• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yunus bıçaklı .. tüm resimlerimi tarihlere ayırdım fark nasıl olmuş yorumlarınızı

Miden iyi yolda..
Az kilo şart gibi..

Estetik olarak beni bir kıllar/tüyler rahatsız etti. Esmer olduğun için özellikle iyi durmuyor. Bence almalısın. Besin miktarını da arttırman gerekiyor, biraz hacim yapmalısın ama vücudun çizgileri kabaca iyi durumda. İyi çalışmalar.

her birinizin yorum ları gerçekten çok güzel hepinize teşekkür ederim ve yorumlarınızın devamını dilerim yeni resimlerimi de yakında koyarım

alınma ama kardes saban gıbı poz vermıssın keske forumdan baksaydın guzel pozısyonlar var.kaslar nekadar onemlıyse foto da okadar onemlıdır.

Sizde alınmayın ama sizde foruma baksaydınız forum kurallarını görür okur ve orada üyelere isimleri ile hitap etme kuralını görürdünüz.

lütfen kurallara uyalım

haklısın selizar
karasan dedi:
Poz vermenin kollarımın sertliğini ve şeklini arttırdığı keşfettim. Yarışmadan önce, yapmış olduğum poz çalışmaları gün be gün kaslarımı geliştiriyor.
Her set sonunda kaslarınızı daha fazla kanla doldurmak icin, kaslarınızı kasmayı deneyin.
Dexter Jackson

yunus bu topikteki videoyu izle istersen

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/b...am-t10522.html

Genel olarak bu sürede bence daha çok gelişme sağlanabilirdi.Birde verdiğin pozlarda bide genel sıkmadan kendini pozunu koymalısın gelişme öyle belli olur.normal direk karşıdan hiç kenini sıkmadan bir fotonu arşivlemelisin.Çalışmlarında başarılar genede altyapısı olan bir vücut çalışmaya devam

Kollar falan guzel de VG yaptigini belli etmek icin bence gogus hacmini kesin olarak arttirman gerekiyor. Bence 1 tam gununu gogus antremani olarak ayir ve en o gun cok cok iyi beslen. ( her gun iyi beslenmek ideali tabi isin)

Back
Yukarı