Savaşcı
Üye
merhba
benim yine bir sorum var
her şey yazıyor yumurta ile ilgili
fakat Yumurtanın ideal haşlanma süresi nekadar dır. katı olursa yada rafadan olursa ne gibi değişiklik olur
bir de yumutanın sarısı çok mu kolestorol yapıyor okuduğum yazılarda hep yumurtanın sarını atıyorlar örneğin 10 yumurta yiyorsa 8 in sarısı atılıyor bu niye?
yazar sanız sevinirimn
benim yine bir sorum var
her şey yazıyor yumurta ile ilgili
fakat Yumurtanın ideal haşlanma süresi nekadar dır. katı olursa yada rafadan olursa ne gibi değişiklik olur
bir de yumutanın sarısı çok mu kolestorol yapıyor okuduğum yazılarda hep yumurtanın sarını atıyorlar örneğin 10 yumurta yiyorsa 8 in sarısı atılıyor bu niye?
yazar sanız sevinirimn