Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba beyler, daha önce yazdıklarımı araştırırsanız, BB.com'dan alışveriş yaptığımı ancak kartım en başta kabul edilmediği halde 250 ytl çekildiğini bana bu paranın BB.com tarafından geri iade edildiğini söylediğimi görebilirsiniz. 5 gün içinde görülmesi gereken bu mebla hala hesabımda görülmeyerek beni tedirgin etti. BB.com yetkilileri ayın 2 sinde geri ödemeyi yaptıklarını söylediler. Ben bankayı aradığımda paranın açık provizyonda olduğunu ve 7 gün sonunda işleme sokulmazsa düşüleceğini yani temin edemeyeceğim açıklandı.

Biraz bu açık provizyon vs konularında zayıfım. Bana bir yön verebilir misiniz beyler. Ne yapmam gerekiyor, 2 gün kaldı ve ben halen paramı geri alamadım.
hangi bankayi kullaniyosun benimde arkadasimin basina buna benzer bisey gelmisti kaykay malzemesi satan cok guvenilir siteden 150$ a yakin siparis vrmisti sonra iptal etmek durumunda kaldik yanlis urunu siparis verdigimiz icin ve site iade etti parayi.Fakat iade 1 hafta boyunca geri gelmedi bankayi aradik iade falan olmamis diyordu salliyorlardi resmen.Guvenilir bir site hem ben cok kez alisveris yaptim sorun cikmamisti adamlar iade yaptik dedi guveniyorum ben onlara esas guvenmedigim turk bankalari ! ve 1 hafta sonra site tekrar odeme yapti ve 3-4 gun sonra arka arkaya odemeler geldi extradan para geldi anliycagn.Sorun garantideymis megerse birde laf ediyorlar para yeni gelmis vs diye.Nefret ediyorum turk bankalarindan bu yuzden elin amerikalisi musteri memnuniyeti icin 2 kere geri odeme yapiyor bizim salak bankalarimiz yuzunden..
Bence sen biraz daha bekle paran gelir geri

sonunda ürünlerim sağ salim elime ulaştı fakat kafama takılan sorunlar var..

on 2222 amino acid 300 softgel aldım haplar sanki nemli gibi ya, tam nemlide değil ama hafif yağlı nemli karışık bişey. kafamı kurcalıyor bu. hiç açılmamış ürün, kapak ağzında karton vardı onu söktüm de açtım. bu nie olmuş olabilir hep böyle mi olur

bide on whey aldım onda da kafama takılan soru kutusu. sanki optimum etiketini yani o koca WHEY yazısı olan şyi sonradan yapıştırmışlar gibi ve çok rahat o etiket dediğim şey dönebiliyo, o da kafamı karıştırdı..

neyseki creatine de bişey yok :D ürün paketi hiç açılmamış bu arada. ama amino acid deki o yağ ve nem gibi şey kafama takıldı. softgel lerin özelliği öyle mi :S

sonunda ürünlerim sağ salim elime ulaştı fakat kafama takılan sorunlar var..

on 2222 amino acid 300 softgel aldım haplar sanki nemli gibi ya, tam nemlide değil ama hafif yağlı nemli karışık bişey. kafamı kurcalıyor bu. hiç açılmamış ürün, kapak ağzında karton vardı onu söktüm de açtım. bu nie olmuş olabilir hep böyle mi olur

bide on whey aldım onda da kafama takılan soru kutusu. sanki optimum etiketini yani o koca WHEY yazısı olan şyi sonradan yapıştırmışlar gibi ve çok rahat o etiket dediğim şey dönebiliyo, o da kafamı karıştırdı..

neyseki creatine de bişey yok :D ürün paketi hiç açılmamış bu arada. ama amino acid deki o yağ ve nem gibi şey kafama takıldı. softgel lerin özelliği öyle mi :S

dstm aynı sey benımde basıma geldı ama whey proteınde twınlabta yurtdısından gelmıstı paket toz boyle hafıf nemlı gıbıydı benımde kafama takıldı forumda her yere yazdım cogu kısı normal algılıyor umarım bız yanılıyoruzdur

bb.com dan siparişi verdim verdikten hemen sonra iptal oldu otomatik olarak live chatten sordum adres ve kartın arkasındaki 3 haneli kodu istedi bende yazdım sanal kart açtırttım güvenlik olarak heralde sorun çözüldü

dstm aynı sey benımde basıma geldı ama whey proteınde twınlabta yurtdısından gelmıstı paket toz boyle hafıf nemlı gıbıydı benımde kafama takıldı forumda her yere yazdım cogu kısı normal algılıyor umarım bız yanılıyoruzdur
tuhaf ya, ama bence nemlenmiş olamaz çünkü whey de mesela hiçbir sorun yok. aynı şekilde kreatin de almıştm onda da sorun yok.

ama amino acid hapları nemli yağlı gibi tuhaf bişey. neyse, peki diyelim ki nemlendi yapısında çok çok büyük bi sorun olur mu ki? kokusu falan normal ama daha önce salondan alıyodum aynı kokuyo :)

bb.com dan siparişi verdim verdikten hemen sonra iptal oldu otomatik olarak live chatten sordum adres ve kartın arkasındaki 3 haneli kodu istedi bende yazdım sanal kart açtırttım güvenlik olarak heralde sorun çözüldü

Ben de sipariş verdim, paypal ile ödemeyi yaptım. Sipariş iptal edildi diye mail geldi. Daha sonra live chat de görüşüp durumu duzelttim. Turkiye'yi yasaklılar listesinden kaldırmıslar ama daha sistemde düzeltmemişler, bu yuzden sorun oluyor. Bir dahaki sipariş de "Check or money order by mail" kısmını işaretleyip onaylamamızı söyledi yetkili kişi.

Ben de sipariş verdim, paypal ile ödemeyi yaptım. Sipariş iptal edildi diye mail geldi. Daha sonra live chat de görüşüp durumu duzelttim. Turkiye'yi yasaklılar listesinden kaldırmıslar ama daha sistemde düzeltmemişler, bu yuzden sorun oluyor. Bir dahaki sipariş de "Check or money order by mail" kısmını işaretleyip onaylamamızı söyledi yetkili kişi.
hala cancelled gözüküyo order history de live chat deki görevli tamamdır 1-2 saat içinde hallolur demişti
senin verdiğin siparişin durumu hemen düzeldimi live chat den sonra?

hangi bankayi kullaniyosun benimde arkadasimin basina buna benzer bisey gelmisti kaykay malzemesi satan cok guvenilir siteden 150$ a yakin siparis vrmisti sonra iptal etmek durumunda kaldik yanlis urunu siparis verdigimiz icin ve site iade etti parayi.Fakat iade 1 hafta boyunca geri gelmedi bankayi aradik iade falan olmamis diyordu salliyorlardi resmen.Guvenilir bir site hem ben cok kez alisveris yaptim sorun cikmamisti adamlar iade yaptik dedi guveniyorum ben onlara esas guvenmedigim turk bankalari ! ve 1 hafta sonra site tekrar odeme yapti ve 3-4 gun sonra arka arkaya odemeler geldi extradan para geldi anliycagn.Sorun garantideymis megerse birde laf ediyorlar para yeni gelmis vs diye.Nefret ediyorum turk bankalarindan bu yuzden elin amerikalisi musteri memnuniyeti icin 2 kere geri odeme yapiyor bizim salak bankalarimiz yuzunden..
Bence sen biraz daha bekle paran gelir geri

Dostum sana yüzmilyon kez katılıyorum. Bodybuilding.com paramı kesinlikle geri iade etti artık bundan eminim. Sorun kesinlikle garanti'de. O kadar gözümden düştüler ki. Ne zaman arasam hangi personel ile konuşsam hepsi farklı konuşuyorlar, bir dedikleri diğerini tutmuyor, fax çektim, izah ettim. Anlamıyorlar. Biri paran 7 gün içinde gelir görünüyor diyor, biri paranız düşecek diyor, diğeri ilgileniyor fax çekin diyor, biri hiç sallamıyor; paranız gelmemiş görünüyor, başka bi arzunuz diyip kenara çekiliyor. Param gelicek. BB.com parayı geri iade ettiğine dair bir belge yolladı mail kutuma onu da fax çekicem Garanti'ye. 2 gündür anam ağladı telefon et, bankaya git, live chatten BB.com ajanlarıyla konuş...

hala cancelled gözüküyo order history de live chat deki görevli tamamdır 1-2 saat içinde hallolur demişti

dostum son bir haftadır BB.com alışverişim yüzümden 250 ytl mi geri alamadım. Sende para çekilmiş gözüküyor mu?

Gördüğün gibi. Konustum hemen halledildi sorunum. Paketleyen kişiye kadar girilmiş. Order ve tracking number sildim öyle koydum.

hallolmuş yani, peki açık hesap özetine bakabilir misin? 2. kez mi çekilmiş bu mebla, ilk iptal edildiğinde ki durumda çekilmiş de görülebilir ve açık provizyonda paran kalmış olabilir.

heralde benim bankayla alakalı sorun (hsbc) live chat teki görevli daha beklemem gerektiğini söyledi
para bende siparişi verir vermez çekildi zaten 200 lira limit koymuştum sipariş 190 lira güvenlik açısından

hallolmuş yani, peki açık hesap özetine bakabilir misin? 2. kez mi çekilmiş bu mebla, ilk iptal edildiğinde ki durumda çekilmiş de görülebilir ve açık provizyonda paran kalmış olabilir.

Benım karttan bir daha para çekemezler, internetten alışveriş için 300 lira limite sahip. Ayrıca paypal hesabımdan ben onay vermeden tekrardan bir para aktarımı söz konusu olamaz.

Efendi gibi bi şey sorarken niye hemen bilmiş moduna geçiyor bazıları anlamıyorum. Benim kartımda da limit belli, paypal hesabım belli ancak BB.com benden habersiz 4 kez para çekmeye çalışmış kargomu yollamak için. Yeterli mebla olmadığından parayı alamamışlar dolayısıyla... Ben bunu soruyorum...

dstm bırdahakı sıparıste Check or money order by mail secenegını ısaretle demıssın cek veya posta yolu yanı sıparısı kredı kartıyla verırken mı bu secenegı ısaretlıcez yada wester unıon muhabbetı ıcın mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Efendi gibi bi şey sorarken niye hemen bilmiş moduna geçiyor bazıları anlamıyorum. Benim kartımda da limit belli, paypal hesabım belli ancak BB.com benden habersiz 4 kez para çekmeye çalışmış kargomu yollamak için. Yeterli mebla olmadığından parayı alamamışlar dolayısıyla... Ben bunu soruyorum...

Bilmişlik tasladıgım falan yok. Senden habersız de kımse kartında bir işlem yapamaz. Eger öyle birşey varsa dava açma hakkına bile sahipsin haberin olsun.

dstm bırdahakı sıparıste Check or money order by mail secenegını ısaretle demıssın cek veya posta yolu yanı sıparısı kredı kartıyla verırken mı bu secenegı ısaretlıcez yada wester unıon muhabbetı ıcın mı ?

Kredi kartı bılgılerını, billing ve shipping adresini yolluyorsun onlar senın yerıne alışverişini tamamlıyorlar. Olay bundan ibaret. Bu sekılde olunca order was cancelled gibi bir mail ile karsılasmıyorsun. Zaten yakın zamanda sistemi güncellıceklermıs, o zaman bu sorun ortadan kalkacak dedıler.

ne illet şeymiş bb.com dan alışveriş yapmak
sipariş şimdi onay bekleyen harcamalarda gözüküyo mail atmışlar bunla ilgili nasıl düzeltebilirimkafa_

Arkadaşlar siparişi ups ile verdim ayın 11 inden önce yetişmeyecek orası kesin çünkü paket hala LOUISVILLE, KY, US burada bu gidişle ülkeden çıkmayacak bu paket 5 gün sonra bile gelceğini hiç sanmıyorum :mad:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı