Arkadaşlar, bu forumumuzda çok güzel bir arkadaşlık ortamı var, aslında yapılması gereken, istanbuldaki arkadaşların bir araya gelerek toplu alım yapmaları(bende dahilim buna tabii)
Eğer diğer şehirlerdede katılım sağlanırsa, oralardada yapılabilir.
Her ürünün ithalatçısı belli.
Bir Kaya Arslantepe Weider ürünlerini getiriyor benim bildiğim, ******-gıda optimum'u, Farmatek ise Universal'ı.
Ki bu insanlara ulaşmak aslında çok kolay.
Farmateki kuran Oski'yi tanırım, süper bir adamdır, zamanında Nişantaşında Türkiye'nin 20 sene ilersinde bir GNS isimli supplement mağazası vardı.
Mesela bu adam Farmatek'i kurmuş, yani dışarıdan getirtmek kadar olmasa bile, 10 kişinin alacağı adetli alımlardan, en azından %25 indirim sağlanır.
Daha fazla olur, daha az olmaz.
Bunu organize edersek ben çok memnun olurum.
Ama net olmak gerekiyor, ay, vay,şey diyecek insanlar değil.
Herkesin proteine ihtiyacı var, bu alanda güç birliği yapılıp, optimum'un piyasada 325-350 YTL.ye satılan ürünlerini 250 gibi bir fiyata alabilsek fena mı olur?
Ki olmayacak bir rakam değil.
Bu ne zamandır aklımda, ama bir türlü yazamadım, konu olarak buraya yazıyorum, çünkü yurtdışından alım yapmanın mantığı kargoda işin içine girince %30 gibi bir avantajla ürün almak, genelde getirilen ürünler BSN'in ya da Celltech'in ürünleri değil, bildiğimiz protein.
Bu sebeple bu konuyu bir düşünelim diyorum.