIS FR

9:00 PM

Arrived at FedEx location

PARIS FR

5:39 AM

Departed FedEx location

NEWARK, NJ

1:09 AM

Arrived at FedEx location

NEWARK, NJ

1:08 AM

Departed FedEx location

NEWARK, NJ

Sep 24, 2007 9:13 PM

Left origin

MENANDS, NY

4:26 PM

Picked up

MENANDS, NY

gelmiş sorun yok merak etme , fedex paketlerinizi www.paketim.com adresine girip takip numaranızı yazarak takip edebilir ayrıca 0212 444 05 05 numaralı telefonu arayıp müşteri hizmetlerine ulaşarak bilgi alabilirsiniz ama önceki sayfalardada söylediğim gibi herkes getirmeye başladı yakın bi gelecekte fedex de ups gibi olabilir aman dikkat

bu sitede rehber yayınlanması canımı sıkmıştı zaten bu yuzden. burası da giderse yandık zaten

boldenon takip numarasını yollar mısın? madem ingilizcen kotu ardımcı olalım . benimde adresi bulamamışlardı mesela

Glory bahsettiğin rehber bb.comdan daha fazla alışveriş yapılsın diye hazırlanmadı takdir edersen ki..

rehber hazırlanmasaydı forum yöneticileri tek tek pmleri cevaplamak zorunda kalacaktı bb.com ile ilgili..bu na ne yöneticilerin vakti yeter nede ucuza supplement bulamayan bu ülkenin insanlarının vakti yeter..biliyorum zira tek tek pm cevaplıyordum sende hatırlarsın..bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı