Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mükemmel bir teknik aslında ,
Biraz da olsa başardım ama tam olarak video daki gibi olmuyor şimdilik ,
Sanırım deneye deneye olacak ,
Yumurtanın deliklerini çok ufak açıyor,
Püf noktası var ,
onu tam olarak çözünce ,
dünyanın en hızlı yumurta soyan insanı olacam
sabah kalkar kalkmaz yumurtayı kaynattım denedim ''cıkk'' olmuyo okadar da denememe ragmen çokda heveslenmiştim ya ! bu arada ofis in dediği gibi tek yerden hafif bir delik açıp üflerseniz zar şişiyor soymak daha kolaylaşıyor
baya zaman geçmiş üzerinden bende başka biyerde gordum paylasıcaktım varmıs burda..
bende denemiştim bu sabahta sarısı kayısı kıvamında kalmış, yumurta patladı baya fena bir durum oldu aman dikkat iyi pişmesi lazım.
kabuk ne kadar kolay kırılıyorsa bilki o yumurta okadar cabuk uretilmiştir.köy yumurtalarına(doğal olanlara) bakarsan cok daha zor kırılır.ayrıca yetiştirme koyu renkli yumurtaların koyu renk alması için tavuğa bir kimyasal madde veriyolarmış diye duydum. ki yaparlar bunu..yumurtanın sarısıda koyu renkli ise onlardan uzak durmak lazım.