Yurt ortamında beslenme(Öğrenci Arkadaşların bakması ayrıca rica olunur:) )

Arkadaşlar durum malum.İkinci öğretim öğrencisiyim Akşam 17.00-22.00 arası dersim var.Yurt da Sabah 8.30 da kahvaltı 13.00de öğle yemeği akşam 21.00den sonra kahvaltıdan kalanları veriyorlar bu şartlar altında bi gelişim kaydedemem takviye şart ve ben bu işi gerçekten yapacağım yardımlarınız lazım.Gün içerisinde hangi dilimlerde neler tüketebilirim yardımcı olur musunuz?Fast-Food tüketimi yapmak istemiyorum açıkçası ama ideal birşeyler de olabilir tabiiki.

Ara öğünlerde neler yenebilir?Yurdun yemeklerinde bir değişiklik de yapamam ne verirlerse o.Akşam yemeği başlıca bir dert zaten onu nasıl telafi edebilirim?

GÜNÜ NASIL KURTARABİLİRİM? :)

Ailenden biraz para geliyorsa eğer yurt ortamında yapamazsan bile dışarıda yiyebilirsin bir lokantada. Çok pahalı değildir zaten lüks bir mekana gidecek değilsin ama bu geldi aklıma bi. Bir de marketten mısır gevreği, ton balığı, kuruyemiş, salam, peynir vs tarzı şeyler alabiliyorsan al onlarla günü ucu ucuna da olsa kurtarırsın gibime geliyor. Yurt ortamını tam bilmediğimden dolayı tam da yorum yapamıyorum gerçi

Ailenden biraz para geliyorsa eğer yurt ortamında yapamazsan bile dışarıda yiyebilirsin bir lokantada. Çok pahalı değildir zaten lüks bir mekana gidecek değilsin ama bu geldi aklıma bi. Bir de marketten mısır gevreği, ton balığı, kuruyemiş, salam, peynir vs tarzı şeyler alabiliyorsan al onlarla günü ucu ucuna da olsa kurtarırsın gibime geliyor. Yurt ortamını tam bilmediğimden dolayı tam da yorum yapamıyorum gerçi

BİM:Cebinizin dostu :D

Gidiyorummmm bütün aşklar yüreğimdeeee...
Şaka bi yana gerçekçi olup imkansızı isteyeceğiz maalesef.Yıl sonunda Before-After yapıp göreceğiz sonucu.Hayırlısı...

Ben tavsiye verebilirim yurtta kalıcaksan eğer body yapma kickbosa filan git bişeyler öğrenirsin
beslenmesiz body yapmak amelelik yapmak gibi bişey boşuna kendine eziyet edersiz

Back
Yukarı