Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar 100 dolarlık ürün aldık diyelim. Üstüne koyulacak ek masraflar,gümrük,kargo, bana kaça patlar . hiç anlamıyorum yurt dışından sipariş etmeyi ? vergi koymuyorlar mı ?
aldığınız siteye göre değişir kargo. sonra kargo firmasına göre de değişir. ürünün kilosuna ebadına göre de değişir. vergi yok. zaten netrition olsun iherb olsun ödeme bilgilerini girmeden toplam ücreti görebiliyorsunuz. şimdi 100 dolarlık ürüne şu kadar kargo dersek yanlış olur. ama en azından ups ile alırsanız 40-50 dolardan başlar. airmail daha ucuz ama daha uzun sürer takip edemezsiniz.

Ya arkadaşlar bende netrution.com 'dan veya iherb 'den sipariş vermek istiyorum fakat bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorum anlıcanız acemiyiz ödeme nasıl oluyor,gümrük olayı falan bunu açıklayabilcek birisi olursa çok iyi olur...

Ödeme kredi kartıyla oluyor. Esasında konunun en azından son sayfalarını okursanız bu konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.
Gümrükte takılmaması için:
-Aynı üründen 2veya daha fazlasını almamak gerekiyor.
-150$ı(tam hatırlamıyorum yanlış olabilir)aşmamak gerekiyor...

deathlifter arkadaşım, ben boşuna panik yapmışım 1 gün sonra gidişatı izlemeye başladım siparişi pazarı pazartesiye bağlayan gece vermeme rağmen bu sabah elime ulaştı..(48 saatte USA'dan geldi) ilgin için teşekkürler..ayrıca izmire sipariş vermiştim..izmir için panik yapanlara duyurulur...ben 4lbs nitrotechhardcore pro(strawberrybanana),optimen multivitamin verdim.. sadece ilk siparişim diye deneme amaçlı verdim bunları yani az verdim..hem lbsde hem de fiyatta makul davrandım..aslında hep bole vermek lazım gelmesi için kontrol bile edilmemiş direk geldi..ama ups le verdim acaba fedexle de bole ii gelirmi bilmiorum...

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Your Netrition Shopping Cart[/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Quantity[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Item ID[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Brand[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Product[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Size[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Unit
Price[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Total[/SIZE][/FONT][SIZE=-1][/SIZE][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]71-0331[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]MuscleTech[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Nitro-Tech Hardcore Pro Series, Cookies & Cream[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]4 lb.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$54.99[/SIZE][/FONT][SIZE=-1][/SIZE][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0086[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Beta-1,3/1,6-Glucan with Maitake Mushroom, 100mg[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]90 capsules[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.49[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$7.49[/SIZE][/FONT][SIZE=-1][/SIZE][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0090[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]CLA[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]180 softgels[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$17.99[/SIZE][/FONT][SIZE=-1][/SIZE][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]153-0589[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]NOW[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]Liquid L-Carnitine, Triple Strength, 3000mg, Citrus Flavor[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]16 oz.[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$19.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$19.99[/SIZE][/FONT][FONT=Arial, Helvetica][SIZE=-1]$100.46[/SIZE][/FONT]To remove an item from your shopping cart, change that

arkadaşlar sorun olur mu sizce , geçer mi?bench_O

100 dolar a kadar mı alabiliyoruz 150 dolar mı ?
ayrıca ağırlık kaç lbs olmalı ?
farklı markalarının protein tozlarından getirtsem ,sorun olur mu

turtaa geçip geçmeyecegi ile ilgili bence kimse kesin konuşamaz. yani senin 10 dolarlık malında takılabilir 150 dolarlıkta gümrükdeki adamın insafiyetine kalmış.Protein tozunu neden getirticeksin zaten oradakilerin çoğu burada mevcut riske değicek bi fark yok arada,daha çok türkiyede bulunmayan veya arada risk alıcak kadar fark olan ürünlere yönel derim ben

Ödeme kredi kartıyla oluyor. Esasında konunun en azından son sayfalarını okursanız bu konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.
Gümrükte takılmaması için:
-Aynı üründen 2veya daha fazlasını almamak gerekiyor.
-150$ı(tam hatırlamıyorum yanlış olabilir)aşmamak gerekiyor...
5 lbs yi geçmeyin. Ayrıca 150 dolar ve 5 lbs nin altı bile olsa kutu çok büyük olmasın mesela 2 tane whey farklı marka bile olsa wheyler çok yer kapladığından kutu da büyüyecek ve dikkat çekecektir. bir whey yanına tablet hap vs sıkıştırılabilir.

100 dü yeni gümrük kanunu ile 150 ye çıktı ama arada ürünün bedeli kıymet vs laf kalabalığı var iki kural arasında. Ama şu izlenim olmasın 150 veya 100 ün altı ne olsa geçer diye. 100 dolar + 4-5 lbs sınırı yeterli çoğu ürün için. Zaten whey getirtmek mantıklı değil hem burada var hem kutu çok büyüyor. Bulda olmayan noxplode superpump halo vapor shotgun gibi ürünler daha mantıklı hem çok yer kaplamıyor hem burada resmi olarak bulunmuyor.

deathlifter arkadaşım, ben boşuna panik yapmışım 1 gün sonra gidişatı izlemeye başladım siparişi pazarı pazartesiye bağlayan gece vermeme rağmen bu sabah elime ulaştı..(48 saatte USA'dan geldi) ilgin için teşekkürler..ayrıca izmire sipariş vermiştim..izmir için panik yapanlara duyurulur...ben 4lbs nitrotechhardcore pro(strawberrybanana),optimen multivitamin verdim.. sadece ilk siparişim diye deneme amaçlı verdim bunları yani az verdim..hem lbsde hem de fiyatta makul davrandım..aslında hep bole vermek lazım gelmesi için kontrol bile edilmemiş direk geldi..ama ups le verdim acaba fedexle de bole ii gelirmi bilmiorum...
işte böyle sınırlar altında kalınca sorun yok ama millet 10lbs yi geçiyor işin cılkı çıkınca da yurt dışından ürün getirtme olayı hayal oluyor.

işte böyle sınırlar altında kalınca sorun yok ama millet 10lbs yi geçiyor işin cılkı çıkınca da yurt dışından ürün getirtme olayı hayal oluyor.
deathlifter yakında bende mhp den glutamine,aol vs vs sparişi vericem ama fiatın düşmesi için airmail yoluyla isticem bu yöntemin daha riskli olduğunu duymuştum daha önce şimdilerde nası varmı bi fikrin bu konuda tek sorun izleyemememiz ise problem yok risk bakımından kıyaslama yaparsan fedex veya ups ie bi fark varmı ortada ne dersin?

arkadaşlar mantıklı olan 10 lbsyi geçmemek,kendinizi gümrükteki görevli memurların yerine bir koyun...ben de olsam dikkatimi çeken kutuya bakarım..eğer pro tozu sipariş vermiyorsanız 10lbsyi geçmek için art niyetli olmak lazım...4 veya 5 lbslik protozu solemiş iseniz daha önce deatlhifterın dediği gibi ve benim de yaptığım gibi yanına capsül içerikli küçük kutularla kombinasyon yapmaya çalışın...çok zor değil ayrıca tekrar söylüyorum forumlarda okuduğuma göre izmire sipariş vermek isteyen şüpheli arkadaşlarımız vardı...ben verdim herkes rahatlıkla izmire verebilir...

benim de sorum var????Fedex ile ups arasında 15-20$ fark var...ben upsle vermiştim 2 gün içinde elime ulaştı...fedexle de aynı şey mümkün ise neden daha fazla ödeyim????yani fedex iyimidir????

benim de sorum var????Fedex ile ups arasında 15-20$ fark var...ben upsle vermiştim 2 gün içinde elime ulaştı...fedexle de aynı şey mümkün ise neden daha fazla ödeyim????yani fedex iyimidir????
fedex in yerel dağıtıcısı yok. mng ile dağıtıyorlar. forumun geçmiş sayfalarında mng ye yönelik tatsız tecrübelerden bahsediliyordu. hepsini okumuş olduğumdan aklımda tabi iyice uzadı bu bölüm. ups den şaşmayın derim.

mertakb:
airmail ile ilgili kesin söylenebilecek olan daha ucuz + daha uzun süre + takip yok. takılma riski daha mı az daha mı çok ben tam çözemedim. kaybolma riski var veya çok uzun süre (2-3 ay) sonra eline ulaşması gibi. ama gümrük olayında bilgim yok kimi daha riskli diyoe kimi daha risksiz.

arkadaşlar netrition dan sipariş verdım ancak kredı kartımdan henuz bir çekım olmadı.Normalda alışverısı yapar yapmaz çekım yapılmıyor mu? enazından i herb de hemen çekim yapılıyordu.Bir hata mı yaptım acaba, bugun saat 13.50 de siparısı vermıştım.

gecen gün iherbden Twinlab, Nitric Fuel, 180 Tablets aldım fakat aldıktan sonra bir pump etkısı goremedım genelde ilk kulananlarda ürünün etkisi gördügünü belirtirler pump suplamentlerinde fakat süphelendırm ve bir farkı sizlerle payşalmak istiyorum

ilk resim iherb ve twinlab ı orjinal sitesindeki üründen

nitrix_fuel_big.jpg

şimdi eklicem resim ise elime gelen ürüne ait
dsc01682mt.jpg
dsc01683kp.jpg
dsc01681w.jpg

DİKKAT:işte kırmıza şerite dikkat ederseniz orjinaldeki şerit ile gidişatı bir deil orjinalde acıklama yazıları seritin üzerinden gidiyor ve benim aldım üründe ise böle bir şey yok artı kızmısı bölümdeki yazıların gidişatı ile benim aldımdaki yazılar bir gitmiyor ve 180 tabletin yanındaki yıldızlar cok belirgin görünmekte iken orjinalinde saha soluk eve sımdı bu urun orjinalmi sizce iherbden aldım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı