Yumurta

Ne yag kullandigin ve hangi donemde olduğun onemli mesela hindistan ceviz yagı bi cay kaşığı koyabilirsin hem kalitesi yagdir hemde lezzet verir zeytin yagida kullanabilirsin ama ben 7 ay kadar hep haslama yedim bi kac aydir omlet yapip yiyorum yag kullanmadan yaparsan cok daha iyi olur ozelikle diyetteysen teflan tavada yagsiz yap sorun olmaz kısık ateste dibine tutmadan rahatca yaparsın[DOUBLEPOST=1512018536][/DOUBLEPOST]
Ne yag kullandigin ve hangi donemde olduğun onemli mesela hindistan ceviz yagı bi cay kaşığı koyabilirsin hem kalitesi yagdir hemde lezzet verir zeytin yagida kullanabilirsin ama ben 7 ay kadar hep haslama yedim bi kac aydir omlet yapip yiyorum yag kullanmadan yaparsan cok daha iyi olur ozelikle diyetteysen teflon tavada yagsiz yap sorun olmaz kısık ateste dibine tutmadan rahatca yaparsın

Son düzenleme:
5 10 gr zeytinyağı eklersen + yada - si minimum düzeyde olur direk 50 100 gr yağ eklenmez zaten anca o düzey zararlı olur :D

günlük makronu takip ederek kalori sayıyorsan içbir problem olmaz. ben şahsen 20 25 gr tereyağına 5 yumurta kırıp yiyorum kahvaltıda bazen. ama bunun yanında ekmek yersen problem.
Afiyet olsun canım çekti tereyagli yumurta da guzel olur ben de yulaflı omlet yaptim gömdüm klasik kahvaltım ben genelde yagsiz yaparim yemekleri veyahut hindistan ceviz yagi kullaniyorum ceviz fındık fıstık tuketiyorim kaliteli yag olarak iyi oluyor tereyagini kendiniz yapiyorsaniz veya kalitesine güveniyorsaniz kullanılabilir tabiki

Back
Yukarı