Yumurtanın ideal haşlanma süresi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhba
benim yine bir sorum var
her şey yazıyor yumurta ile ilgili

fakat Yumurtanın ideal haşlanma süresi nekadar dır. katı olursa yada rafadan olursa ne gibi değişiklik olur

bir de yumutanın sarısı çok mu kolestorol yapıyor okuduğum yazılarda hep yumurtanın sarını atıyorlar örneğin 10 yumurta yiyorsa 8 in sarısı atılıyor bu niye?

yazar sanız sevinirimn
 
Haftalık/günlük/öğünlük tüketilen yumurta adedi hakkında yapılan sohbetler:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/h...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/s...rta+sar%FDs%FD

Yumurtanın kolesterol/kalp sağlığı açısından aklandığını ve rahatça tüketilebileceğini savunan veya sorgulayan referanslı yazılar:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD

Yumurtanın olası zararlarının/yararlarının üyeler arasında tartışılarak sorgulandığı başlıklar:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD

Yumurta sarılarını tüketmeyenlerin yumurta sarıları ile ne yaptıkları:
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/y...rta+sar%FDs%FD



Yumurta ile ilgili bir sürü başlık var.
Yeni başlık açmadan ilgili konudan devam etmelisiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı