Yumurta sorunu

Arkadaşlar merhaba, 8 aydır bb ile uğraşmaktayım 8 aydır düzenli bir şekilde kahvaltı saatimi bile aksatmadan 8 tane yumurta ve peynir yulaf ezmesi gibi şeyler tükettim güzel bir beslenme ile fakat bu sıralar göbeğimdeki yağlanmadan şikayetciyim bunun sebebini yumurta sarısı oldugunu dusunmeye basladım sarısını atıp beyazını yiyemem sarısını çöpe atmak istemiyorum yazık günah yani.. sabah kahvaltımı yulaf ezmesi ve yoğut peynir gibi şeylerle devam ettirmemin mantıklı olup olmadıgını sormak istemiştim yumurtayı yemezsem nede olsa protein açıgım olucak sanırım ne öneriyorsunuz?

yumurtanın miktarını azaltabilirsin. 2 veya 3 tane yumurta yiyip yanına 100 gram lor ekleyebilirsin, yada duruma göre benim gibi 300 gram süte 2 fincan kornflkes mısır gevreği de ekleyebilirsin bal ile güzel oluyor , sağlam bir kahvaltı oluyor.

Reklama girer mi bilmiyorum ama organik ürünler satan bir site var .orda yumurta akı paketler halinde satılıyor.tercih edersen onu kullanabilirsin.

Yumurta yerine peynir yiyim diyorsun ama peynirde daha çok yağ vardır yumurtanın sarısından birşey olucağını sanmıyorum ama yinede kafan rahat edicekse yumurta akı alman mantıklı

8 yumurta sarisi cok fazla kolesterolun firlar. Alınan yag miktarinin vucut yaglanmasi ile direkt ilgisi yok ve yumurta sarisinda da beyazin da oldugu kadar protein olsa bile 8 yumurta sarisi kolesterol icin cok fazla

Yumurta yerine peynir yiyim diyorsun ama peynirde daha çok yağ vardır yumurtanın sarısından birşey olucağını sanmıyorum ama yinede kafan rahat edicekse yumurta akı alman mantıklı
Yumurta akına baktımda sıvı oldugu ıcın bunu tavada yemek zorundayız yağda dimi ? fiyatlarda biraz uçuk geldi[DOUBLEPOST=1482406583][/DOUBLEPOST]
yumurtanın miktarını azaltabilirsin. 2 veya 3 tane yumurta yiyip yanına 100 gram lor ekleyebilirsin, yada duruma göre benim gibi 300 gram süte 2 fincan kornflkes mısır gevreği de ekleyebilirsin bal ile güzel oluyor , sağlam bir kahvaltı oluyor.
mısır gevreğinin kan şekerini ani düşürüp çıkarttıgı için göbekte yağlanma yaptıgını duymustum biyerden sizde yağlanma oldumu hiç mısır gevreği kullandıgınız zamandan beri ben daha çok yulaf ezmesini tercih ettim[DOUBLEPOST=1482406633][/DOUBLEPOST]
Atın ölümü arpadan olsun ben sarısınıda yerim arkadaş
sarısını yemek istemiyorum aslında ama çöpe atmaya kıyamam ben :D sarısını kesınlıkle yerım

Yumurta akına baktımda sıvı oldugu ıcın bunu tavada yemek zorundayız yağda dimi ? fiyatlarda biraz uçuk geldi[DOUBLEPOST=1482406583][/DOUBLEPOST]
mısır gevreğinin kan şekerini ani düşürüp çıkarttıgı için göbekte yağlanma yaptıgını duymustum biyerden sizde yağlanma oldumu hiç mısır gevreği kullandıgınız zamandan beri ben daha çok yulaf ezmesini tercih ettim[DOUBLEPOST=1482406633][/DOUBLEPOST]
sarısını yemek istemiyorum aslında ama çöpe atmaya kıyamam ben :D sarısını kesınlıkle yerım
Evet tavada yapıp yiyebilirsin

Back
Yukarı