yumurtayı daha lezzetli hala getirmek

s.a

15 yasındayım.

günde 10 veya 15 yumurta yiyorum. sanırım giderek tiksinmeye basladım yumurtadan.geçen midem bulandı bunu daha lezzetli hala nasıl getirriz ??

Bana biraz fazla yumurta yiyormuşsun gibi geldi

Günlük protein ihtiyacını birçok farklı besinden almaya çalışırsan daha sağlıklı olur hemde büyümene faydalı olur bu akdar yemenin bir gereği yok

Bana biraz fazla yumurta yiyormuşsun gibi geldi

Günlük protein ihtiyacını birçok farklı besinden almaya çalışırsan daha sağlıklı olur hemde büyümene faydalı olur bu akdar yemenin bir gereği yok

bence gayet normalde. yumurtanın yanında baska besinlerdende protein alıyorum zaten. örn et, lor peynir, tavuk göğsü flnweightlifter

bence gayet normalde. yumurtanın yanında baska besinlerdende protein alıyorum zaten. örn et, lor peynir, tavuk göğsü flnweightlifter

onlar yeterli yumurtayı azaltın biraz benim önerim tabi
onun haricinde taze balıkta tüket
kuruyemiş sebze meyve baklagil bunlarıda tüket bu yaşta sana gerekli bunlar.

10-15 yumurtamı yakında kanatların çıkar.
Şaka bir yana cidade haklı sabahları 3-4 yumurta öglen tavuk veya et akşam balık gibi çeşitlendirmeler yapabilirsin.
Eğer böyle yapıyorsan protein için bu kadar yumurtaya gerek yok yeterli senin için.

bu kadar yumurta yesem isilik olurdum herhalde :D
bence fazla 3-4 yumurta yeter zaten tavuk ve ette yiyormuşsun
sabah omlet şeklinde lor peynir ile tüket oglen tavugunu akşam balığını ye hem çeşit olur hemde tiksinmessin

Ben yumurtaları haşlanmış olarak ve genelde soğan yada baharatlarla hızlı hızlı yiyiyorum, o tiksinti çoğumuzda var. Beslenme programını bilmiyoruz fakat 15 yumurta bence fazla tiksinmemek elde değil.

:D gıdaklarsın dostum yaow 8 tane bile çok sen yaptın :D

Lor peynir li omlet yap çok lezzetli oluyor ve fazladan protein :)

2 yumurtayı kırıp tuz, karabiber, kırmızı pul biber atıp, biraz süt koyup bi de akşamdan kalma mantar sote filan varsa istediğin kadar ekleme yap çırp hepsini, onu da teflon tavada yağsız pişir domatesle ye.. enfes :evil:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:28 ----------

bir de aklıma geldi, anneannem yaparmış zamanında, kuru incirleri dörde bölüp tereyağında çevirdikten sonra üstüne yumurta kırıp karıştırınca mükemmel ötesi bi yemek çıkıyor. yalnız kalorisi sıkıntı yapabilir, arada denersin :D

Back
Yukarı