Yumurta hakkında sorum

Uzatmayacağım direk konuya geçeyim yumurtayı nasıl yemeliyiz kahvaltıda epey araştırdım şimdi yumurtayı haşlayınca yüksek ısıda kaynadığından dolayı içindeki enzimler çalışamıyor bu nedenle yumurtadaki bazı proteinler denatüre oluyor öbür türlü tavada kızartıncada yağlı oluyor zeytinyağıda pahalı kullanamıyorum pişirmeden içmekde zararlıymış ne yapmam gerekiyor boy 191 kilo 93

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Haşlama en sağlıklı pişirme yöntemlerinden biri sadece kaynama süresi 7 8 dakikayı geçmesin içeriğindeki demir denötralize oluo faydalanamıosunuz. Sonuçra su 100 dereceye kadar ısınır ama yağ 250 300 derecelere kadar ısınır.
 
Yani hocam kaynamaya başladığı andan itibaren 3 4 dakikayı geçmesem sıkıntı olmaz herhalde

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Back
Yukarı