Herkese merhaba. Sabah sporundan sonra lifle birlikte yaptigim sütlü bir karisimi kahvalti olarak tüketiyorum ve hemen akabinde 3-4 adet yumurta beyazı içiyorum. Yumurtayi içerek tüketiyor olmamin ana sebebi işyerindeki ortamin pisirmeye uygun olmayisi. Pratik olmasi.. Ancak bazı arkadaşlarımdan yumurtayi çiğ tüketmenin vücuttaki B vitaminini yoketmek gibi olumsuz etkenlerinin oldugunu ve pişmiş tüketilmesi gerektigini duydum. Bu ne derece dogrudur? Yumurta pişirilmediğinde besin değerini yitirir mi yada yan etkisi olurmu? Son olarak tavuk yumurtası yerine bıldırcın yumurtasına geçilse 3 4 tavuk yumurtasi tüketen birinin eş değer besin ögelerini temin edebilmesi için kaç adt bıldırcın yumurtası tüketmesi gerekir?
Forumda ilgili konuya ulasamadigim icin yeni konu açtım. Tüm spor severlere selam.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda ilgili konuya ulasamadigim icin yeni konu açtım. Tüm spor severlere selam.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi