Yumurtayı Nasıl Yiyorsunuz ?

Merhaba Arkdaşlar . Siz yumurtayı nasıl yiyorsunuz . Ben 3 Yumurtayı yulafla karıştırıp tavaya koyup pişiriyorum . Üstünede Kaşar Peyniri .

Siz Nasıl Yiyorsunuz Ben Sıkıldım Hep Aynı Yemekten . Başka Tarifler Çıkarsa Ne güzel olur

Valla hergün haşlama hergün haşlama olmuyor @doxux 'un dediği gibi mantarlı ,lorlu , yulaflı, domates soğan , ıspanaklı, farklı farklı kombinler yapıp yiyebilirsin bıkmamak adına. Bu arada ıspanaklı ve mantarlı harika oluyor.

elim ve ağzımla diye bi espiri yapmıcam :([DOUBLEPOST=1425913221][/DOUBLEPOST]
uğraşmaya gerek yok haşlama 4 tane üstten az yarıp çay kaşığıyla dalıyorum yada çay kaşığı kullanarak soyması kolay oluyo soyup yiyorum
+1 belli süreden sonra çok itici geliyo ama bu işşin fıtratı böyle

valla 2yumurta beyazı 1tane sarısıyla 2tane yagsız jambonla karıştrıp omlet yapıp yiyorum başka türlü zor yiyorm

Yemiyorum ama yesem [ 2-3 yumurta beyazı + 1 tam yumurta + yulaf + lor peyniri ya da yağsız kaşar peyniri ] kullanabilirsiniz.

Bildiğimiz çoban salataya 4-5 adet yeşil zeytin 3-4 yemek kaşığı lor peyniri 5 yumurta 2si sarısıyla en güzel ve en hafifi hali bu tabi benim denediklerim arasında.

sanırım en sağlam öğünüm kahvaltı :) kendimi bildim bileli sabah kahvaltısı ve yumurta olmazımdır. ben sabahları beş yumurtayı beyazını ayırmadan tamamını, dört yada beş yemek kaşığı yulaf ezmesini, ortalama 60 gram lor peynirini çırpar zeytinyağıyla az yağlanmış tavada omlet yapar üzerine 50-60 gram beyaz peynir ve bir domates doğrayıp dizer afiyetle gömerim :)

sanırım en sağlam öğünüm kahvaltı :) kendimi bildim bileli sabah kahvaltısı ve yumurta olmazımdır. ben sabahları beş yumurtayı beyazını ayırmadan tamamını, dört yada beş yemek kaşığı yulaf ezmesini, ortalama 60 gram lor peynirini çırpar zeytinyağıyla az yağlanmış tavada omlet yapar üzerine 50-60 gram beyaz peynir ve bir domates doğrayıp dizer afiyetle gömerim :)
Bire bir ayni ben sadece omlet yapmiyorum ama artik haslanmistan gina geldi o yuzden omlete gecicem :)

Back
Yukarı